×
فرهنگی
شناسه خبر : 50061
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/02/29 ساعت 12:54
ابتکار: تغییرات قضایی لایحه تامین امنیت زنان به بررسی بیشتر نیاز دارد

ابتکار: تغییرات قضایی لایحه تامین امنیت زنان به بررسی بیشتر نیاز دارد

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده ضمن تشریح عملکرد این معاونت در تدوین و تبیین لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت گفت: این لایحه با تغییرات بسیاری از قوه قضاییه به دولت ارجاع شده و نیاز به بحث و بررسی بیشتر دارد.

نورنیوز ـ گروه جامعه: معصومه ابتکار روز دوشنبه در نشست کرسی ترویجی بررسی فقهی و حقوقی خشونت علیه زنان که بصورت ویدیو کنفرانس میان معاونت امور زنان و دانشگاه مفید قم در دفتر معاونت برگزار شد، افزود: از روز نخست فعالیت ما در دولت دوازدهم، موضوع لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت مورد توجه بود؛ لایحه ای که در کمیسیون لوایح بررسی و به عنوان لایحه ای که مباحث قضایی را شامل می شود به قوه قضاییه ارسال شد.

وی ادامه داد: در نشست های تخصصی که با قوه قضاییه داشتیم از ابعاد و زوایای مختلف مورد برررسی قرار گرفت که خوشبختانه کلیات این لایحه مورد توافق همه اعضا و ارکان قوه قضاییه بود.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده یادآور شد: البته از برخی زوایا، نگرانی هایی همچون این موضوع که لایحه سبب تزلزل خانواده نشود مطرح که باعث شد بحث طولانی و لایحه دو سال  در قوه قضاییه بماند تا اینکه با تغییر ریاست قوه، بررسی لایحه بار دیگر به جریان افتاد و دستور کار بر روی لایحه در ظرف مدت کوتاه صادر شد تا اینکه این لایحه به دولت بازگشت داده شد.

ابتکار، ضمن گلایه از اینکه تغییرات زیادی در لایحه بازگشت داده ایجاد شد که محتوای آن را از زوایای مختلف دستخوش تغییر کرده است، تصریح کرد: از این رو دوباره به کمیسیون لوایح ارجاع شد که اکنون در دستور نوبت کمیسیون لوایح دولت است که در آنجا حتما بحث هایی خواهد داشت.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در ادامه ویدیو کنفرانس با اساتید دانشگاه مفید قم، به روند حمایتی معاونت از لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: این لایحه چند سال در کمیسیون حقوقی قضایی مجلس مانده بود که با تقاضا و پیگیری های صورت گرفته ما، لایحه از کمیسیون قضایی خارج شد و به صحن مجلس آمد که در آنجا مورد تصویب نمایندگان قرار گرفت و به شورای نگهبان ارسال شد.

وی ادامه داد: سه نوبت مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته شد که عمده ایراد هم مربوط به بحث حقوق والدین و مواردی مانند تبصره ماده ۱۷ بود که به نوعی برخورد قضایی ارتکاب خشونت والدین علیه کودکان را تعیین کرده بود. نهایتا در هفته گذشته با پیگیری های بسیار و خواهش ما از نمایندگان مجلس، نهایتا لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان با اصلاح و اعمال نظر شورای نگهبان درباره تبصره ماده ۱۷ تصویب شد و امیدواریم دیگر ایرادی نداشته باشد تا دولت بتواند آن را اجرایی کند.

ابتکار درباره کلیات لایحه توضیح داد: بخش عمده از این لایحه پرداختن به مساله خشونت بخصوص خشونت علیه دختران است. از از این رو بسیار اهمیت دارد و امیدواریم نشست های تخصصی هم به این لایحه بپردازد تا ما در موارد مرتبط با خشونت و حقوق کورکان بتوانیم گام های مهمی برداریم.

وی یادآور شد: در بحث لوایح در شورای فقهی حقوقی هم کارهایی دنبال کردیم. به طور کلی رویکرد ما پیشگیرانه است و فقط به بحث حقوقی اکتفا نکردیم بلکه حمایت از جوانب و نیازهای اجتماعی را هم مدنظر قرار دادیم که بر همین اساس همکاری گسترده ای با اورژانس اجتماعی پیش گرفتیم که بازدیدهایی هم صورت گرفت.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: خوشبختانه در تمام شهرهای بالای 50 هزار نفر مرکز مداخله در موارد بحران های اجتماعی داریم ضمن اینکه خط ۱۲۳ پاسخگوی تمام تمای های مردم در این موارد است.

وی یادآور شد: اخیرا هم با حمایت معاونت و وزارت ارتباطات و ستاد کرونا و سازمان بهزیستی پیامکی برای همه ارسال شد که از جهت اطلاع رسانی مهم بود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
استقلال 1 -0 مس شهر بابک / عطش پیروزی در نخستین رویارویی استقلال
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو
نابودی یک‌چهارم ناوگان پهپادی «ریپر» آمریکا
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی
تداوم مأموریت فرسایشی آمریکا؛ «جورج واشنگتن» جایگزین «لینکلن»
تاریخ‌سازی بسکتبال سه نفره ایران؛ پسران در رده نخست لیگ ملت‌های آسیا
پنتاگون به دنبال بازسازی ذخایر پدافندی
پیشروی تانک‌های اسرائیلی به سمت حداثا
شکست نقشه‌های تجاوزگرانه در منطقه با تکیه بر فرهنگ مقاومت
دومینوی کناره‌گیری از دولت ترامپ
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره افزایش جنایت‌های صهیونیستی
بارش‌های شدید شرق آسیا را فلج کرد؛ چین و ژاپن درگیر سیل و تخلیه اضطراری
مهسا بهشتی قوی‌ترین بانوی آسیا؛ پایانی رؤیایی برای وزنه‌برداری دختران
محکومیت حمایت اتحادیه اروپا از عناصر تروریستی ضد ایرانی
قیمت گواهی اسقاط خودرو چقدر است؟ راهنمای کامل طرح نوسازی ناوگان توسط ایدرو
پاسخ اولیانوف به چرایی ادامه جنگ آمریکا با ایران
آمریکا قصد حمله زمینی به ایران را داشت؛ اما نیت شومشان خنثی شد
قرار مرگبار دو رقیب عشقی در تهران؛ پسر جوان با ضربات چاقو جان باخت
لاوروف: آمریکا در حملات اوکراین علیه روسیه دست مستقیم دارد
رهگیری و انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان
شکاف میان نتانیاهو و ترامپ؛ آیا «بی‌بی» بزرگ‌ترین دشمن خودش است؟
رکوردشکنی گرما در بریتانیا؛ پنجمین موج گرما اروپا را در آتش فرو برد
واکنش تند کره شمالی به رزمایش آمریکا و کره جنوبی
جزئیات حمله به وزیر دولت ایالت بلوچستان پاکستان / 6 نفر مجروح شدند
خزر به پایین‌ترین تراز 200 سال اخیر رسید؛ زنگ خطر برای سواحل شمال
جنگ فرسایشی ایران چگونه ظرفیت واقعی آمریکا را آشکار کرد
5 هزار کامیون پشت مرز بازرگان؛ لاین سوم در راه است
فرهاد قلی‌زاده سه‌گانه طلایی شد؛ درخشش دوباره وزنه‌برداری ایران در آسیا
پشت پرده غیبت 4 ستاره جوان پرسپولیس در بازی سرنوشت‌ساز
بازی ایران و روسیه قطعی شد؛ 7 مهر در کازان