×
فرهنگی
شناسه خبر : 50479
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/03/04 ساعت 16:37
چگونه دستاوردهای مقابله با کرونا را حفظ کنیم؟

چگونه دستاوردهای مقابله با کرونا را حفظ کنیم؟

ویروس عالم‌گیری که این روزها به بزرگ‌ترین چالش بشر تبدیل‌شده است، باسیاست پیشگیری از ابتلا، کج دار و مریض و با آزمون‌وخطا پیش می‌رود. از همین رو مقابله با این ویروس تنها با در خانه ماندن و تعطیلی فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی امکان‌پذیر است؛ لذا بسیاری دولت‌ها ازجمله کشورهای صنعتی در این امر ناکام مانده‌اند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: اوایل با این فرض که این ویروس مهمان یکی‌دوماهه جهان است قرنطینه، دستورالعمل‌های بهداشتی و مقررات سفت‌وسخت اعمال شد اما پس ‌از اینکه روشن شد کرونا لنگر انداخته و گویا تا پایان سال 2021 بدون درمان قطعی مهمان جهان خواهد بود، دولت‌ها و حتی مردم بدون در نظر گرفتن قوانین کشورشان برای مقابله با بحران کرونا در بسیاری از نقاط جهان، زندگی عادی را از سر گرفتند و البته به‌سرعت با موج دوم بیماری روبه‌رو شدند. در این میان برخی دولت‌ها با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی کشورها نسبتاً موفق عمل کرده و تا حدودی شیوع ویروس را مهار کردند و حتی تعداد بهبودیافتگان بر فوت‌شدگان فزونی یافتند.

ایران هم جزو همین کشورهای موفق بود که توسط سازمان‌های جهانی مورد قدردانی قرار گرفت و آن‌گونه که اوگوچی دنیلز هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: سازمان ملل متحد در ایران، از ابتکارات اجتماعی - اقتصادی دولت قدردانی می‌کند که از پیش، خانوارهای آسیب‌پذیر و کسب‌وکارهای کوچک را کمک و حمایت کرده است.

حاکمیت ایران با بسیج تمامی نیروها دولت، سپاه، ارتش، قوای مقننه و قضاییه و سایر نهادها و سازمان‌ها  و تشکیل ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، اقدامات تأثیرگذار و وسیعی برای جلوگیری از گسترش بیشتر ویروس کرونا انجام داد؛ که از آن جمله می‌توان به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و هوشمند، غربالگری ملی، لغو اجرای طرح ترافیک، جایگزینی در امور مختلف آموزشی، تعطیلی اماکن عمومی و تجهیز بیمارستان‌ها و ساخت مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه توسط نیروهای مسلح، واردات تجهیزات پزشکی و کیت‌های تست کرونا، ملزومات بیمارستانی، ساخت و افزایش تولید مواد شوینده و بهداشتی و تلاش علمی برای مبارزه با این بیماری در کنار حمایت‌های مادی و معنوی دولت از خانواده‌ها و اقداماتی از این ‌دست ایران را در زمره کشورهای موفق در مقابله با کرونا قرارداد.

از همین رو انتظار می‌رود در شرایطی که به تعطیلات عید فطر نزدیک می‌شویم دنباله‌رو شعار «در خانه بمانیم» باشند؛ تا حد امکان در اماکن عمومی و مذهبی به شکل حداقلی و در صورت ضرور با رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی حاضر شوند و بیش از گذشته برای سلامتی خود تلاش کنند، تا شاهد از بین رفتن دستاوردهای حاکمیت در زمینه مهار کرونا نباشیم.

یادمان باشد، کرونا همچنان مهمان ناخوانده کشور ماست و ما باید زندگی در کنار این ویروس را تمرین کنیم، او هنوز دست از سر ما برنداشته است. تن رنجور و چشمان خسته پرستاران و پزشکان و کادر درمانی را از یاد نبریم و بازهم با مراعات زندگی کنیم که از این ملاحظه‌ها ضرر نکرده و نخواهیم کرد، ضمن آنکه ایران مظلوم مان را نیز در بحبوحه تحریم‌های شدید و ظالمانه، همراهی کرده‌ایم.


برنا
نظرات

آخرین اخبار
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
مرینو باز هم ناجی شد؛ اسپانیا با حذف بلژیک به مصاف فرانسه می‌رود
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد
تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
نامه ایران به سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
رئیس فیفا زیر تیغ انتقاد ستاره‌های سابق انگلیس
قالیباف: به آمریکا اعتماد نداریم؛ در کنار مذاکره برای جنگ آماده ایم!
نوه خردسال رهبر شهید انقلاب در کنار پدربزرگش به خاک سپرده شد
معاون اول رئیس‌جمهور: آینده توسعه و اقتدار ایران وام‌دار نخبگان است
فیفا یک میلیون دلار به زلزله‌زدگان ونزوئلا اختصاص داد
دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد
روسیه: خواهان تفاهم کامل ایران و آمریکا هستیم
جنبش نجبا خواستار برخورد قاطع با متعرضان کویتی به صیادان عراق شد
وضعیت تنگه هرمز در 24 ساعت گذشته چگونه بود؟
روسیه در شورای امنیت ادعاها علیه برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد
روس‌اتم: بازگشت کارکنان به نیروگاه هسته‌ای بوشهر آغاز شد
هیئت قطری برای تقویت نقش میانجی‌گری دوحه وارد ایران شد
ژرژ ژسوس رسماً سرمربی تیم ملی پرتغال شد
مخبر: خون قائد شهیدمان هندسه مقاومت را به سطحی فراتر بُرد
سی‌ان‌ان: ترامپ مخالف مشارکت اسرائیل در درگیری احتمالی با ایران است
اشپیگل: آلمان پایگاه نظامی خود در اربیل را تعطیل می‌کند
بلینکن: اروپا خود را برای آینده‌ای بدون آمریکا آماده می‌کند
کمیته‌های مقاومت فلسطین: رهبر شهید در روزهای سخت کنار مقاومت ایستاد
ترامپ از چه چیزی بیشتر می‌ترسد؛ ترور یا شکست؟
ایران قهرمان المپیاد بین‌المللی ریاضی چین 2026 شد
جوزف عون: مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد یافت
تکذیب ادعای العربیه و فاکس‌نیوز درباره مذاکرات هفته آینده ایران و آمریکا
واکنش ترامپ به شایعات درباره برنامه ادعایی ترورش؛ «اسرائیل به هیچ نتیجه‌ای نرسید»
سرپرست وزارت دفاع: تشییع باشکوه رهبر شهید، توطئه دشمن را ناکام گذاشت
آتش‌سوزی گاراژ خودروهای اسقاطی در جاده خاوران مهار شد
تاکید سازمان ملل بر ادامه دیپلماسی درباره ایران