×
سیاسی
شناسه خبر : 49998
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/28 ساعت 21:03
زندان‌های آمریکای لاتین، کانون‌ جدید شیوع کرونا

زندان‌های آمریکای لاتین، کانون‌ جدید شیوع کرونا

زندان‌ها در کشورهای آمریکای لاتین طی دوران کرونا شرایط مساعدی نداشته‌اند و عدم رسیدگی می‌تواند منجر به بروز فاجعه در این مکان‌ها شود. کارشناسان نسبت به تبدیل شدن زندان‌های آمریکای لاتین به کانون‌ جدید شیوع کرونا هشدار داده‌اند.

نورنیوزـ گروه بین الملل:  بیشتر زندان‌ها در منطقه آمریکای لاتین شلوغ و با کمبود بودجه لازم برای رسیدگی به زندانیان روبرو بوده هستند. به دنبال شیوع کرونا نگرانی‌ها از وضعیت این زندان‌ها افزایش یافته و زندانیان برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس بارها شورش کرده‌اند.

اواخر آوریل (اوایل اردیبهشت) ۹ نفر طی شورش در زندانی در پایتخت پرو کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند. این شورش به دنبال مرگ دو زندانی به دلیل ابتلا به کرونا رخ داد و زندانیان به شدت نگران شیوع کرونا بودند.

چند روز بعد شورشی مشابه در زندانی در شهر مانائوس برزیل رخ داد. این زندانیان نیز نگران شیوع کرونا در این زندان بودند.

در مکزیک نیز نگرانی جدی میان زندانیان ایجاد شده است. زندانیان زندان‌های مکزیک ضمن شورش برای اتخاذ تدابیر بهداشتی، با هرگونه محدودیت از جمله ممنوعیت دیدار با وابستگان مخالفت کردند.

مقامات کلمبیا نیز اخیرا دو اقدام برای شورش در زندان های این کشور از ترس شیوع کرونا را خنثی کردند که در یکی از آنها دست کم ۲۳ نفر کشته شدند. همچنین زندانیان در آرژانتین از مسئولان این کشور خواسته‌اند تدابیر جدی برای جلوگیری از شیوع کرونا اتخاذ کنند.

اکثر این زندانیان شرایط و امکانات مساعدی ندارند و حتی در برخی از آنها کمبود شدید مواد غذایی گزارش شده است.

تامارا تارسیوک معاون رئیس امور قاره آمریکا در دیده‌بان حقوق بشر گفت: در زندان‌های ونزوئلا نیز همانند مناطق مختلف این کشور گرسنگی افراد گزارش شده است. موضوع عدم توزیع کافی غذا نیست بلکه مسئله عدم توزیع غذا است.

 مشکل دیگر در این زندان‌ها اعمال قرنطینه آنهاست و این شرایط را برای خانواده‌های زندانیان سخت کرده است.

الکساندره سالس یک وکیل در ایالت سئارا برزیل در این رابطه گفت: موضوع شیوع کرونا و ترس و نگرانی‌ها از آن، زندان‌ها را به بشکه باروت تبدیل کرده است.

وی گفت: قبل از شیوع کرونا زندان‌ها در برزیل شرایط خوبی نداشت. با شیوع کرونا در جهان و نگرانی از همه‌گیری در زندان‌ها اوضاع وخیم تر شده است.

نلسون زندانی در یکی از زندان‌های کلمبیا در این زمینه گفت: همه ما نگران مبتلا شدن به کرونا هستیم. همگی در زنجیره مرگ قرار داریم. کسی به داد ما برسد.

برخی کارشناسان به دولت دها در آمریکای لاتین توصیه کرده‌اند به دنبال آزاد کردن موقت برخی از زندانیان با وضعیت جسمانی نامناسب و کم خطرتر باشند. گزارش شده است که ۳۷ درصد از زندانیان در زندان‌های آمریکای لاتین و حوزه کارائیب تاکنون از سوی دادگاه با حکم محکومیت روبرو نشده‌اند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
آتش‌سوزی یک خانه در سرپل‌ذهاب
فرار از شکست در سن‌سیرو
تصادف زنجیره‌ای در یاسوج؛6 نفر جان باختند
صنعت نفت آبادان 1-2 چادرملو اردکان/ پایان شیرین برای یزدی‌ها
پیشروی یمنی‌ها؛ سناریوی کابوس‌وار برای عربستان
تصویربرداری «ده پهلوان» حسن فتحی آغاز شد
یمن از موضع بریکس درباره صلح استقبال کرد
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 22 شهریور 1405
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
گزارش تصویری| سفر رئیس‌جمهور به هند برای شرکت در اجلاس بریکس
تأکید صنعا بر تامین امنیت کشتیرانی
دیدار رئیس‌جمهور با ولیعهد ابوظبی در چه شرایطی برگزار شد؟
حملات هوایی عربستان به 7 استان یمن؛ 129 حمله در 48 ساعت
تحولاتی در مسیر یک تحول!
زلنسکی: اوکراین با کمبود موشک پاتریوت روبه‌روست
ترافیک 7 کیلومتری در خروجی مرزن‌آباد
جدول برنامه خاموشی فارس فردا 22 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
73 کشتی در 2 روز از باب‌المندب عبور کردند
فراخوان جشن پیروزی انصارالله در تهران
تازه‌ترین رایزنی ایران و عمان درباره تحولات منطقه
تعیین تکلیف 4 پرونده کثیرالشاکی کلاهبرداری
رئیس‌جمهور ایرلند خطاب به ترامپ: عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی قابل‌قبول نیست
نورویدئو | هرمز ورق را برگرداند ؛ آمریکا در محاصره ابتکار ایران
رئیس کل دادگستری استان تهران: پیگیری حقوقی جنایات جنگی ادامه دارد
طرح صهیونیست‌ها برای مهار ترکیه
وزیر ارتباطات: محدودیت‌های IPv6 تعیین تکلیف شود
فارن افرز: ضرورت بازنگری سیاست‌های آمریکایی در قبال ایران
تعویق مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ دیدار سفیران دو طرف در واشنگتن
قطر خواهان پایان مصونیت رژیم صهیونیستی از مجازات شد
وعده 5 هزار دلاری ترامپ برای انتخابات
چکونه فرایبورگ در بوندسلیگا شاخ شد؟
ناتوانی چلسی و لیورپول در کسب پیروزی در هفته چهارم
جاده چالوس به سمت شمال بسته شد
ذخایر موشک‌های رهگیر؛ پاشنه آشیل صهیونیست‌ها
ادعای ترامپ درباره سلاح‌های لیزری آمریکا
آیت‌الله فاضل:حوزه راه امام و رهبر شهید را ادامه دهد
آتش‌سوزی مشکوک در انبار مهمات بلغارستان
اینفانتینو: با شعار «فوتبال برای همه» می‌آیم + فیلم
31 استان ملزم به برگزاری رویداد ملی شدند
واکنش بحرین به نشست احتمالی تنگه هرمز
چرا نشست صلاله مهم است؟
آماده‌باش کامل صهیونیست‌ها در آستانه سال نو عبری
وزیر نیرو: مردم پای مدیریت مصرف ایستادند
ایران و عراق درباره سکوهای پهپادی تحقیق می‌کنند
نخست‌وزیر مالزی بر تعیین متجاوز در مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کرد
210 اسیر یمنی آزاد شدند و وارد صنعا شدند
حمایت وزیر خارجه انگلیس از عربستان پس از پاسخ انصارالله یمن
ورزش ایران در هیأت اجرایی انجمن همبستگی کشورهای اسلامی
آتش‌سوزی مرگبار در زندان کوبانی؛ 7 زندانی کشته شدند
سارق پابنددار حین سرقت در دماوند دستگیر شد