×
سیاسی
شناسه خبر : 50258
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/02/31 ساعت 15:59
زمزمه‌پایان‌اسرائیل در‌خیابان‌های‌تل‌آویو به‌گوش می‌رسد

سرلشکر باقری در پیامی به‌مناسبت روز جهانی قدس؛

زمزمه‌پایان‌اسرائیل در‌خیابان‌های‌تل‌آویو به‌گوش می‌رسد

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه انتفاضه ملت فلسطین فراتر از سرزمین‌های اشغالی رفته و وارد مرحله سرنوشت سازی شده است، گفت: زمزمه پایان اسرائیل غاصب در خیابان‌های تل‌آویو به گوش می‌رسد.

نورنیوزـ گروه سیاست: سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به مناسبت روز جهانی قدس سال ۱۳۹۹ پیامی صادر کرد.
متن پیام رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
قصه پرغصه فلسطین با «معامله قرن» ترامپیسم و خیانت ارتجاع عرب و برخی مدعیان دروغین و دغل‌باز حمایت از قدس و آرمان ملت مظلوم فلسطین _که در پی تعامل و عادی‌سازی روابط سیاسی با رژیم جعلی و غاصب و کودک‌کش صهیونیستی برآمده‌اند _. انتفاضه فلسطین را فراتر از سرزمین‌های اشغالی وارد مرحله سرنوشت‌سازی ساخته است.
صهیونیسم که در پناه آمریکا و متحدان خبیث خود با ارتکاب جنایات مستمر و بی‌وقفه ۷۲ ساله سلطه شیطانی و خونباری بر ارض مقدس تحمیل کرده است، امروز به خوبی دریافته است آنانی که پناهگاه اصلی ظلم و ستم ضد ملت فلسطین و اشغال سرزمین آبا و اجدادی آنان بوده‌اند، امروز خود در باتلاق عظیمی از حوادث و مشکلات گرفتار آمده‌اند و دیگر قادر به تأمین و تضمین ادامه حیات رژیم صهیونیستی نیستند.
عمق راهبردی گفتمان «مقاومت فلسطین‌محور» با نفوذ فراگیر در جغرافیای قدس و سرزمین پیرامون آن، اراده اشغالگران را به سستی کشانده است و این روز‌ها زمزمه پایان اسرائیل غاصب را حتی در خیابان‌ها و پادگان‌های تل‌آویو به گوش می‌رساند.
هرچند آیین‌های روز جهانی قدس امسال با گذشت ۴۱ سال از حیات مبارک خود در سایه تدبیر راهبردی و تاریخی حضرت امام (ره)، تحت تاثیر بیماری کرونا و تدابیر و الزامات درمانی و بهداشتی سازمان‌های ملی و بین‌المللی، از برگزاری راهپیمایی و نمایش رستاخیز میدانی صد‌ها میلیونی ضدصهیونیستی فاصله گرفته است، اما خشم مقدس رزمندگان مقاومت و یکایک دل‌های عاشق و حامی مظلوم و بلکه آحاد بشریت که پس از شیوع کرونا بیش از هر دوره تاریخی به فطرت الهی خود بازگشتی شکوهمندانه داشته‌اند، در جای‌جای عالم با ملت فلسطین همراه و هم‌درد، رساتر از همیشه بانگ حمایت از فلسطین و بیزاری از صهیونیسم را به اشکال و گونه‌های متنوع، معنادار و تأثیرگذار اعلام و نویدبخش برچیدن بساط رژیم کودک‌کش و ستمگر و تبدیل طرح معامله قرن به پاشنه آشیل آمریکای مستکبر و صهیونیسم غاصب خواهند شد.
اینک در فضای الهام‌بخش این روزها، تجدید پیمان ایران و ایرانی و آحاد جوامع و ملل آزاده، حق‌طلب، ظلم‌ستیز و سلطه‌گریز مسلمانان، پس از درک لیالی مبارکه قدر و بهره‌مندی از نعمات بی‌پایان معنوی و نورانی ماه مبارک رمضان و در آستانه فرخنده عید بزرگ مسلمین جهان عید سعید فطر، استوارتر و مصمم‌تر از همیشه سند رسوایی مدعیان دروغین دموکراسی و حقوق ملت‌ها را با عزم و اراده خود امضا و فریاد بلند آزادی قدس شریف و تحقق شعار جاودان حضرت امام خمینی (ره) در «محو اسرائیل از صفحه روزگار» و راهبرد خلف صالح آن حضرت مقام عظمای ولایت و رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مبنی بر «فلسطین از بحر تا نهر» را سر خواهند داد و به فضل الهی، اخراج آمریکای جنایتکار و تروریسم از منطقه مقدمه آن خواهد شد.
در صحنه تقابل شیطانی رژیم تروریستی و منفور ایالات متحده آمریکا با انقلاب اسلامی و ملت عظیم‌الشأن ایران نیز یادآوری باید کرد، سران پلید کاخ سفید به‌رغم هزینه هنگفت حدود ۹ تریلیون دلاری در منطقه، ورای پروپاگاندای رسانه‌ای و رجزخوانی‌های نخ‌نما شده، دیگر نه قادر به نواختن شیپور جنگ هستند و نه در خشاب تهدید و تحریم ضد ایرانی خود چیزی دارند و تنها می‌توانند اهتزاز پرچمی که سیدالشهدای مقاومت «سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی» و همرزمان فداکار او در غرب آسیا برافراشته‌اند را با حقد و حسد نظاره کنند و در وضعیت حساس امروز هم، بی‌تردید بیانات حکیمانه و مواضع قاطعانه و راهبردی رهبر فرزانه و سکان‌دار شجاع و بصیر انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) در سخنرانی ویژه روز جهانی قدس امسال معظم‌له در روز جمعه دوم خردادماه ۹۹، راهگشای امت اسلامی به‌ویژه رزمندگان مقاومت اسلامی در پیگیری آرمان شکوهمند رهایی قدس شریف قرار خواهد گرفت.
در پایان، یاد شهدای گرانقدر انتفاضه خونبار فلسطین و مقاومت اسلامی را گرامی داشته و به آرمان قدس و ملت فلسطین اطمینان می‌دهیم، ملت عظیم‌الشأن و نیرو‌های مسلح مقتدر و مجاهد ایران در صف مقدم جبهه متحد ضدصهیونیستی، باطل‌السحر معامله قرن و توطئه‌های مدرن و پیچیده صهیونیست‌ها، ازجمله فتنه نوین الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی هستند و در آستانه گرامیداشت حماسه سوم خرداد سال ۶۱ با الهام از فتح‌الفتوح آزادسازی خرمشهر قهرمان در پی حمایت و کمک به آزادی فلسطین و استیفای حقوق حَقه مردمان این سرزمین در جغرافیای آوارگی در گیتی بوده و هرگونه غفلت و کوتاهی در این صحنه را خیانت به قرآن و امت اسلامی می‌دانند.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
آغاز برداشت گندم در 6 استان؛ پیش‌بینی تولید 13.5 میلیون تن
قیمت تیرآهن 7 اردیبهشت 1405 اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو
گزارش راهور از جاده‌ها؛ بارش باران در 6 استان و انسداد چند محور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ