×
سیاسی
شناسه خبر : 50990
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/03/14 ساعت 16:32
بازتاب گسترده بیانات رهبر انقلاب در رسانه‌های خارجی

بازتاب گسترده بیانات رهبر انقلاب در رسانه‌های خارجی

بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز ارتحال امام خمینی (ره) بازتاب گسترده ای در رسانه های خارجی داشت.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز ارتحال امام خمینی (ره) بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی داشت.

بر اساس این گزارش، رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان خود در سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند: امام روحیه تحول خواهی و تحول انگیزی داشتند. در مورد ایجاد تحول نقش او فقط نقش یک استاد و معلم نبود بلکه نقش یک فرمانده در داخل عملیات و نقش یک رهبر به معنای واقعی بود. ایشان بزرگترین تحولات را در دوران خود ایجاد کردند.

ایشان همچنین تصریح کردند: روحیه تحول خواهی از دیرزمان در امام وجود داشته است و چیزی نبود که از آغاز نهضت اسلامی در سال ۴۱ در ایشان به وجود بیاید بلکه از دوران جوانی انسانی تحول خواه بودند که نشانه آن یادداشتی است که در دوران جوانی و در دهه ۳۰ در دفتر مرحوم یزدی وزیری نوشتند و در آن نوشته همه را به قیام الله دعوت کردند.

بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های منطقه‌ای و بین المللی به دنبال داشت.

پس از آغاز سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی، شبکه‌های خبری الجزیره مباشر، المنار، المیادین، الاتجاه، العالم و پرس تی‌وی به صورت زنده و مستقیم این سخنرانی راشبکه‌های الجزیره مباشر، المنار، المیادین، الاتجاه، العالم و پرس تی‌وی به صورت زنده سخنرانی رهبر انقلاب را پخش کردند تحت پوشش رسانه‌ای قرار دادند.

بخش‌های مختلف شبکه بی بی سی نیز به پوشش بیانات رهبر معظم انقلاب پرداختند و بخش فارسی آن در این رابطه نوشت: رهبر ایران در این سخنرانی به حادثه کشته شدن جورج فلوید در آمریکا اشاره کرد و گفت: مردم را می‌کشند و زبانشان هم دراز است. بعد از حقوق بشر دم می‌زنند. آن مرد سیاهی که کشته شد حقوق بشر نداشت؟ این جمله که الان معترضان می‌گویند نفس نمی‌توانم بکشم، جمله همه کسانی است که در جهان قربانی سیاست‌های آمریکا بوده‌اند.

شبکه ruptly که بخشی از شبکه راشاتودی بوده و دفتر مرکزی آن در برلین آلمان است به طور زنده به پوشش سخنرانی رهبر انقلاب اسلامی پرداخت. این شبکه خبری اشاره کرده که مراسم امسال ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی با توجه به شرایط کرونا به صورتی دیگر برگزار می‌شود.

یوتیوپ به صورت زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سالگرد ارتحال امام خمینی را پخش کردشبکه یوتیوپ نیز به صورت زنده در حال پخش سخنرانی رهبر معظم انقلاب در سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی است. به نوشته بی بی سی، آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه گفت: شعار نمی‌توانیم نفس بکشیم علاوه بر مردم آمریکا، شعار همه کسانی است که سال‌ها در جهان تحت فشار آمریکا بودند.

پایگاه «العهد» نیز بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) را در رأس اخبار امروز خود قرار داد.

این پایگاه لبنانی سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اعتراضات آمریکا و همچنین ناکارآمدی واشنگتن در مبارزه با کرونا را مورد توجه قرار داد. العهد در پوشش بیانات رهبر انقلاب نوشت: «آیت الله خامنه‌ای گفتند که آمریکایی‌ها ملت خود را به قتل می‌رسانند و به خاطر جنایت‌هایی که مرتکب می‌شوند، عذرخواهی هم نمی‌کنندالعهد سخنان رهبر انقلاب در خصوص اعتراضات آمریکا را مورد توجه قرار داد».

این پایگاه همچنین ادامه داد: رهبر عالی انقلاب اسلامی ایران نحوه مبارزه آمریکا با ویروس کرونا را ناکارآمد معرفی و اعلام کردند که این ناکارآمدی موجب شد تا آمریکا به دلیل شیوع کرونا بیش از دیگران متضرر شود.

شبکه المنار هم ضمن پوشش زنده سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز ارتحال امام خمینی (ره)، به نقل از ایشان اعلام کرد: «امام خمینی (ره) به معنای واقعی کلمه امام تحول بودند». این شبکه همچنین اعلام کرد که آیت الله خامنه‌ای، آمریکایی‌ها را به دلیل ارتکاب جنایت علیه ملت خود محکوم کردند.

شبکه المیادین نیز بازتاب گسترده سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی را در رأس اولویت‌های خبری خود قرار داد. این شبکه به نقل از رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالروز ارتحال امام خمینی (ره) اعلام کرد: «هر گونه تغییر و تحولی نیازمند پشتوانه فکری است. امام خمینی (ره) به ملت ایران عزت دادشبکه المیادین به نقل از مقام معظم رهبری اعلام کرد: «امام خمینی (ره) به ملت ایران عزت داد»».

در همین حال، شبکه قطری الجزیره نیز سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داد. این شبکه به نقل از مقام معظم رهبری اعلام کرد: «ایران هم اکنون در جهان جایگاهی با اعتبار در زمینه صنایع دفاعی دارد».

افزون بر این، بیانات مهم و راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین در رسانه عراقی الاتجاه نیز بازتاب داشت. این رسانه عراقی به انتشار بیانات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص توانمندی دفاعی ایران پرداخت. الاتجاه به نقل از مقام معظم رهبری نوشت: «ایران هم اکنون در جهان جایگاهی با اعتبار در زمینه صنایع دفاعی دارد».


خبرگزاری مهر
نظرات

آخرین اخبار
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران