×
اقتصادی
شناسه خبر : 49968
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/28 ساعت 12:39

جزئیات درآمدهای مهرآباد در شیوع کرونا/کاهش 97 میلیارد دلاری درآمد فرودگاه های دنیا

مدیرکل فرودگاه مهرآباد با اشاره به وصولی صفر فرودگاه مهرآباد از محل و منابع درآمدی خود در اردیبهشت 99 گفت: دوره زمانی بازگشت صنعت به شرایط پیش از شیوع کرونا 24 تا 28 ماه تخمین زده شده است.

نورنیوزـ گروه اقتصاد: ابراهیم مرادی مدیرکل فرودگاه مهرآباد درباره آخرین وضعیت صنعت فرودگاهی در دوران شیوع کرونا، اظهار داشت: کاهش چشمگیر پروازها، مسیرهای پروازی و همچنین مسافران هوایی، تعطیلی اماکن خدماتی و غرف تجاری، کاهش شدید موقعیت های پارک هواپیماها جهت پذیرش هواپیماهایی که به دلیل کرونا به اجبار استراحت می کنند و نگرانی فزآینده جهت حفظ سلامت کارکنان تبعاتی است که شیوع ویروس کرونا بر صنعت فرودگاهی داشته است.

وی ادامه داد: تبعات فوق الذکر تغییرات بنیادی در بحران حادث شده کسری بودجه بالای فرودگاه ها جهت تامین هزینه های روزمره و اجرای برنامه های توسعه ایی راهکارهای مناسب برای خروج از بحران را می طلبد و مهم ترین راهکار پیش رو، انجام اقداماتی جهت جلب اطمینان و اعتماد مسافران هوایی است، آنان باید اطمینان حاصل کنند که هیچ معضل بهداشتی آنها را تهدید نمی کند و در صحت و سلامت می توانند به سفر بپردازند. 

راهبر فرودگاه مهرآباد اظهار داشت: در همه فرودگاه های کشور تلاش کرده ایم این راهکار را اجرایی کنیم، اما همکاری و تعامل هندلینگ کننده ها، ایرلاین ها و ارگان ها و سازمان های خدمت رسان در اجرای این مهم تاثیر بسزایی دارد و با عنایت به کاهش سفرهای هوایی ضرورت تعامل چند جانبه و اهتمام نسبت به حل این مشکل که مستقیماً با معیشت و اشتغال هزاران نفر در کشور ارتباط دارد، یک امر مهم ضروری است.

 پیش بینی کاهش 97 میلیارد دلاری درآمد فرودگاه های دنیا در سال 2020

وی گفت: پیش بینی اتحادیه بین المللی فرودگاه ها حاکی از کاهش درآمد فرودگاه های جهان به میزان قریب به 40 میلیارد دلار در سه ماهه دوم سال جاری میلادی و بیش از 97 میلیارد دلار تا پایان سال است.

وصولی صفر فرودگاه مهرآباد از محل و منابع درآمدی خود در اردیبهشت 99

مرادی درباره تاثیر شیوع ویروس کرونا و کاهش سفرها بر درآمدهای فرودگاهی توضیح داد: کاهش میزان درآمدهای فرودگاه ها در خاورمیانه بیش از 53 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته خواهد بود، متاسفانه فرودگاه بین المللی مهرآباد در دومین ماه سال 99 نیز وصولی صفر را از محل و منابع درآمدی خود تجربه کرده است و این شرایط فرودگاه های کشور که همگی به صورت درآمد هزینه ایی اداره شده و بخش بزرگی از زیر ساخت های عمرانی –خدماتی و اقتصادی کشور محسوب می شوند روز به روز با چالش جدی تر مواجه می شوند.

مدیرکل فرودگاه مهرآباد تاکید کرد: اگر دولت از این صنعت حمایت نکند زیرساخت های این صنعت دچار ضعف و شکست می شود.

دوره زمانی بازگشت به شرایط پیش از شیوع کرونا حداقل 24 تا 28 ماه

وی بیان کرد: در شرایط فعلی و به جهت مدیریت شرایط بحرانی موجود و برای ادامه حیات فرودگاه ها در چرخه اقتصادی کشور به همه روش های مدیریت هزینه، بازاریابی، راهکارهای جدید اقتصادی و اعتمادسازی تقاضای سفر نیازمند هستیم. 

مرادی گفت: اکنون در شرایطی که درآمدها کاهش یافته و وصول مطالبات به صفر رسیده است، به طور مداوم درخواست هایی از قسمت های مختلفی که قبلا از منابع کلان درآمدی ما بودند، جهت بخشودگی یا امهال مطالبات فرودگاهی دریافت کرده ایم که در این شرایط فکر می کنم بانک ها با ارائه تسهیلات و تضمین های مالی می توانند به این واحدها یاری رسانده و گذشتن از این بحران را آسان تر کنند و شرایط برای بازگشت فرودگاه ها به چرخه اقتصادی پیش از کرونا نیز از این طریق تسهیل شود. 

مدیرکل فرودگاه مهرآباد افزود: هر چند مطابق مطالعات انجامی از سوی ایکائو و یاتا، ACT دوره زمانی بازگشت شرایط پیش از شیوع کرونا حداقل 24 تا 28 ماه زمان نیاز دارد.

مرادی با اشاره به بسته های حمایتی دولت در راستای کمک به شرکت های هواپیمایی و پیگیری های وزیر راه و شهرسازی در این باره، گفت: امید داریم که شرکت های هواپیمایی دریافت کننده این بسته ها هر چه سریع تر نسبت به پرداخت بدهی های خود به فرودگاه های کشور خاصه فرودگاه بین المللی مهرآباد اقدام کرده تا این فرودگاه نیز توانایی ادامه خدمات خود را مثل گذشته داشته باشد.

حمل 65 میلیون تن بار به ارزش 35 درصد از کل تجارت جهانی با حمل و نقل هوایی در سال 2019

وی یادآور شد: حمل و نقل هوایی یکی از موتورهای محرکه اقتصادی جوامع بشری است، آمارهای رسمی نشان می دهد که در سال 2019 میلادی بالغ بر 5/4 میلیارد نفر (9 میلیارد اعزام و پذیرش) و بیش از 65 میلیون تن بار به ارزش 35 درصد از کل تجارت جهانی از طریق حمل ونقل هوایی جا به جا شده است، 10 میلیون نفر به صورت مستقیم و 55 میلیون نفر به صورت غیر مستقیم و القایی در صنایعی نظیر گردشگری، هتل داری و غیره به واسطه این صنعت امرار معاش می کنند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
X
آگهی تبلیغاتی