×
سیاسی
شناسه خبر : 50258
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/02/31 ساعت 15:59
زمزمه‌پایان‌اسرائیل در‌خیابان‌های‌تل‌آویو به‌گوش می‌رسد

سرلشکر باقری در پیامی به‌مناسبت روز جهانی قدس؛

زمزمه‌پایان‌اسرائیل در‌خیابان‌های‌تل‌آویو به‌گوش می‌رسد

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه انتفاضه ملت فلسطین فراتر از سرزمین‌های اشغالی رفته و وارد مرحله سرنوشت سازی شده است، گفت: زمزمه پایان اسرائیل غاصب در خیابان‌های تل‌آویو به گوش می‌رسد.

نورنیوزـ گروه سیاست: سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به مناسبت روز جهانی قدس سال ۱۳۹۹ پیامی صادر کرد.
متن پیام رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
قصه پرغصه فلسطین با «معامله قرن» ترامپیسم و خیانت ارتجاع عرب و برخی مدعیان دروغین و دغل‌باز حمایت از قدس و آرمان ملت مظلوم فلسطین _که در پی تعامل و عادی‌سازی روابط سیاسی با رژیم جعلی و غاصب و کودک‌کش صهیونیستی برآمده‌اند _. انتفاضه فلسطین را فراتر از سرزمین‌های اشغالی وارد مرحله سرنوشت‌سازی ساخته است.
صهیونیسم که در پناه آمریکا و متحدان خبیث خود با ارتکاب جنایات مستمر و بی‌وقفه ۷۲ ساله سلطه شیطانی و خونباری بر ارض مقدس تحمیل کرده است، امروز به خوبی دریافته است آنانی که پناهگاه اصلی ظلم و ستم ضد ملت فلسطین و اشغال سرزمین آبا و اجدادی آنان بوده‌اند، امروز خود در باتلاق عظیمی از حوادث و مشکلات گرفتار آمده‌اند و دیگر قادر به تأمین و تضمین ادامه حیات رژیم صهیونیستی نیستند.
عمق راهبردی گفتمان «مقاومت فلسطین‌محور» با نفوذ فراگیر در جغرافیای قدس و سرزمین پیرامون آن، اراده اشغالگران را به سستی کشانده است و این روز‌ها زمزمه پایان اسرائیل غاصب را حتی در خیابان‌ها و پادگان‌های تل‌آویو به گوش می‌رساند.
هرچند آیین‌های روز جهانی قدس امسال با گذشت ۴۱ سال از حیات مبارک خود در سایه تدبیر راهبردی و تاریخی حضرت امام (ره)، تحت تاثیر بیماری کرونا و تدابیر و الزامات درمانی و بهداشتی سازمان‌های ملی و بین‌المللی، از برگزاری راهپیمایی و نمایش رستاخیز میدانی صد‌ها میلیونی ضدصهیونیستی فاصله گرفته است، اما خشم مقدس رزمندگان مقاومت و یکایک دل‌های عاشق و حامی مظلوم و بلکه آحاد بشریت که پس از شیوع کرونا بیش از هر دوره تاریخی به فطرت الهی خود بازگشتی شکوهمندانه داشته‌اند، در جای‌جای عالم با ملت فلسطین همراه و هم‌درد، رساتر از همیشه بانگ حمایت از فلسطین و بیزاری از صهیونیسم را به اشکال و گونه‌های متنوع، معنادار و تأثیرگذار اعلام و نویدبخش برچیدن بساط رژیم کودک‌کش و ستمگر و تبدیل طرح معامله قرن به پاشنه آشیل آمریکای مستکبر و صهیونیسم غاصب خواهند شد.
اینک در فضای الهام‌بخش این روزها، تجدید پیمان ایران و ایرانی و آحاد جوامع و ملل آزاده، حق‌طلب، ظلم‌ستیز و سلطه‌گریز مسلمانان، پس از درک لیالی مبارکه قدر و بهره‌مندی از نعمات بی‌پایان معنوی و نورانی ماه مبارک رمضان و در آستانه فرخنده عید بزرگ مسلمین جهان عید سعید فطر، استوارتر و مصمم‌تر از همیشه سند رسوایی مدعیان دروغین دموکراسی و حقوق ملت‌ها را با عزم و اراده خود امضا و فریاد بلند آزادی قدس شریف و تحقق شعار جاودان حضرت امام خمینی (ره) در «محو اسرائیل از صفحه روزگار» و راهبرد خلف صالح آن حضرت مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مبنی بر «فلسطین از بحر تا نهر» را سر خواهند داد و به فضل الهی، اخراج آمریکای جنایتکار و تروریسم از منطقه مقدمه آن خواهد شد.
در صحنه تقابل شیطانی رژیم تروریستی و منفور ایالات متحده آمریکا با انقلاب اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران نیز یادآوری باید کرد، سران پلید کاخ سفید به‌رغم هزینه هنگفت حدود ۹ تریلیون دلاری در منطقه، ورای پروپاگاندای رسانه‌ای و رجزخوانی‌های نخ‌نما شده، دیگر نه قادر به نواختن شیپور جنگ هستند و نه در خشاب تهدید و تحریم ضد ایرانی خود چیزی دارند و تنها می‌توانند اهتزاز پرچمی که سیدالشهدای مقاومت «سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی» و همرزمان فداکار او در غرب آسیا برافراشته‌اند را با حقد و حسد نظاره کنند و در وضعیت حساس امروز هم، بی‌تردید بیانات حکیمانه و مواضع قاطعانه و راهبردی رهبر فرزانه و سکان‌دار شجاع و بصیر انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) در سخنرانی ویژه روز جهانی قدس امسال معظم‌له در روز جمعه دوم خردادماه ۹۹، راهگشای امت اسلامی به‌ویژه رزمندگان مقاومت اسلامی در پیگیری آرمان شکوهمند رهایی قدس شریف قرار خواهد گرفت.
در پایان، یاد شهدای گرانقدر انتفاضه خونبار فلسطین و مقاومت اسلامی را گرامی داشته و به آرمان قدس و ملت فلسطین اطمینان می‌دهیم، ملت عظیم‌الشأن و نیرو‌های مسلح مقتدر و مجاهد ایران در صف مقدم جبهه متحد ضدصهیونیستی، باطل‌السحر معامله قرن و توطئه‌های مدرن و پیچیده صهیونیست‌ها، ازجمله فتنه نوین الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی هستند و در آستانه گرامیداشت حماسه سوم خرداد سال ۶۱ با الهام از فتح‌الفتوح آزادسازی خرمشهر قهرمان در پی حمایت و کمک به آزادی فلسطین و استیفای حقوق حَقه مردمان این سرزمین در جغرافیای آوارگی در گیتی بوده و هرگونه غفلت و کوتاهی در این صحنه را خیانت به قرآن و امت اسلامی می‌دانند.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دینار عراق امروز 14 مرداد 1405 اعلام شد؛ جدول تغییرات ارز عراق
هشدار غیر مستقیم هسته‌ای چین به آمریکا
آغاز بازگشت رایگان زائران اربعین از مهران به تهران با 150 اتوبوس
نوراینفو | 12 آسیب پنهان تلفن همراه و فضای مجازی بر مغز کودکان
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز چهارشنبه 14 مرداد/پنجره استقلال هنوز بسته است
پزشکیان خسته نخواهد شد
سفر قریب‌الوقوع نخست‌وزیر عراق به ریاض؛ مذاکره برای کاهش تنش‌ها
وضعیت هوای تهران امروز چهارشنبه 14 مرداد ؛ هوا قابل قبول شد
برنامه قطعی برق ایلام امروز چهارشنبه 14 مرداد
آخرین وضعیت آتش‌سوزی آشوراده؛ کنترل حریق در چهار مرحله عملیات هوایی
دیپلماسی پیشدستانه مکمل دفاع پیشدستانه
جدیدترین قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405 + جدول کامل بازار و کارخانه
انفجار در جبل‌علی دبی؛ بازداشت دو نفر به اتهام تصویربرداری
قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه 14 مرداد 1405؛ افزایش نرخ دلار
تناقض تحریم‌ها
آیا مقاومت فلسطین خلع‌سلاح می‌شود؟
اقتصادنگار | سفره چند درصد از مردم به اینترنت گره خورده؟
تیم جدید محمد صلاح مشخص شد؛ ترکیه مقصد جدید فرعون مصر
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 14 مرداد +جدول کامل قیمت بازار و کارخانه
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405؛ اونس اوج گرفت
گزارش پلیس راه از ترافیک امروز؛ وضعیت محورهای شمال و مسیرهای اربعین اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 14 مرداد 1405/ ریزش 40 میلیونی پژو 207 / جدول قیمت ها
برنامه مسابقات ورزشی امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405 + جدول پخش
توافق موقت هرمز و چالش بزرگ ترامپ در برابر ایران
کالابرگ سه گروه فردا شارژ می‌شود؛ واریز اعتبار برای کدهای ملی 0 تا 2
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 14 مرداد 1405+ وضعیت استانها
واریز سود 3 میلیونی سهام عدالت؛ ماجرا چیست؟
گام بلند ربات‌های انسان‌نما؛ فیگور 3 از نردبام بالا رفت
رونمایی از حلقه هوشمند سنجش هم‌زمان قند، کتون و الکل
ماهی گورخری، کلید تازه درمان سرطان خون
شیر مادر خطر ابتلا به دیابت، سرطان و ام‌اس را کاهش می‌دهد
امید تازه برای تشخیص زودهنگام اوتیسم با کشف یک مسیر زیستی
شرط ادامه دریافت یارانه نقدی و کالابرگ اعلام شد+ نحوه استعلام
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها امروز 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
انفجار شدید در جنوب لبنان
سفر وزیر خارجه پاکستان به امان
آخرین اخبار حکایت از افزایش تحرکات نظامی حکومت جولانی در مرز عراق دارد
هشدار سازمان ملل: غزه همچنان برای غیرنظامیان ناامن است
جزئیات عملیات ویژه پلیس در خراسان رضوی؛ کشف محموله سنگین مواد مخدر
پرترددترین مرز اربعینی؛ تردد 2.6 میلیونی زائران از مرز مهران
عربستان با ادامه محاصره یمن با پاسخ دردناک روبه‌رو می‌شود
نشست اضطراری وزرای اتحادیه اروپا برای کاهش تنش با اسپانیا
آخرین هماهنگی های روسیه و برزیل در همکاری‌های راهبردی
تل‌آویو، پیش‌نویس آمریکا درباره غزه را پس زد
حمله پهپادی یمن به دارایی حساس عربستان در نجران
جزئیات گفت وگوی ترامپ و امیر قطر با محوریت تنگه هرمز و مذاکرات ایران
برنامه قطعی برق گلستان فردا چهارشنبه 14 مرداد+ لینک
افشای ساخت پایگاه‌های نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان!
جزئیات حادثه خروج قطار از ریل در ایستگاه فکوری مشهد
کشف جسد در رودخانه ازارک رامسر؛ بررسی علت حادثه توسط مراجع قضایی