×
سیاسی
شناسه خبر : 50418
تاریخ انتشار :

ظریف:

رژیم صهیونیستی جدی‌ترین تهدید برای حقوق بشر، صلح و امنیت جهانی است

وزیر امور خارجه ایران رژیم صهیونیستی را تنها و جدی‌ترین تهدید موجود کنونی برای حقوق بشر، صلح و امنیت جهانی برشمرد و آمریکا و دولت کنونی این کشور را همدست همه جنایاتی خواند که این رژیم مرتکب شده است.

نورنیوزـ گروه سیاسی: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران جمعه شب در یک برنامه لایو اینستاگرامی همزمان با روز قدس که از مبدا ژوهانسبورگ برگزار شد، طی سخنانی گفت: برای اینجانب بسیار مایه افتخار است در این برنامه که به مناسبت گرامیداشت جهانی روز قدس است، شرکت ‌کنم.

وی افزود: امسال ما شاهد یک همه‌گیری جهانی هستیم که مانع حضور آن افرادی در راهپیمایی آخرین جمعه ماه رمضان شده که به آرمان فلسطین باور دارند و همچنین قائل به ضرورت پایان تجاوزگری اسرائیل علیه مردم فلسطین و پایان شدیدترین نمونه‌های نقض حقوق بشر در فلسطین و شدیدترین نمونه‌های تهدید علیه صلح و امنیت بین‌الملل هستند، با هدف نمایش همبستگی جهانی و اراده تمامی جامعه جهانی و به خصوص مسلمانان در سرتاسر جهان در ایستادگی در برابر تجاوزگری، ایستادگی در برابر هیاهوی رسانه‌ای، ایستادگی در برابر جنگ افروزی، ایستادگی در برابر ترس افروزی و ایستادگی در برابر اخاذی از سوی رژیم اسرائیل.

*قدرت‌های جهانی قادر مطلق نیستندو قدرت آنها به واسطه یک ویروس کوچک تحت الشعاع قرار می‌گیرد

وزیر امور خارجه گفت: این همه‌گیری همچنین به ما نشان داده است که قدرت‌های جهانی که از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند، قادر مطلق نیستند. آن‌ها همه چیز نیستند. قدرت‌‌های آنها نیز به واسطه یک ویروس کوچک می‌تواند تحت‌الشعاع قرار گرفته و تضعیف شود.

ظریف اضافه کرد: مشکل این بوده است که کشورها و دولت‌های اسلامی ضرورت اتحاد را درک نکرده‌اند که به این خفت بپردازند. امسال این روز خفت (روز نکبت) به روز قدس بسیار نزدیک بوده است و خفت این بوده که ما نتوانسته‌ایم از فلسطینی‌ها و آرمان فلسطین در طول ۷۰ سال گذشته حمایت کنیم، صرفا به این دلیل که مردم و به خصوص دولت‌ها باور داشته‌اند که نمی‌توانند بر استکبار جهانی چیرگی یابند.

رئیس دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: این همه‌گیری به ما یادآوری کرد که تنها قدرت، قدرت پروردگار متعال است و دیگر قدرت‌ها شکست‌ناپذیر نیستند، حتی به واسطه یک ویروس کوچک!

وزیر خارجه ایران ادامه داد: برای ۷۰ سال است که مقاومت مردم فلسطین ادامه داشته و نشان داده است که تجاوزگری و نقض حقوق بین‌الملل و حتی تسلیحات هسته‌ای نمی‌تواند آرزوی ملی تمامی مردم را نابود سازد.

ظریف عنوان کرد: بار دیگر شاهد بودیم که در به اصطلاح «معامله قرن»، آن‌هایی که باور داشته‌اند ایالات متحده آمریکا می‌تواند میانجی صلح باشد، چگونه دچار خطای فاحش شدند.

وی با بیان اینکه ایالات متحده آمریکا به خصوص دولت کنونی این کشور همدست تمامی جنایاتی است که رژیم صهیونیستی مرتکب شده، اظهار داشت: تمامی ویرانی‌ها، کشتارهای دسته‌جمعی، تمامی تجاوزگری‌ها با حمایت قاطع و همکاری کورکورانه دولت‌های متعدد آمریکا بوده است، اما دولت کنونی آمریکا به آن دولت‌های اسلامی که کماکان به این کشور وابسته هستند و حتی امروزه به صورت خفت‌باری با اسرائیل علیه دیگر کشورهای اسلامی همکاری دارند، یادآوری کرده که این یک بن بست است. این روند تنها منتهی به خفت خواهد بود.

به گزارش فارس، وزیر امور خارجه در ادامه سخنانش در این برنامه بیان کرد: مقاومت مردم، مقاومت مسلمانان، مقاومت مردم فلسطین، مقاومت مردم صلح دوست در سرتاسر جهان و عدم پذیرش قلدرمابی، اشغالگری و آپارتاید، نقطه پایانی بر این قساوت خواهد بود. این نقطه عطف تاریخ است.

به گفته ظریف باور به خود، باور به توانایی‌های خود در ایستادگی در برابر خشونت، ایستادگی در برابر تروریسم و ایستادگی در برابر تروریسم دولتی، پاسخی به این مخاطره جهانی است‌.

*اسرائیل تنها و جدی‌ترین تهدید موجود کنونی برای حقوق بشر، صلح و امنیت جهانی 

وی افزود: همه بر این موضوع اتفاق نظر دارند که اسرائیل تنها و جدی‌ترین تهدید موجود کنونی برای حقوق بشر، صلح و امنیت جهانی، منع اشاعه و جهان عاری از تسلیحات کشتار جمعی بوده است. 

ظریف با بیان اینکه این واقعیت از طریق هیاهوی رسانه‌ای، دروغ‌پراکنی و اخاذی، نمی‌تواند تغییر کند، عنوان کرد: همه ‌ما دریافته‌ایم، حتی اگر پیش از این تردیدی داشتیم که این رژیم و حامی آن، ایالات متحده آمریکا به تروریسم به عنوان ابزاری برای پیشبرد دستورکار خود متوسل می‌شوند، این نشانه قوت نیست، بلکه این نشانه‌ای از ضعف است.

* امسال روز قدس را بدون حضور یکی از بزرگ‌ترین مدافعان آرمان فلسطین گرامی می‌داریم

به گزارش فارس، رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: امسال روز قدس را بدون حضور یکی از بزرگ‌ترین مدافعان آرمان فلسطین گرامی می‌داریم و آن مدافع، فرمانده شهید قاسم سلیمانی است. اما به نحوه ترور این مرد شجاع از سوی آمریکا بنگرید، در تاریکی شب و با استفاده از ماشین ترور و نه در یک میدان نبرد و نه در یک هماوردی شجاعانه، بلکه از طریق یک عملیات تروریستی! او را هدف قرار داده‌اند. این نهایت و اوج ضعف است که ایالات متحده آمریکا با تمامی قدرت متصور خود مجبور به ترور سردار سلیمانی و همراهان وی در تاریکی شب می‌شود.

وزیر خارجه عنوان کرد: همین نشان می‌دهد که انسان‌ها باید قدرت خود را دریابند و متوجه شوند که خداوند متعال تنها قدرت مطلق است و نه این قدرت‌های مادی! به همین دلیل است که در پایان ماه رمضان، یک ماه روزه‌دار بودیم تا تسلیم‌پذیری خود را در برابر اراده الهی نشان دهیم. این فرصت مغتنمی برای فهم این موضوع است که با تکیه بر قوت خود و با استناد به پروردگار متعال، هیچ چیز نمی‌تواند بر ما چیره شود.

ظریف در پایان گفت: بیایید بار دیگر تعهد خود به آرمان فلسطین را تجدید کنیم. بیایید بار دیگر متعهد به شأن و مقام خود به عنوان مسلمان و به عنوان انسان باشیم و اجازه‌ ندهیم که این قساوت جهانی ادامه یابد.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
X
آگهی تبلیغاتی