×
سیاسی
شناسه خبر : 51036
تاریخ انتشار : جمعه 1399/03/16 ساعت 17:08
رمزگشایی از ذوق‌زدگی غیرمنتظره ترامپ برای آزادی «مایکل وایت»

نورنیوز بررسی کرد؛

رمزگشایی از ذوق‌زدگی غیرمنتظره ترامپ برای آزادی «مایکل وایت»

وضعیت دولت ترامپ در پرونده‌هایی چون مناسبات بین المللی، مدیریت بحران کرونا، اعتراضات ضدنژادپرستی در داخل آمریکا به حدی آشفته است که برای فرافکنی و ایجاد محملی برای کاهش فشارهای فزاینده بر کاخ سفید حتی از آزادی وایت نیز به عنوان رپرتاژ آگهی استفاده شد.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: آزادی و بازگشت «مایکل وایت» مجرم آمریکایی بازداشتی در ایران که در چارچوب رویکرد بشردوستانه و قوانین قضایی ایران انجام شد در کنار آزادی مجید طاهری دانشمند ایرانی که با اتهامات واهی در آمریکا بازداشت بود، زمینه فعال شدن رسانه‌های خاص برای تولید انبوه رپرتاژ آگهی‌های مضحک برای ترامپ را فراهم کرد.

پوشش ویژه و رپرتاژ آگهی رسانه‌هایی چون «صدای آمریکا» از این اتفاق، آن هم در شرایطی که دولت ترامپ در موضوعاتی چون تقابل‌های بین المللی، مدیریت بحران کرونا و اعتراضات ضد نژادپرستی در داخل آمریکا عملکرد مفتضحانه‌ای داشته، نشان از تلاشی برنامه‌ریزی شده برای فرافکنی و ایجاد محملی برای کاهش فشارهای فزاینده بر کاخ سفید دارد.

انتشار سریالی اظهارات اعضای کنگره در خصوص بازگشت وایت به آمریکا و اشاره به نقش تاثیرگذار ترامپ در این رخداد، تنها گوشه‌ای از تلاش رسانه‌های رسمی برای ایجاد موج کاذب از این واقعه را نشان می‌دهد!

نکته جالب در خصوص رپرتاژ آگهی مفصل «صدای آمریکا» (VOA) اینکه؛ «برایان هوک» مدیر پرونده ویژه ایران در کاخ سفید، چند روز قبل این شبکه را متهم به کم کاری، دفاع از ایران و چین کرده و از کنگره خواسته بود در مورد بودجه این شبکه تجدیدنظر کند!

بر این اساس؛ به نظر می‌رسد اوضاع داخلی و بین المللی ترامپ نزد افکار عمومی به قدری آشفته و خراب است که کمپین تبلیغاتی او برای از دست ندادن انتخابات 2020 در برابر رقیب پیر دموکرات، به دنبال تولید موفقیت‌های ساختگی برای او هستند تا شاید از این رهگذر جلوی کاهش سبد آراء او را بگیرند.

ترامپ رییس جمهور آمریکا نیز به عنوان بخش مهمی از این نمایش رسانه‌ای تلاش کرد بیشترین بهره‌برداری از موضوع تبادل زندانیان را به عمل آورده و آن را سرآغازی برای ایجاد تحولات مهمتر جلوه دهد‌.

او همچنین قبل از رسیدن وایت به زوریخ این خبر را اعلام کرد و نوشت: «از وقتی من به ریاست‌جمهوری رسیده‌ام، ما بیش از ۴۰ گروگان و زندانی آمریکایی را به وطن برگردانده‌ایم. سپاس از ایران. این یعنی رسیدن به توافق، شدنی است.»

دونالد ترامپ در ادامه، ذوق زدگی زیاد خود از این رخداد را با انتشار توییت دیگری پس از آزادی مایکل وایت نشان داد و نوشت: «خیلی عالی است که مایکل همین الان به وطن رسید. خیلی هیجان‌انگیز است. سپاس از ایران. برای رسیدن به توافق بزرگ تا بعد از انتخابات آمریکا صبر نکنید. من برنده خواهم شد. شما اکنون به توافق بهتری می‌رسید.»

«مایکل ری وایت» تبعه آمریکا که به دلیل جرایم امنیتی و نیز شکایت شاکیان خصوصی در ایران به زندان محکوم شده بود، با جلب رضایت مادی و معنوی شاکیان خصوصی در مورد سایر جرایم خود نیز با رویکرد بشر دوستانه ایران مشمول رافت اسلامی شد و با توجه به گذراندن بخشی از دوره محکومیت خود و با در نظر داشت ملاحظات حقوق بشری، روز پنج‌شنبه ۱۵ خرداد با حکم قاضی پرونده آزاد و از کشور خارج شد.

همزمان با آزادی وایت، دکتر مجید طاهری دانشمند ایرانی نیز که به دلایل واهی در آمریکا زندانی شده بود، پس از تلاش‌های قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و همچنین سفارت سویس در تهران حکم آزادی خود را از دادگاه دریافت کرده و از زندان آزاد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سهم ایران در رونق گردشگری پسا کرونا کجاست؟
آمادگی روسیه برای همکاری با ایران در ساخت ایستگاه بین المللی در ماه
پوستر بازی فولاد برای تقابل با تراکتور منتشر شد
وزیر دفاع آمریکا رئیس ستاد نیروی دریایی را برکنار کرد
«گروسی» نسبت به خطر هسته‌ای در نیروگاه «زاپوریژیا» هشدار داد
اهدای کبد و قرنیه‌های کودک مشهدی به بیماران نیازمند
اتلتیک بیلبائو در کنار مردم غزه می‌ایستد
پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به 181 هزار مستاجر
نورنما | وقتی یک معلم آیندت رو میسازه!
ناصر کنعانی: پاسخ حماس به طرح ترامپ مسئولانه و هوشمندانه بود
آغاز اولین انتخابات پارلمانی سوریه پس از اسد
جهش شاخص کل بورس در ابتدای هفته
سراب نیلوفر خشک شد، تالاب هشیلان در خطر
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 12 مهر1404+ جدول
پیشنهاد جنجالی 2500 دلاری دولت ترامپ به کودکان مهاجر برای ترک آمریکا
سرلشکر موسوی: فراجا امروز مظهر پلیس جامعه محور مردم پایه است
تلاش‌های تیم ترامپ برای کسب جایزه صلح نوبل
مکرون: آتش بس در غزه در دسترس است
توزیع شیر رایگان در مدارس آغاز شد
واکنش مصر به پاسخ حماس به طرح آتش‌بس
توزیع سود سهام عدالت بیش از یک میلیون متوفی میان وراث
اسامه حمدان: آماده مذاکره درباره تبادل اسرا هستیم
پیام ویژه فرمانده کل سپاه به سردار رادان
قاضی آمریکایی اتهامات علیه آنروا را رد کرد
پروازهای فرودگاه مونیخ بسته شد
مهلت نهایی 15 مهر برای تکمیل تعهدنامه مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
ششمین طلای پارادوومیدانی ایران با قهرمانی علی بازیار
چرا نیروگاه‌ها گاز می خورند اما برق نمی دهند؟
ادامه حرکت یازده کشتی ناوگان آزادی به سوی غزه +فیلم
3105 دانش‌آموز خرمشهری از تحصیل بازمانده‌اند
کیفرخواست پرونده قاچاق 21 هزار میلیارد تومانی لوازم خانگی صادر شد
یک کشته و سه مجروح در تصادف بزرگراه شهید آبشناسان
دبیرکل سازمان ملل از پاسخ حماس استقبال کرد
واکنش نتانیاهو به موافقت مشروط حماس با طرح ترامپ
طرح غزه ترامپ؛صلح ازطریق زور؟
دو کشته و پنج زخمی در تیراندازی مرگبار شهر نیس فرانسه
سرمایه اجتماعی در گرو شنیدن همه صداها
فراخوان گواردیولا برای حمایت از مردم غزه + فیلم
آنها می‌خواهند ذهن مردم را تسخیر کنند
شرق حرف آخر را زد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 12 مهر+ وضعیت استان ها
استقبال یمن از پاسخ حماس به طرح ترامپ
ترامپ: حماس آماده صلح پایدار است
دلیل سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه اعلام شد
اعترافات تکان‌دهنده متهم به قتل امام جماعت مسجد باغ فیض
پاسخ حماس و رضایت ترامپ!
اجرای حکم اعدام 6 تروریست تجزیه‌طلب در خوزستان
سقوط 15 میلیارد دلاری ارزش نتفلیکس پس از فراخوان ایلان ماسک
گاردین: آتش‌سوزی‌های جنگلی غیرقابل کنترل می‌شوند
ریزپلاستیک موجب التهاب مزمن، اختلال هورمونی
X
آگهی تبلیغاتی