×
سیاسی
شناسه خبر : 50929
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/03/13 ساعت 09:51

رئیس مجلس:

خط امام ضامن استقلال و عزت ماست

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایرانِ قوی شده از درون الگوی الهام بخشی برای نظام خسته از ظلم جهانی خواهد بود. خط امام هم ضامن استقلال و عزت ماست و هم عدالت و پیشرفت را برای ما به ارمغان خواهد آورد.

نورنیوزـ گروه سیاست: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز( سه‌شنبه، 13 خرداد 99) پارلمان در نطق پیش از دستور خود، گفت: راه امام واقعیتی تجربه شده است و در مقاطع مختلف تاریخ به عینه دیده‌ایم هر جا مشکلات ما را در بر گرفته‌اند و هر جا مطابق روش او عمل کرده‌ایم، به ناگاه و در عین ناباوری تمام ابرقدرت‌های پوشالی جهان توانسته‌ایم راه‌حل‌ها را بیابیم و بر مشکلات فائق آییم.

وی افزود: سوال اینجاست که چرا ما این دو رکن اساسی مکتب امام یعنی خدا باوری و مردم باوری را در الگوی مدیریتی داخلی 40 ساله خود به طور کامل پیداه نکرده‌ایم.

رئیس مجلس با بیان اینکه مرور کوتاه به موفقیت‌ها و ناکامی‌های انقلاب اسلامی نشان می‌دهد که ما هرگاه این دو باور را در کنار خودباوری به عنوان رکن سوم نگاه امام دخیل کرده‌ایم، نتیجه‌های درخشانی گرفته‌ایم، اظهارداشت: آیا پیروزی انقلاب اسلامی و موفقیت در دفاع مقدس، افزایش قدرت دفاعی، پیشرفت‌های علمی، افزایش قدرت منطقه‌ای، پیروزی جبهه مقاومت و دیگر مثال‌های ریز و درشت موفقیت ما جز بر پایه این رکن‌ها به نتیجه رسیده است؟، همین رویکرد تجربه شده، راه‌حل‌های ناکامی‌های امروز ما در تمامی مسائل است.

قالیباف ادامه داد: برای غلبه برمشکلات راهی نداریم جز حرکت بر مدار خداباوری، مردم باوری و باور راسخ به اینکه ما می‌توانیم، بی تردید حرکت بر مدار مکتب امام ذیل راهبری‌های رهبر الهی و مردمی مقام معظم رهبری باعث قوی شدن فرد فرد ایرانیان عزیز ما در همه عرصه‌ها به خصوص عرصه اقتصادی می‌شود. 

وی تصریح کرد: ایرانِ قوی شده از درون الگوی الهام بخشی برای نظام خسته از ظلم جهانی خواهد بود، خط امام هم ضامن استقلال و عزت ماست و هم عدالت و پیشرفت را برای ما به ارمغان خواهد آورد.

رئیس مجلس اضافه کرد: ما در مجلس یازدهم باید خود را متعهد بدانیم که همه تصمیمات و اقدامات‌مان مبتنی بر اصول خط امام باشد، اصلی‌ترین و پیشروترین نماد خط امام هم از دید ما رهبر انقلاب اسلامی است، ایشان نماد، شاخص و طلایه دار خط امام است.

قالیباف خاطرنشان کرد: امیدواریم خداوند به ما توفیق استقامت در این مسیر و نهایتا روشن شدن چشمان‌مان به قدوم حضرت ولی‌عصر(عج) به عنوان مقتدای اصلی این راه نورانی را عطا کند.

وی با بیان اینکه یکی از تمایزات خاص حضرت امام(ره) شخصیت چند بعدی ایشان بود و نکته مهم اینکه بدون ذره‌ای اغراق وجوه شخصیتی ایشان در همه عرصه‌ها در اوج قرار داشت، گفت: او عارفی مجتهد، مجتهدی سیاستمدار، سیاستمداری حکیم، حکیمی زمان‌شناس و زمان‌شناسی دوراندیش بود که همه این خصوصیات ذیل دو وجهه بارز شخصیتی او تعریف می‌شد.

رئیس مجلس تأکید کرد: اول اینکه، وی انسانی به معنای واقعی کلمه الهی بود و دوم اینکه با همه وجود، مردم‌باور بود و همین دو وجهه اساسی او بود که باعث می‌شد با باور به سنت‌های الهی و با تکیه بر مردم، هدفی به ظاهر محال را به سرانجام برساند و در مرحله اول حکومت به ظاهر مقتدر رژیم منحوس پهلوی را ساقط کند و در مرحله دوم زیربنایی چالشی اساسی و مبنایی را برای نظام استکباری در دنیا پایه‌گذاری کند.

قالیباف همچنین این سوال را مطرح کرد که آیا اگر جانشین خلف وی حضرت آیت‌العظمی خامنه‌ای نیز خداباوری و مردم‌باوری این اَبَرمرد تاریخ را امتداد نمی‌داد، این امکان وجود داشت که انقلاب اسلامی ایران امروز بتواند با این همه تحریم و تهدید و تخریب، هجمه‌های امنیتی، فرهنگی و سیاسی مقابله کند و امروز به نماد و الگوی مقاومت، ایستادگی و استقلال در برابر نظام استکباری بدل شود؟

وی ادامه داد: آیا جز با امدادهای الهی و جز با همراهی مردمی از جان‌گذشته می‌شد نظامی تا بُن‌دندان مسلح گذشته را از پا درآورد، آیا جز با داشتن خداباوری و مردم‌باوری ممکن بود وارد جنگی کاملا نابرابر شد و به ظاهر با دست خالی و با راهبرد نه شرقی نه غربی و بدون کمک گرفتن از دو سوی نظام دو قطبی آن زمان به جنگی کاملا نابرابر رفت و در نهایت نیز پیروز و سربلند از آن بیرون آمد؟

رئیس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه همه ما به اشکالات و ناکامی‌های درونی خود اذعان داریم، اما انسان منصف و با اطلاع این نیست که امروز بر تأثیرگذاری انقلاب 40 ساله امام بر نظام جهانی اعتراف نکند، اظهارداشت: انقلاب امام(ره) امروز به نخبگان دنیا نشان داده است و ان‌شاءالله در آینده به مردم دنیا نشان خواهد داد که می‌شود در برابر زورگویی‌های پیدا و پنهان سر خم نکرد و ابتدا ابرقدرت‌ها را از برج عاج به پایین کشید و ناتوان بودن آنها را به همه نشان داد.

قالیباف افزود: سپس به همه مردم و به خصوص به آزادگان سراسر جهان که جانشان از جنگ‌طلبی و زورگویی و فساد ابرقدرت‌ها به لب رسیده نشان داد که می‌توان بدون پشتوانه مستکبران و با لگدمال کردن خوی استکباری آنان به شرف و عزت و استقلال و آبرو دست پیدا کرد این درسی است که انقلاب امام در طول 40 سال عرضه کرده و تجربه موفق آن امروز دنیا را تحت تأثیر قرار داده است.

وی در پایان تصریح کرد: امام خمینی به تعبیر بلند رهبر حکیم انقلاب، معلمِ اوّل عصر جدیداست، عصر جدیدی که انقلاب اسلامی ایران با راهبرد چالش عقَلایی، آن را آغاز کرده است و قواعد حاکم بر نظام ناعادلانۀ جهانی را تحت تأثیر قرار داده است و امروز موفقیتش با  شکست آمریکا در عین‌الاسد و ماجرای نفت‌کش‌های استقلال برای بخش بیشتری از جامعه جهانی، الهام‌بخش می‌شود.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه‌ریزی برای رشد سه میلیارد دلاری حجم تجارت ایران و ارمنستان
افزایش چشمگیر زائران مشهد در دهه آخر ماه صفر
اتحادیه اروپا خواستار حفظ منافع مشترک و گارانتی‌های امنیتی اوکراین شد + فیلم
حریق گسترده در برج 25 طبقه بدون تلفات جانی مهار شد
حمله می‌شود یا نه؟!
جزییات دیدار ترامپ و زلنسکی در کاخ سفید
شنبه اداره‌های تهران تعطیل است/کدام استان‌های روز شنبه تعطیل هستند؟
جدول رده‌بندی لیگ برتر پس از پایان دیدارهای امروز
کاهش ساعت کاری ادارات کردستان طی دو روز آینده
ترامپ: در صورت پیشرفت مثبت، نشست سه‌جانبه برگزار می‌شود
ادعای رسانه صهیونیستی در مورد دلیل ترور علی شمخانی
چند پرسش از دوستان جبههٔ اصلاحات
تعویض‌های طلایی هاشمیان؛ پرسپولیس از شکست فرار کرد
عکس های منتخب جهان، 18 آگوست 2025
اروپا و ترامپ؛ نمایش وحدت یا سند تحقیر تاریخی
ایران برنده یک نقره و یک برنز در 4 وزن نخست کشتی آزاد جوانان شد
آغاز ساخت نخستین شهر هوشمند دریامحور ایران در قشم
حماس با طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه موافقت کرد
وزیر اقتصاد: اصلاحات بودجه‌ای 1404 به مجلس می رود
وداع با استاد فرشچیان؛ پیکر «استاد فرشچیان» به خاک سپرده شد
زمان واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
گل به خودی حسین پورحمیدی در دقیقه 17؛ مس رفسنجان گل دوم را زد + فیلم
ترکیب اصلی تیم فجر مقابل پرسپولیس +جدول
تکلیف امتحانات روز شنبه دانشگاه‌های تهران مشخص شد
درنشست مهم رهبران اروپایی در واشنگتن؛ ترامپ خواستار پایان فوری جنگ اوکراین شد
عارف: حل مسائل از طریق مذاکره، راهبرد اصلی ماست
دوفوریتی | رواج ازدواج سفید و کوررنگی سیاست‌گذاری اجتماعی ما
350 زائر ایرانی هنوز در عراق هستند
صادق: در انتخابات نظام مهندسی امسال هیچ دخالتی نداشتیم + فیلم
بازگشت قطر ایرویز به فرودگاه شیراز/ پروازهای بین‌المللی افزایش یافت
ایستگاه متروی شهید بخارایی تعطیل شد
جزئیات تیراندازی با سلاح گرم در چالوس؛ پلیس در حال شناسایی عاملان
تعطیلی روز چهارشنبه در قم قطعی شد
بزرگ‌ترین محموله شیشه در کرج توقیف شد
ورود هوش مصنوعی به دنیای آموزش/ کتاب‌های درسی هوشمند در راه‌اند؟
علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم هاکی شد + فیلم
مراسم تشییع استاد فرشچیان در اصفهان آغاز شد + فیلم
بارش شدید باران و تگرگ در ارتفاعات جنوب‌غربی عربستان + فیلم
قیمت جدید طلا در بازار تهران اعلام شد
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
نتایج کنکور دانشجومعلمان اعلام شد+لینک سامانه
قیمت خودرو امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 +جدول
صدور فیش حقوق مردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ معوقات فروردین پرداخت می شود؟
تعطیلی موقت ایستگاه‌های متروی تهران در خط یک
مرگ دو دختر نوجوان در مهمانی شبانه تهران
نورنما | مرد کلاشینکف به دست به دنبال چماق به دستان در چالوس
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان وارد ایروان شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
X
آگهی تبلیغاتی