×
سیاسی
شناسه خبر : 50872
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/03/12 ساعت 13:09
ایران همواره در کنار دولت و ملت افغانستان است

ایران همواره در کنار دولت و ملت افغانستان است

رییس جمهوری سیاست ایران را توسعه روابط و همکاری‌های برادرانه و دوستانه با همه همسایگان از جمله افغانستان دانست و گفت: ایران برای توسعه صلح، ثبات و امنیت در افغانستان همواره در کنار دولت و ملت این کشور است.

نورنیوز ـ گروه سیاست: حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در تماس تلفنی «محمد اشرف غنی» رییس جمهوری افغانستان با وی، با تبریک دوره جدید ریاست جمهوری وی در افغانستان و ابراز خرسندی از توافق بوجود آمده میان گروه‌های سیاسی در این کشور، ابراز امیدواری کرد با تلاش همه ارکان دولت و شورای عالی مصالحه، ‌ شاهد صلح، ثبات و امنیت بیشتر در افغانستان باشیم.

رییس جمهوری با اشاره به اقدامات و موفقیت‌های کشورمان در مبارزه با کرونا و ارائه خدمات رایگان درمانی و بهداشتی به مهاجرین افغانی، ‌ اظهار داشت: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی نسبت به برادران افغانی در مسیر مبارزه با کرونا با همین روند ادامه خواهد داشت.

روحانی با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران، توسعه روابط و همکاری‌های برادرانه و دوستانه با همه همسایگان بویژه افغانستان است، گفت: گسترش ثبات و امنیت در افغانستان را در راستای توسعه ثبات و امنیت خود می‌دانیم و معتقدیم اختلافات گروه‌ها از طریق مذاکره در چارچوب اصول حل و فصل می‌شود و در این مسیر همواره در کنار دولت و ملت افغانستان هستیم.

رییس جمهوری با اشاره به اینکه روابط دوجانبه ایران و افغانستان در مسیر پیشرفت قرار دارد، اظهار داشت: باید برای تسریع در اجرای توافقات و پروژه‌های فی مابین از جمله راه آهن خواف-هرات به عنوان یکی از پروژه‌های مهم اقتصادی میان دو کشور تلاش کنیم.

روحانی افزود: تکمیل و راه اندازی پروژه راه آهن چابهار به زاهدان در یکسال پیش رو می‌تواند تحول مثبتی در توسعه حمل و نقل و جابه جایی کالا در منطقه بوجود آورد.

«اشرف غنی» رییس جمهور افغانستان هم در این گفت و گوی تلفنی با آرزوی سلامتی و توفیق دولت و ملت ایران در مقابله با بیماری کرونا، کمک‌ها و ارائه خدمات درمانی به مهاجرین افغانستانی در ایران را بسیار ارزشمند دانست و از دولت و ملت ایران تقدیر کرد.

رییس جمهوری افغانستان با اشاره به نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در ثبات و امنیت منطقه، ‌ خواستار حمایت کشورمان از روند صلح و گفت وگو در افغانستان شد.

اشرف غنی همچنین با اشاره به روابط روبه توسعه ایران و افغانستان در بخش های مختلف ابراز امیدواری کرد با تلاش مسئولان دو کشور شاهد گسترش بیش از پیش مناسبات و همکاری های فی مابین باشیم.

رؤسای جمهور ایران و افغانستان با اشاره به روابط دوستانه و برادرانه دو کشور، بر ضرورت تلاش برای توسعه و تحکیم همه جانبه مناسبات تهران-کابل در راستای تامین منافع دو ملت تاکید کردند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
حمله خرس به شهروند مراغه‌ای در دامنه سهند+ جزئیات حادثه
60 درصد آمریکایی‌ها حمله نظامی به ایران را بی‌فایده می‌دانند
تیم ملی ایران 0 - 2 ژاپن؛ ست سوم
تبادل 160 اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات
برخورد هواپیما با آسمان‌خراش 518 متری در پکن؛ ساختمان تخلیه شد+ فیلم
اپل قیمت محصولاتش را افزایش داد
گنده‌گویی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به زبان فارسی علیه ایران
قیمت جهانی طلا امروز جمعه 5 تیر 1405
متخصصان روس‌اتم به‌زودی به نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازمی‌گردند
افزایش یک تا 2 درجه‌ای دما در استان اصفهان
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 5 تیر 1405
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
پایان هشدار امنیتی در امارات پس از اعلام خطر حمله موشکی
دیدار ایران و مصر در سینماها اکران نمی‌شود
خدمات کارت‌های بانک ملی امشب موقتاً قطع می‌شود
اریک پرینس: به ترامپ درباره ایران توصیه‌های بدی شده بود
آغاز فعالیت استقلال خوزستان برای لیگ برتر با تست‌گیری از جوانان
تحویل 22 خدمه ایرانی نفتکش توقیف‌شده توسط آمریکا به ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هجدهم
حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شمال غزه
تشدید رقابت امنیتی آمریکا بر سر کابل‌های اینترنت جهانی با تصویب قوانین جدید
نقض دوباره آتش‌بس؛ اسرائیل از ساکنان شهر منصوری خواست منطقه را تخلیه کنند
بقائی: ایران بیشتر از هر طرف دیگری دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد
آمریکا به دنبال کسب میزبانی دوباره جام جهانی
حکم 7 سال زندان برای بانوی اول سابق کره جنوبی به اتهام فساد مالی
رشد بی‌سابقه مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی؛ خروج گسترده متخصصان
شمار کشته‌های زلزله ونزوئلا به 589 نفر رسید
آغاز ورود کالاهای ته‌لنجی و احتمال آزادسازی واردات لوازم خانگی
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
شاپور رحیمی درگذشت+ زمان تشییع
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی
گفت‌وگوی عراقچی و همتای ازبکستانی
ساعت کاری ادارات خوزستان تغییر کرد
درهای فردو و نطنز چه زمانی برای بازرسان آژانس باز می‌شود؟
کشف عامل پنهان پیری زودرس مغز
با جاسوسان و مفسدان قاطع برخورد شود
استاندار خوزستان: شهید شمخانی استراتژیستی در تراز جهانی بود
ایران سومین قدرت کشتی آزاد جهان شد
چراغ سبز آمریکا به جنگنده بومی ترکیه
لبنان از طرح جدید اروپا استقبال کرد
حمایت کره‌جنوبی از تفاهم ایران و آمریکا
افشای خسارت میلیاردی حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا
بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است