×
اقتصادی
شناسه خبر : 50765
تاریخ انتشار : شنبه 1399/03/10 ساعت 13:16
ایراد شورای نگهبان به لایحه حذف 4 صفر از واحد پولی کشور

ایراد شورای نگهبان به لایحه حذف 4 صفر از واحد پولی کشور

سخنگوی شورای نگهبان از ایراد این شورا به لایحه حذف چهار صفر از واحد پولی کشور خبر داد و گفت: با وجود توضیحات رئیس بانک مرکزی در این خصوص همچنان برای اعضای شورای نگهبان ابهام باقی ماند.

نورنیوزـ گروه اقتصاد: عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک عید سعید فطر، اظهار داشت: برخی از مصوبات مجلس به دلیل اینکه واجد فوریت بود در زمان خود اطلاع‌رسانی شد اما در عین حال ۹ مصوبه با توجه به رفت ‌و برگشت‌های بین مجلس و شورای نگهبان، عدم مغایرتش با شرع مقدس و قانون اساسی اعلام می‌شود.

وی در خصوص لایحه حذف چهار صفر از واحد پولی کشور، گفت: حذف چهار صفر واحد پولی در تبصره یک این لایحه اشاره شده است که به تعهدات کشور در مقابل صندوق بین‌المللی پول بازمی‌گردد که اعضای شورا اعلام کردند که این تعهدات مبهم است و به دلیل اهمیت این طرح و پیگیری‌های دولت، از‌ همتی رییس بانک مرکزی دعوت شد و در یکی از جلسات شورای نگهبان بیش از یک ساعت توضیحات ایشان شنیده شد و پس از آن توضیحات نیز اعضای شورای نگهبان همچنان ابهام برایشان باقی مانده بود.

کدخدایی درباره اظهارات یکی از نمایندگان مجلس دهم درباره مدارک چند تن از منتخبان مجلس، گفت: درباره آنچه که در فضای رسانه‌ای و مجازی مطالب گوناگونی مطرح شد و اینکه یکی از نمایندگان مجلس دهم نسبت به رقیب خودشان چنین مطلبی را مطرح کردند، ما پیگیری کردیم و دیدیم مدرک ایشان هیچ مشکلی نداشت.

وی افزود: متاسفانه آنچه که ناراحت‌کننده است، این است که اشخاص بدون اینکه سندی برای ما ارسال کنند، ادعا می‌کنند. من گفتم پیگیری و شکایت نسبت به این ادعاها صورت گیرد؛ درست نیست که ما فضای عمومی را درگیر این مسائل و حواشی کنیم، دقت کنیم اگر جایی گفته‌ای یا شایعه‌ای وجود دارد، آن را علنی نکنیم تا اعلام نظر شود.

سخنگوی شورای نگهبان درباره همکاری شورای نگهبان با مجلس یازدهم نیز گفت: برای مجلس یازدهم آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم گذشته چراغ راه آینده باشد و در جهت احقاق حقوق مردم و مشکلات معیشتی آنها تلاش کنند و این فرصت چهارساله را غنیمت بدانند؛ شورای نگهبان نیز آمادگی برای در اختیار قرار دادن توان پژوهشی و کارشناسی خود در جهت ارتقا روند قانونگذاری دارد. درست مثل مجلس گذشته که تعامل خوبی از جهت کارشناسی با مجلس دهم و کمیسیون‌ها داشتیم و این ارتباط ان‌شاالله حفظ خواهد شد.

وی در خصوص اصلاح قانون ‌انتخابات بیان کرد: مذاکراتی با برخی از نمایندگان مجلس یازدهم انجام شده است و امیدواریم با استفاده از تجربیات مجلس دهم، نمایندگان مجلس یازدهم قانون انتخابات را به سرانجام برسانند.

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بعضی از طرح‌های مطرح شده در اواخر مجلس دهم توسط نمایندگانی بود که از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده‌اند، نظرتان در این خصوص چیست، گفت: من نمی‌خواهم قضاوتی در این باره داشته باشم، از حق قانونگذاری مجلس در هر دوره‌ای دفاع می‌کنیم به هر حال نمایندگان مجلس در هر دوره‌ای حق قانونگذاری دارند؛ این بحثی نیست که من بخواهم تحلیل سیاسی در این خصوص داشته باشم.


ایلنا
نظرات

آخرین اخبار
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
نورویدیو | خاموشی مطلق در بیمارستان الشفإ در شهر غزه
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا
انهدام موشک کروز پنهان‌کار توسط سامانه پدافند غرب کشور در ایلام
سازوکاری فوری برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به ایران فراهم آورید
جنگ علیه ایران محبوبیت ترامپ را به منفی 17 رساند
تعطیلی خوابگاه‌ها تا اطلاع ثانوی
هلال احمر: مردم به فکر ذخیره دارو نباشند
برنامه سی و یکمین شب تجمعات مردمی در میادین تهران
مراکز راهبردی صنعتی و ارتباطی رژیم صهیونیستی آماج حملات پهپادی ارتش
هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند در مقابل اتحاد مردم و رزمندگان ایستادگی کند
5 پیشنهاد برای احیای صلح در منطقه+ متن بیانیه
حملات به زیرساخت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی ایران را متوقف کنید
اسرائیل روستاهای جنوبی لبنان را به تخریب کامل تهدید کرد
روی خوش سهامداران به صندوق‌های طلا
لغو طرح ترافیک در پایتخت تا اطلاع ثانوی
ایران 5 - کاستاریکا صفر/برتری پر گل ایران برابر کاستاریکا در دیداری دوستانه
گزارش تصویری | تشییع پیکر مطهر دریابان شهید «علیرضا تنگسیری» در بندرعباس
روسیه: آژانس اتمی زیر فشار آمریکا شجاعت محکوم‌کردن حملات به ایران را ندارد
پیام ابوعبیده خطاب به حزب‌الله: مأموریت را تکمیل کنید
وزیر نیرو : برق خانه‌ها بی‌وقفه تأمین است
اعتماد فعالان اقتصادی به زیرساخت‌های بورس انرژی/180 هزار میلیارد معامله انجام شد
نامه آیت‌الله اعرافی به رهبر معنوی کلیسای ارتدکس روسیه
تشکیل «ستاد همیاری» در خانه سینما
اصابت مستقیم موشک به شرکت دارویی«توفیق دارو»
سپاه: شرکت‌های موثر در عملیات تروریستی، اهداف مشروع ما خواهند بود
هشدار عراقچی به صهیونیست‌ها: با شهروندان بی‌دفاع فلسطین طرف نیستید
از ابتدای جنگ چند واحد اقتصادی در تهران آسیب دیدند؟
ابلاغ الزام مدیران مدارس غیردولتی برای پایدارسازی سامانه‌های آموزش مجازی
سردار فدوی: دشمن در مقابل قدرت ایران دچار اشتباه محاسباتی شده بود
گران شدن قیمت بنزین در سرزمین‌های اشغالی
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل