×
سیاسی
شناسه خبر : 50163
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/02/30 ساعت 13:44
حمله سایبری ناموفق رژیم صهیونیستی به بندر شهید رجایی

اختصاصی نورنیوز؛

حمله سایبری ناموفق رژیم صهیونیستی به بندر شهید رجایی

با آمادگی کامل واحدهای پدافند غیر عامل در تاسیسات بندر شهید رجایی و مقابله به موقع و موثر با اشکالات به وجود آمده، هیچ گونه اخلالی در روند فعالیت‌های جاری ایجاد نشد.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: روزنامه واشنگتن پست چاپ آمریکا در گزارشی که روز گذشته (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت) منتشر کرد به نقل از یک مقام دولت آمریکا و مقامات رسمی «یک دولت خارجی» مدعی شد که رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات «بندر شهید رجایی ایران» حمله سایبری داشته است.

یک مقام مسئول در بندر شهید رجایی به «نورنیوز» گفت: در هفته گذشته برخی اختلالها در سامانه های رایانه ای بندر به وقوع پیوست که می تواند ناشی از حمله سایبری باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آمادگی کامل واحدهای پدافند غیر عامل در تاسیسات بندر شهید رجایی و مقابله به موقع و موثر با اشکالات بوجود آمده،هیچگونه اخلالی در روند فعالیتهای جاری ایجاد نشد.

گزارش شب گذشته واشنگتن پست می افزاید: اسرائیل، پشت حمله سایبری روز ۹ مه ( ۲۰ اردیبهشت) به تاسیسات آبی و جاده‌ای بندر شهید رجایی بوده است.

منابعی که در گزارش واشنگتن پست به نام آنها اشاره ای نشده، اعلام کرده اند که حمله سایبری رژیم صهیونیستی در واکنش به عملیات سایبری‌ صورت گرفته از سوی ایران در ماه آوریل به «تاسیسات آبی روستایی اسرائیل» انجام شده است.

رژیم صهیونیستی در گذشته نیز حملات سایبری متعددی به سامانه های جمهوری اسلامی ایران داشته است.

اشکنازی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که در فاصله سالهای ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۷ رییس ستاد مشترک ارتش این رژیم بوده در پایان ماموریت خود در ارتش با انتشار گزارشی، مسئولیت انجام عملیات سایبری بوسیله ویروس استاکس نت بر علیه تاسیسات هسته ای ایران را پذیرفت.

پنج شنبه هفته گذشته( ۱۸ اردیبهشت شبکه )شبکه۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که کابینه امنیتی این رژیم با برگزاری «نشست فوق محرمانه» موضوع «حمله سایبری غیرعادی ایران» به این کشور را مورد بررسی قرار داده است.

به گفته رسانه های رژیم صهیونیستی حمله سایبری ایران به زیربنای شبکه آب شهری این رژیم بوده و دفع شده، اما دولت، این نوع حمله را «کاملاً غیرمعمول» دانسته و برای آن آماده نبوده است.

به گفته شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی، حمله ایران زیان جدی نداشته اما دولت نظر به این‌که حمله علیه تجهیزات آب شهری بوده، آن را وخیم شدن در نوع حملات ایران و «عبور از خط قرمز» تلقی کرده است.

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی نیز در این رابطه گفت: در حالی که ما حتی تصور چنین حمله‌ای از سوی ایران را نمی‌کردیم، حال با عمل انجام شده روبرو هستیم.

ادعای حمله سایبری ایران به تاسیسات آب رژیم صهیونیستی را اولین بار شبکه آمریکایی فاکس‌نیوز اعلام کرد و طی آن مدعی شد که هکرهای ایرانی از سرورهای آمریکایی در این حمله استفاده کردند.

سخنگوی وزارت انرژی آمریکا نیز پس از انتشار این خبر گفته بود که واشینگتن قدرت تأمین امنیت خود و هم‌پیمانانش در برابر این نوع حملات را دارد.

بدنبال ادعای مطرح شده از سوی رژیم صهیونیستی در مورد حمله سایبری ایران به تاسیسات آبی این کشور، علیرضا میریوسفی، سخنگوی هیئت نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، اعلام کرد که به‌طور اصولی «دولت ایران در هیچ جنگ سایبری شرکت ندارد».


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک