×
سیاسی
شناسه خبر : 50523
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/03/06 ساعت 11:23
ونزوئلا خوشحال از رسیدن نفتکش‌های ایرانی

ونزوئلا خوشحال از رسیدن نفتکش‌های ایرانی

تارنمای خبری «نیویورک تایمز» در ارتباط با رسیدن نفتکش‌های حامل سوخت ایران به سواحل و بنادر ونزوئلا گزارش داد: ونزوئلا رسیدن نفتکش‌های ایرانی را جشن گرفت.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: نیویورک تایمز روز سه شنبه در ادامه نوشت: ارسال این محموله نشانگر تعمیق روابط بین دو کشور ایران و ونزوئلا است که هردو از سوی آمریکا موردتحریم قرار گرفته‌اند. 

این نشریه آمریکایی افزود: با پهلو گرفتن نفتکش «فورچین» در ونزوئلا که از ایران عازم شده بود، مقامات دولت ونزوئلا آن را یک پیروزی برای دوطرف خواندند؛ نشانه‌ای از تحکیم تعامل بین دوکشور محسوب می‌شود.  

قدردانی مادورو از ایران

نیویورک تایمز تاکید کرد: نیکولاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا در این ارتباط در توئیتی از ایران تشکر کرد و نوشت: ایران متشکریم، تنها برادری ملت‌های آزاد است که ما را نجات خواهد داد. 

انتقاد وزارت خارجه آمریکا 

تارنمای خبری نیویورک تایمز در ادامه نوشت: «مورگان اورتگاس» (Morgan Ortagus) سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نسبت به این موضوع دست به انتقاد زد و کاراکاس را متهم به استفاده نامشروع از فروش طلا برای خرید نفت از ایران کرد، اما وی به اقدام واشنگتن علیه نفتکش‌های اعزامی ایران به ونزوئلا  و یا اینکه ممکن است آمریکا اقدام به تحمیل تحریم‌های بیشتر کند، اشاره ای نکرد.

تحریم‌های آمریکا نتوانست مانعی بین دو کشور شود

بنابراین گزارش، «ریزا گریز تارگو»  (Risa Grais-Targow)  تحلیلگر امور ونزوئلا از «گروه یوروآسیا»  (Eurasia Group) در این باره گفت: ارسال محموله سوختی ایران به ونزوئلا علی‌رغم ایجاد موانع آمریکا، نشان دهنده افزایش اهداف اقتصادی و سیاسی بین دو کشور است.  

ورود به حیات خلوت آمریکا

تارگو افزود: چنین روندی نشان می دهد که ایرانی‌ها اطمینان کافی دارند که دولت ترامپ نمی‌تواند مانعی بر سر راه آن‌ها شود و به همین دلیل خطر بیشتری می‌کنند تا به منطقه آمریکای لاتین که حیات خلوت آمریکا محسوب می‌شود، ورود کنند.  

نیویورک تایمز در ادامه این گزارش نوشت: نفتکش فورچون را دیگر نفتکش ایرانی «فارست» دنبال می‌کند، که سه نفتکش دیگر نیز در راه هستند، بنابر برآورد کارشناسان حوزه نفتی در دانشگاه «رایس» (Rice University)  واقع در هوستون آمریکا،  درمجموع بنزینی که این پنج نفکتش با خود حمل می‌کنند حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه سوخت تخمین زده می‌شود که این میزان می‌تواند نیاز سه هفته تا یکماه سوخت ونزوئلا را برطرف کند.  

تارنمای این نشریه آمریکایی نوشت: ایران و ونزوئلا نزدیک به یک دهه روابط با یکدیگر دارند که به دوران ریاست جمهوری هوگو چاوز، معمار دولت سوسیالیست بولیواری ونزوئلا  باز می‌گردد.  

نخستین نفتکش از پنج فروند نفتکش ایرانی که قرار است فرآورده‌های نفتی را به ونزوئلا برساند، پس از ۷۲ روز سفر دریایی به سواحل این کشور رسید.  

نفتکش فورچون به عنوان نخستین نفتکش ایرانی که به ونزوئلا رسیده، سفر خود را از بیست و سوم اسفند سال گذشته و از بندر شهید رجایی آغاز کرده بود.  

علاوه بر نفتکش فورچون، چهار نفتکش دیگر نیز در روزهای آینده سوخت ایرانی را به ونزوئلا می‌رسانند.  

نفتکش دوم که «فارست» نام دارد روز شنبه وارد آبهای دریای کارائیب شده و سه نفتکش دیگر نیز در حال عبور از اقیانوس اطلس هستند.  

نیکولاس مادورو رییس جمهوری ونزوئلا روز گذشته (دوشنبه) ضمن تشکر دوباره از حمایت‌های ایران تأکید کرد که دو کشور خواهان صلح بوده و حق دارند آزادانه تجارت کنند.  

مادورو در یک سخنرانی تلویزیونی گفته بود: ونزوئلا و ایران هر دو خواهان صلح هستند. ما حق داریم آزادانه تجارت کنیم.  

وی ایران و ونزوئلا را «مردمانی انقلابی» نامید که «هرگز در برابر امپراتوری آمریکای شمالی به زانو در نخواهند آمد.» 


ایرنا
اخبار مرتبط
آمریکا تحریم نفتی ونزوئلا را به نفع خودش لغو کرد
شنبه 1401/09/05 ساعت 21:57
در اقدامی منفعت‌طلبانه؛
آمریکا تحریم نفتی ونزوئلا را به نفع خودش لغو کرد
وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز ادعا کرد که اجازه عرضه نفت از ونزوئلا به بازار آمریکا داده شده است.
مرزهای کلمبیا و ونزوئلا پس از 7 سال بازگشایی شد
سه‌شنبه 1401/07/05 ساعت 09:58
مرزهای کلمبیا و ونزوئلا پس از 7 سال بازگشایی شد
ونزوئلا و کلمبیا پس از هفت سال بسته بودن به دلیل اختلافات سیاسی مرزهای خود را به روی وسایل نقلیه حامل کالا بازگشایی کردند.
نزدیک‌تر شدن پایان ایالات متحده در آمریکای لاتین
چهارشنبه 1401/04/01 ساعت 19:09
نزدیک‌تر شدن پایان ایالات متحده در آمریکای لاتین
تحولات مستمر و سریالی سیاسی در آمریکای لاتین نشان می‌دهد کشورهای این منطقه که همواره حیاط خلوت آمریکا محسوب می شدند به مانع بزرگی در مسیر پیگیری سیاست یکجانبه‌گرایی از سوی آمریکا تبدیل شده‌اند.
هت تریک نفتکشهای ایرانی در کاراییب
پنج‌شنبه 1399/03/08 ساعت 10:01
هت تریک نفتکشهای ایرانی در کاراییب
سومین کشتی نفتکش ایرانی که عازم ونزوئلا است، حدود ساعت 14:00 به وقت محلی مورخ 27 می (چهارشنبه 7 خرداد) به موقعیت اسکورت در دریای کاراییب رسید.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
الاعرجی وارد تهران شد
شورای نگهبان با حذف 4 صفر از پول ملی موافقت کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 28 مهر1404+ جدول
مهاجرانی: یارانه دهک‌های یک تا سه واریز شد
پشت پرده سفر ونس به اسراییل
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نورنما | تصادف وحشتناک در مهرشهر بیرجند
افتتاح سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب دوشنبه با حضور ایران
17 همت پول خارجی در بازار تهران
ترامپ در تیررس «شکارچیان»
اسرائیل سقوط پهپاد ارتش اسرائیلی را در نوار غزه تأیید کرد
علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت شد
ترامپ: آتش‌بس غزه به قوت خود باقی است
نشانه‌ای از فوران قریب‌الوقوع تفتان وجود ندارد
مرگ دلخراش 4 نفر در تصادف جنوب کرمان
مراکش قهرمان جام جهانی فوتبال جوانان شد
صابر کاظمی هنوز به هوش نیامده است!
شرط دریافت وام 5 میلیاردی اشتغال اعلام شد
غول ماریجوانای دیترویت، نماینده ویژه ترامپ در عراق شد
یک کشته در تصادف صبحگاهی محور رشت – فومن
مجلس نحوه پرداخت کالابرگ الکترونیک را بررسی می‌کند
دیپلمات های روسی در حال آماده سازی برای دیدار پوتین و ترامپ هستند
ورود رئیس جمهور به موضوع تحریم دانشگاه شریف
زمان پیش‌فروش محصولات سایپا اعلام شد+ جدول قیمت و زمان تحویل
تماس‌میان ایران و طرف‌های مقابل از طریق واسطه‌ها، به معنای آغاز مذاکرات رسمی با امریکانیست
این پروژه کار صهیونیست هاست
میانجیگری آمریکا برای پایان جنگ روسیه-اوکراین ادامه دارد
موج استعفا در شهرداری تهران برای انتخابات شورای شهر
2 کشته در سقوط هواپیمای باری در دریا
ضرورت تغییر پارادایم در برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی ایران
مقام نظامی عراق: حمایت ها و پشتیبانی های ایران را فراموش نخواهیم کرد
دانشگاه آزاد: فعلاً برنامه‌ای برای افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی نداریم
کار، کار انگلیسی‌هاست
رئال صدر جدول را از بارسا پس گرفت
دمکراسی آمریکایی در سراشیبی
سناتور «پاز» پیروز انتخابات ریاست جمهوری بولیوی
هند در صورت ادامه خرید نفت باید همچنان تعرفه‌های سنگینی بپردازد
سفر فرستادگان ترامپ به اراضی اشغالی در سایه نقض آتش‌بس غزه
لبنان، آزمایشگاه تسلیحات مفهوم نوین رژیم صهیونیستی
تل‌آویو در آتش فوتبال + فیلم
بازرس سابق آژانس: راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران نظامی نیست، مذاکره است
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه28 شهریور 1404
دوفوریتی | دانش‌آموز،کیسه بوکس یا آدمک تمرین کُشتی نیست
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 28 مهر+ وضعیت استان ها
امشب آسمان ایران شهاب‌باران می‌شود
‌ 97 شهید بعد از آتش‌بس در غزه
ماجرای پیامک‌ سازمان هدفمندی یارانه‌ها به سرپرستان خانوار
آغاز پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی +جدول واریز
ورود ChatGPT به واتساپ ممنوع می‌شود
روش عجیب هکرهای کره شمالی برای سرقت رمزارزها
X
آگهی تبلیغاتی