×
سیاسی
شناسه خبر : 50509
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/03/05 ساعت 22:44
سفر پرماجرای نفتکش های ایرانی از زبان کاپیتان نفتکش فورچون

اختصاصی نورنیوز؛

سفر پرماجرای نفتکش های ایرانی از زبان کاپیتان نفتکش فورچون

طی هفته های اخیرحرکت پنج فروند نفتکش ایرانی حامل فرآورده های نفتی به مقصد ونزوئلا بدلیل مخالفت ها و تهدید مستقیم آمریکا، موضوع همکاری های اقتصادی و تجاری تهران و کاراکاس را که هر دو در معرض بی سابقه ترین تحریم های یکجانبه آمریکا هستند در زمره مهمترین اخبار رسانه های بین المللی قرار داد و در مدت زمان محدود، ده ها گزارش، تحلیل و تفسیر رسانه ای در این خصوص منتشر شد.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: از حدود ۱۲ ساعت قبل نفتکش «فورچون» در حال لنگر اندازی و استقرار در ساحل بندر «ال پالیتا» (El Palita) و تخلیه محموله خود می باشد. 

کاپیتان نفتکش «فورچون» که اولین شناور از ناوگان ۵ فروندی وارد شده به بندر«ال پاتیا» می باشد در گفتگوی تلفنی کوتاه با «نورنیوز» در خصوص چگونگی طی این مسیر طولانی و دریانوردی پرماجرای انجام شده گفت: ما با دریانوردی از مسیر کانال سوئز،دریای مدیترانه، تنگه جبل الطارق، اقیانوس اطلس و دریای کارائیب حوالی ساعت ۲۳ روز ۲۴ می وارد آب های منطقه انحصاری اقتصادی ونزوئلا شدیم و علی رغم حضور برخی شناورهای نظامی در محدوده حرکتی ما، می شود گفت که با مزاحمت خاصی روبرو نبودیم.

وی با اشاره به حضور معاون رییس جمهور، وزیر انرژی و وزیر دفاع ونزوئلا در بندر «ال پالیتا» برای استقبال از ورود نفتکش فورچون به این بندر خاطر نشان کرد: بنده و همکارانم که در طول این سفر زحمات زیادی را متقبل شدند بسیار خوشحال هستیم که توانستیم با تحویل محموله به کشور مقصد به وظیفه حرفه ای خود به صورت کامل عمل کنیم. 

کاپیتان فورچون ادامه داد: با ورود ما به آب های انحصاری اقتصادی ونزوئلا شناورهای نظامی این کشور و بالگردهای هوا ـ دریای ارتش به صورت کاملا حرفه‌ای ما را تا بندر «ال پالیتا» اسکورت کردند.‌

کاپیتان نفتکش ایرانی «فورچون» با اشاره به اینکه تمام فرآیند طی شده از سوی جمهوری اسلامی ایران برای ارسال این محموله به ونزوئلا، کاملا مطابق قوانین بین المللی تجارت آزاد و حقوق دریانوردی و آزادی کشتیرانی بوده و بدون هیچگونه تخطی از پروتکل‌ها صورت گرفته است، گفت: در طول مسیر حدود۱۴۰۰۰ کیلومتری طی شده تمام سیستم های ارسال سیگنال ردیابی مانند همیشه روشن بوده و عملیات دریانوردی در شرایط کاملا طبیعی و انجام شده است.

او تاکید کرد: به سرانجام رساندن سفر دریایی ایمن بخش مهم و اصلی وظیفه ی حرفه ای دریانوردی است و انجام هر سفر تجاری دریایی بر اساس قواعد، مقررات و معاهدات بین المللی آزادی دریانوردی و به دور از هر نوع مناسبات سیاسی صورت می پذیرد. این موضوع برای ما دریانوردان که بر اجرای وظیفه حرفه ای خود تاکید داریم بسیار مهم است.

کاپیتان نفتکش «فورچون» در پایان با ابراز امیدواری در خصوص ورود سایر نفتکش های ایرانی به بنادر ونزوئلا مطابق برنامه تعیین شده گفت: اجرای این ماموریت ناگفته‌هایی نیز دارد که قطعا مسئولین کشور در صورت صلاحدید، در زمان مقتضی بدان خواهند پرداخت. 

بر اساس گزارش شرکت‌های ردیابی نفتکش‌ها، محموله هایی که از سوی پنج نفتکش ایرانی به ونزوئلا ارسال شده طی فروردین‌ماه سال جاری در بندر شهید رجائی بارگیری شده و از طریق کانال سوئز، تنگه جبل الطارق و اقیانوس اطلس به سمت ونزوئلا حرکت کرده است.

گفته می شود ارزش این محموله‌ها در بازارهای منطقه‌ای آمریکا حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون دلار است.


نورنیوز
آخرین اخبار
فلسطین، اینفانتینو را سنگ روی یخ کرد
محکومیت حمله به راهبه در قدس از سوی رهبران مسیحی
زمین؛ عجیب‌ترین سیاره منظومه شمسی!
پایان مرگبار یک درگیری ملکی در لنگرود
پاسخ برلین به تهدید نظامی ترامپ
پایان دور رفت فینال سوپرلیگ گلف با برد ملی‌حفاری اهواز
نورنما | میم مثل معلم مثل میهن
تمرینات ریکاوری ملی‌پوشان برگزار شد
پزشکیان: شرکت‌های پیمانکاری جمع شوند
بازسازی فوری صنایع آسیب‌دیده کلید خورد
عارف: موحد نماد روحیه پهلوانی بود
رئیس فدراسیون فوتبال ایران:فیفا از امریکا هراس دارد
آبادانی ایران بدون تلاش کارگران میسر نیست
بارش باران و وزش باد در ارتفاعات تهران
بیانیه حماس درباره تداوم بحران انسانی در غزه
پافشاری فرانسه بر از سرگیری مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز
وقوع انفجار در حرم حضرت زینب(س) در دمشق
جنگ ایران صادرات نظامی آمریکا را متوقف کرد
لندن، صحنه بزرگ‌ترین حراج مدرن
افزایش تعداد موافقان برکناری نتانیاهو
گفت‌وگوی عراقچی و فیدان درباره مذاکرات
تالاب های عراق زنده شدند
تصادف مرگبار قطار در اندونزی
تحویل پیشنهاد تازه ایران به آمریکا توسط پاکستان
تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا تا 2028
ائتلافی که وجود ندارد؛ اعتراف تلخ واشنگتن به ناتوانی
رای دهندگان آمریکایی به شدت از ترامپ ناامید هستند
رشد بی‌سابقه قیمت بنزین در آمریکا
فرمانده ارتش: با پشتوانه ملت مقابل تهدیدات دشمن می‌ایستیم
تشدید حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به مواضع صهیونیست‌ها
سپاه پاسداران :بمب پیشرفته امریکایی در پیشوا خنثی شد
رایزنی دنیامالی با وزرای ورزش ازبکستان و قرقیزستان
محسنی اژه ای: به همت کارگران ،دشمن آرزوی فروپاشی اقتصادی کشور را به گور می برد
ارائه متن تازه‌ترین طرح مذاکراتی ایران به میانجی پاکستانی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتایان منطقه‌ای
بیکاری در فلسطین رکورد زد
شهردار نیویورک توقیف «ناوگان مقاومت جهانی» را محکوم کرد
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند