×
سیاسی
شناسه خبر : 49998
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/28 ساعت 21:03

زندان‌های آمریکای لاتین، کانون‌ جدید شیوع کرونا

زندان‌ها در کشورهای آمریکای لاتین طی دوران کرونا شرایط مساعدی نداشته‌اند و عدم رسیدگی می‌تواند منجر به بروز فاجعه در این مکان‌ها شود. کارشناسان نسبت به تبدیل شدن زندان‌های آمریکای لاتین به کانون‌ جدید شیوع کرونا هشدار داده‌اند.

نورنیوزـ گروه بین الملل:  بیشتر زندان‌ها در منطقه آمریکای لاتین شلوغ و با کمبود بودجه لازم برای رسیدگی به زندانیان روبرو بوده هستند. به دنبال شیوع کرونا نگرانی‌ها از وضعیت این زندان‌ها افزایش یافته و زندانیان برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس بارها شورش کرده‌اند.

اواخر آوریل (اوایل اردیبهشت) ۹ نفر طی شورش در زندانی در پایتخت پرو کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند. این شورش به دنبال مرگ دو زندانی به دلیل ابتلا به کرونا رخ داد و زندانیان به شدت نگران شیوع کرونا بودند.

چند روز بعد شورشی مشابه در زندانی در شهر مانائوس برزیل رخ داد. این زندانیان نیز نگران شیوع کرونا در این زندان بودند.

در مکزیک نیز نگرانی جدی میان زندانیان ایجاد شده است. زندانیان زندان‌های مکزیک ضمن شورش برای اتخاذ تدابیر بهداشتی، با هرگونه محدودیت از جمله ممنوعیت دیدار با وابستگان مخالفت کردند.

مقامات کلمبیا نیز اخیرا دو اقدام برای شورش در زندان های این کشور از ترس شیوع کرونا را خنثی کردند که در یکی از آنها دست کم ۲۳ نفر کشته شدند. همچنین زندانیان در آرژانتین از مسئولان این کشور خواسته‌اند تدابیر جدی برای جلوگیری از شیوع کرونا اتخاذ کنند.

اکثر این زندانیان شرایط و امکانات مساعدی ندارند و حتی در برخی از آنها کمبود شدید مواد غذایی گزارش شده است.

تامارا تارسیوک معاون رئیس امور قاره آمریکا در دیده‌بان حقوق بشر گفت: در زندان‌های ونزوئلا نیز همانند مناطق مختلف این کشور گرسنگی افراد گزارش شده است. موضوع عدم توزیع کافی غذا نیست بلکه مسئله عدم توزیع غذا است.

 مشکل دیگر در این زندان‌ها اعمال قرنطینه آنهاست و این شرایط را برای خانواده‌های زندانیان سخت کرده است.

الکساندره سالس یک وکیل در ایالت سئارا برزیل در این رابطه گفت: موضوع شیوع کرونا و ترس و نگرانی‌ها از آن، زندان‌ها را به بشکه باروت تبدیل کرده است.

وی گفت: قبل از شیوع کرونا زندان‌ها در برزیل شرایط خوبی نداشت. با شیوع کرونا در جهان و نگرانی از همه‌گیری در زندان‌ها اوضاع وخیم تر شده است.

نلسون زندانی در یکی از زندان‌های کلمبیا در این زمینه گفت: همه ما نگران مبتلا شدن به کرونا هستیم. همگی در زنجیره مرگ قرار داریم. کسی به داد ما برسد.

برخی کارشناسان به دولت دها در آمریکای لاتین توصیه کرده‌اند به دنبال آزاد کردن موقت برخی از زندانیان با وضعیت جسمانی نامناسب و کم خطرتر باشند. گزارش شده است که ۳۷ درصد از زندانیان در زندان‌های آمریکای لاتین و حوزه کارائیب تاکنون از سوی دادگاه با حکم محکومیت روبرو نشده‌اند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
X
آگهی تبلیغاتی