×
سیاسی
شناسه خبر : 50074
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/02/29 ساعت 13:56
نیروهای آمریکایی برای جنگ سرد با چین "فاقد تجهیزات لازم" هستند

نیروهای آمریکایی برای جنگ سرد با چین "فاقد تجهیزات لازم" هستند

کارشناسان هشدار می‌دهند، در شرایطی که دولت ترامپ از "جنگ با ترور" روی کشمکش با رقبای ژئوپولتیکی تغییر موضع داده است، نیروهای عملیات‌های ویژه آمریکا برای جنگ پیشرفته با چین و روسیه از تجهیزات مناسب برخوردار نیستند.

نورنیوزـ گروه بین الملل: به نوشته روزنامه فایننشال تایمز، عملیات‌های ویژه آمریکا که با نابودی اهداف ارزشمند شناخته می‌شوند و شمار پرسنل آن به ۷۰ هزار تن می‌رسد، سالیانه ۱۳ میلیارد دلار هزینه دارد و بیشترین مسوولیت جنگ با ترور را بر دوش داشت. اما با توجه به اقدامات پنتاگون در باز استقرار نیروها از افغانستان به هند-پاسیفیک به منظور مقابله با جاه‌طلبی منطقه‌ای چین، مشخص نیست که این نیروها چه نقشی ایفا خواهند کرد.

ژنرال ریچارد کلارک، فرمانده فرماندهی عملیات‌های ویژه (سوکام) به تازگی در کنفرانسی صنعتی تاکید کرد آمریکا به تولید قابلیت‌های جدید برای "رقابت و پیروزی" با روسیه و چین نیاز دارد. او افزود، سوکام باید مهارت‌های سایبری را تقویت کرده و روی کمپین‌های نفوذ تمرکز کند تا "ماموریت‌های کشتن-گرفتن" که بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در افغانستان انجام می‌داد. نیروهای سوکام شامل یگان ویژه نیروی دریایی، کماندوهای کلاه سبز و تفنگداران دریایی ایالات متحده می‌شوند.

مقام‌های دفاعی می‌گویند، چین بودجه نظامی و تحقیقاتی را افزایش داده و هدفش بهره‌برداری از نقاط آسیب‌پذیر آمریکاست، در حالی که روسیه فناوری جدید خود را در زمان حضور در سوریه آزمایش کرده است.    

کلنل مایکل مک‌گوئر، مدیر تحولات رزمی در سوکام در کنفرانس سالانه صنعت عملیات‌های ویژه گفت: "شاید ما عقب‌تر از آنچه فکر می‌کنیم، باشیم." او در رابطه با تهدیدات جدید با اشاره به اضمحلال برتری‌های نظامی سنتی آمریکا در آسمان، فضا و ارتباطات گفت: تحولات بسیار سریع‌تر از آنچه انتظار داشتیم، رخ می‌دهند.   

این نظامی آمریکایی بر نقاط آسیب‌پذیر آمریکا در امنیت سایبری تاکید کرد و گفت تاکتیک‌های قدرت نرم دشمنان آمریکا می‌توانند از طریق برخی از متحدانشان نفوذ کنند. او پیشنهاد تغییر تمرکز از وضعیت تهاجمی به دفاعی را مطرح کرد.

در حالی که برخی تحلیلگران نظامی پیشنهاد کرده‌اند نیروهای عملیات‌های ویژه آمریکا باید نقش حمایتی بیشتری گرفته و عملیات‌های روانی خودشان را توسعه دهند، دیگران خواستار تغییرات سریع‌تر تسلیحات رادارگریز جدید و فناوری پیشرو شده‌اند.

کریس بروس، افسر ارشد برنامه‌ریز در شرکت دفاعی آندوریل که از نیروهای ویژه پشتیبانی به عمل می‌آورد، گفت: شما می‌توانید روزانه صده او هزاران مورد فعالیت در مبارزه علیه چین داشته باشید. موضوع اینجاست که ما به حد کافی سریع نیستیم، به حد کافی پویا یا به حد کافی منعطف نیستیم که این چالش را مدیریت کنیم.

به گفته او، ماهواره‌ها ممکن است کور شوند یا در مدار هدف قرار گیرند اما نبرد با چین یک جنگ تمام عیار نخواهد شد. او گفت: رقابت آمریکا – چین قرار نیست مبارزه در جنگ جهانی سوم شود. قرار است چیزی شبیه لگدپراکنی باشد. قرار نیست مثل ابیت‌آباد (محل اجرای عملیات کشتن اسامه بن لادن در سال ۲۰۱۱) شود. شکل آن بسیار متفاوت خواهد بود.   


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
X
آگهی تبلیغاتی