×
فرهنگی
شناسه خبر : 50803
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/03/11 ساعت 10:44
کارت سوخت‌مان گم شد، چه کنیم؟

کارت سوخت‌مان گم شد، چه کنیم؟

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: افرادی که کارت سوخت خود را گم کرده‌اند می‌بایست برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی در سریع‌ترین زمان ممکن به پلیس+ 10 اطلاع دهند.

نورنیوزـ گروه جامعه: فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با بیان اینکه قطعا خیلی از افراد پس از الزام استفاده از کارت سوخت نسبت به دریافت المثنی اقدام کرده‌اند و اکنون نیز در حفظ آن دقت بیشتری دارند، اظهار کرد: با این حال اگر شخصی کارت سوخت خود را گم کرده، می‌تواند با مراجعه به پلیس +۱۰ و ارائه مدارک نسبت به منقضی کردن کارت سوخت قبلی و دریافت کارت سوخت جدید اقدام کند.

به گفته وی، تا زمانی که متقاضی، اعلام رسمی در دفاتر پلیس +۱۰ برای مفقود شدن کارت سوخت نداشته باشد، کارت سوخت همچنان فعال می‌ماند و امکان سوء استفاده از آن توسط افراد سودجو وجود دارد.

کاهی با تاکید بر اینکه اگر شخصی کارت خود را در جایگاه سوخت جا بگذارد، می‌تواند با مراجعه به جایگاه مورد نظر کارت سوخت خود را درخواست کند؟ گفت: اگر به هر دلیلی اپراتور اقدام به بازگرداندن کارت سوخت نکرد، فرد می‌تواند این موضوع را از طریق سامانه ثبت شکایات و پاسخگویی ۰۹۶۲۷ پیگیری کند.

وی افزود: در نهایت فرد می‌تواند با مراجعه به پلیس +۱۰ تقاضای خود را ثبت کند و از طریق سایت www.epolice.ir از نحوه صدور کارت خود مطلع شوند.

برای هر خودرو چند بار کارت سوخت صادر می‌شود؟

کاهی با بیان این‌که لازم است افراد در نگهداشتن کارت سوخت خود دقت کافی را داشته باشند، تصریح کرد: اگر به هر دلیلی مالک خودرو تقاضای کارت سوخت المثنی داشته باشد، کارت برای آن فرد صادر می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه این موضوع به معنای این نیست که برای هر خودرو دو بار کارت سوخت صادر شود، اظهار کرد: در شرایط مفقود شدن کارت یا دلایل دیگر کارت سوخت المثنی جدید صادر می‌شود و این مساله محدودیتی ندارد.

در خواست المثنی کارت هوشمند سوخت

طبق اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، صدور کارت سوخت هوشمند المثنی فقط از طریق دفاتر پلیس +۱۰ مقدور است، زیرا افراد سودجو با هدف دستیابی به اطلاعات شخصی و کارت بانکی و کلاهبرداری از هموطنان و سوء استفاده‌های احتمالی اقدام به ایجاد سایت‌های غیرمجاز کرده‌اند؛   بنابراین کسانی که کارت سوخت ندارند و تاکنون نیز درخواست صدور کارت سوخت نکرده اند، می‌توانند خود یا وکیل قانونی‌شان با در دست داشتن مدارک هویتی مالک خودرو و وسیله نقلیه به مراکز پلیس + ۱۰ مراجعه کنند. حذف رمز کارت سوخت نیز در نواحی شرکت ملی پخش قابل انجام است.

مدارک هویتی مالک برای درخواست المثنی کارت هوشمند سوخت نیز به شرح زیر است:

برای اشخاص حقیقی، یکی از مدارک شناسایی معتبر مالک وسیله نقلیه شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نیاز است. برای اشخاص حقوقی نیز معرفی نامه رسمی از سازمان یا شرکت مربوطه با امضاء و مهر مجاز به همراه اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نماینده نیاز است.

دارندگان وکالت‌نامه معتبر قانونی از مالک نیز می توانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نسبت به اخذ خدمات مورد نیاز اقدام کنند.

در مورد خودروهای لیزینگی (خودروهای اجاره به شرط تملیک)، اسناد و مدارک در اختیار استفاده کننده خودرو شامل کارت خودرو ملاک عمل است.

مدارک شناسایی وسیله نقلیه نیز شامل کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه یا بنچاق محضری به همراه بیمه نامه شخص ثالث معتبر می شود.

اما برای تکمیل فرم تعهدنامه در دفاتر پلیس +۱۰ واریز مبلغ ۱۰ هزار تومان در پایانه‌­های pos بانک ملت مستقر در این دفاتر و اخذ رسید ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت المثنی از کاربر، مراحلی است که باید طی شود.

کسانی که در سایت دولت همراه ثبت نام کرده‌اند، نیازی به ارائه درخواست المثنی ندارند. کارت سوخت این اشخاص از طریق اداره پست به آدرسی که اعلام کرده اند، ارسال می شود.

نحوه پیگیری کارت هوشمند سوخت

متقاضیان کارت‌های هوشمند سوخت ابتدا باید وارد سایت www.epolice.ir شده و سپس روی گزینه کارت سوخت کلیک کنند. بعد در قسمت پیگیری صدور کارت سوخت نسبت به وارد کردن نوع و شماره پلاک خودرو اقدام و روی گزینه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.

در این قسمـت، شماره مرسوله پستی نمایان می‌شود که با کلیک روی گزینه شرکت پست که به رنگ آبی نوشته شده، وارد سامانه رهگیری مرسولات می‌شوید و با فعال کردن گزینه جست‌وجو، وضعیت کارت سوخت مشخص می‌شود.

متقاضیان به منظور اطلاع دقیق از وضعیت کارت سوخت هم با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات کامل مرسوله می‌توانند از آخرین وضعیت کارت خود باخبر شوند.

هم‌چنین افرادی که کارت سوخت آن‌ها از سال ۱۳۹۴ صادر و در باجه‌های معطله پست مانده، می‌توانند در قسمت رهگیری مرسوله پستی آن را پیگیری کنند و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و کارت و سند خودرو به اداره پست مورد نظر خود مراجعه و کارت سوخت خود را دریافت کنند.

اگر کارت سوخت مربوط به خودروهای نوشماره و یا ثبت‌نامی در سایت دولت همراه (GSB) باشد، مالکان باید مبلغ مصوب شده را بابت هزینه صدور کارت سوخت به متصدی تحویل دهنده کارت سوخت بپردازند.

شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی اعلام کرده که متقاضیان در صورتی که در این باره سوال داشته باشند، می‌توانند به پورتال این شرکت با آدرس WWW.NIOPDC.IR مراجعه یا با شماره پاسخگویی ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
کره‌جنوبی: خروج کشتی «نامو» از تنگه هرمز به تعویق افتاد
حضور مقام‌های کوبایی در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
جزئیات تشییع داماد رهبر شهید در تهران
خاکسپاری فرزاد جمشیدی با حضور چهره‌های تلویزیون؛ وداع با یک صدای ماندگار
شلیک پلیس به زورگیر پارک پلیس
انهدام باند نفوذ در دستگاه‌های دولتی؛ 11 متهم به 60 سال حبس محکوم شدند
صدرنشینی که هیچ‌کس آرزویش را نداشت
هشدار معاون وزیر علوم درباره کاهش تمایل جوانان به دانشگاه
اژه‌ای: اینک ماییم و بدرقه‌ی عزیزترین عزیزان‌مان
اوسمار رفت؛ شمارش معکوس برای معرفی سرمربی جدید پرسپولیس
شهردار ایلام بازداشت شد
ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
ترور مأمور پلیس در سیستان و بلوچستان؛ ستوان محمد پلنگی به شهادت رسید
دیدار غریب آبادی با نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر
زائران و شهروندان موارد مشکوک را به 110، 113 و 114 گزارش دهند
حضور هیات پاکستان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
حادثه دریایی در نزدیکی سواحل یمن
نحوه فعالیت بانک‌ها در تعطیلات 4 روزه تهران اعلام شد
متروی تهران 24 ساعته شد؛ پذیرش زائران در 30 ایستگاه منتخب
پزشکیان: تشییع رهبر شهید باید نماد وحدت ملی باشد
نورنما | نورپردازی زیبای ورزشگاه مونتری
رویترز: مذاکرات فنی غیرمستقیم ایران و آمریکا در دوحه آغاز شد
حضور مقامات هند در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
دیوان محاسبات: فقط 2 شرکت از 74 شرکت صندوق‌های بازنشستگی واگذار شد
حضور معاون اردوغان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در تهران
وضعیت فعالیت میادین میوه و تره‌بار تهران در 13، 14 و 15 تیر اعلام شد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 10 تیر 1405 +جدول قیمت ها
مرگ مرموز تفنگدار 21 ساله آمریکایی در آب‌های کالیفرنیا
انگلیس رئیس دوره‌ای FATF شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 10 تیر 1405
ماجرای 23 انگشتر اهدایی رهبر شهید چه بود؟
استقرار صدها نظامی آمریکا در ونزوئلا
حق سرانه درمان تامین اجتماعی افزایش یافت؛ مبلغ جدید اعلام شد
ماجرای 23 انگشتری اهدایی رهبر شهید چه بود؟
بازدید 32 هزار گردشگر از تخت سلیمان
آزادی 850 زندانی غیرعمد همزمان با مراسم تشییع رهبر شهید
تهران گرم‌تر می‌شود؛ افزایش دما از جمعه آغاز می‌شود
سازمان بازرسی صدرنشین شفافیت شد؛ رتبه نخست دسترسی آزاد به اطلاعات
مونسون به اوج رسید؛ بارش شدید و سیلاب در راه سیستان‌ و بلوچستان
اتابک: نوسازی صنایع ایران با توان داخلی آغاز شد
فرودگاه مهرآباد جمعه تعطیل است؛ جزئیات محدودیت پروازها برای مراسم تشییع رهبرشهید
حضور رئیس‌جمهور و رئیس مجلس عراق در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
کشتی خارجی متخلف در تنگه هرمز به گل نشست
نورنما | آتش سوزی جنگلی در جنوب یوتا
رئیس فیفا از جنگندگی یوزها گفت؛ «باعث شدید همه احساس غرور کنند»
پرونده خونین در کرمان؛ رفیق‌کشی با طراحی یک دختر جوان
بانک جهانی وام‌دهی به چین را تا 2031 متوقف می‌کند
درخشش جوانان ایران در آسیا؛ سه فرنگی‌کار فینالیست شدند
ستاره بی‌رقیب ایران در لیگ ملت‌ها؛ حاجی‌پور درخشید
نتایج ارزیابی عملکرد آموزش‌وپرورش تا پایان شهریور اعلام می‌شود