×
سیاسی
شناسه خبر : 49967
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/28 ساعت 12:45
همه باید مقابل وحشیگری مدرن اسرائیل بایستیم

ترکیه:

همه باید مقابل وحشیگری مدرن اسرائیل بایستیم

سخنگوی ریاست‌جمهوری ترکیه تأکید کرد: همه افراد دارای احساس عدالت، وجدان و حقوق را به ایستادگی در برابر وحشیگری مدرن اسرائیل فرامی‌خوانیم. یک بار دیگر تأکید می‌کنیم که سیاست‌های اشغال، انکار و الحاق باعث ایجاد صلح، آرامش و امنیت برای هیچ کس نخواهد شد.

نورنیوزـ گروه بین الملل: ابراهیم کالین، سخنگوی نهاد ریاست جمهوری ترکیه به‌مناسبت هفتاد و دومین سالروز «نکبت» و فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: «نکبت» بیان‌کننده فاجعه عظیمی است که ملت فلسطین دچار آن شده و نام اشغال، بی‌قانونی، ناعدالتی و ظلمی است که به‌مدت 72 سال ادامه دارد.

وی افزود: مردم فلسطین بیش از یک قرن است که در سرزمین خود تبدیل به پاریا (کسانی که از طبقه اجتماعی بسیار پایینی برخوردارند) شده‌اند و هفتاد درصد از جمعیت آنان از خاک خود طرد شده، و 6 میلیون فلسطینی بالاجبار به‌عنوان پناهنده در کشورهای دیگر زندگی می‌کنند.

علی‌رغم قطعنامه‌های سازمان ملل و احکام آشکار حقوق بین‌الملل، اسکان غیرقانونی یهودیان در قدس شرقی و کرانه باختری ادامه داشته و خانواده‌های فلسطینی با زور از خانه‌های خود بیرون رانده می‌شوند.

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اظهار داشت: جامعه جهانی که قادر به یافتن راه‌حلی برای این بی‌عدالتی و بی‌قانونی نیست، امروز با آزمونی دیگر روبه‌رو است. سیاست اشغال که دهها سال به‌شکلی سازمان‌یافته ادامه داشته، با طرح‌های جدید الحاق به‌دنبال گسترش و تعمیق خود است.

تأسیس دولت مستقل، حاکم و دارای تمامیت جغرافیایی فلسطین به‌پایتختی قدس شرقی، براساس مرزهای سال 1967 و در چارچوب قطعنامه‌های شماره 242، 338، 1397 و 1515 سازمان ملل متحد، حق تاریخی و مشروع ملت فلسطین است. تا زمانی که ملت فلسطین به حقوق خود دست نیابد، برقراری صلح منطقه‌ای و جهانی ممکن نیست.

کالین ادامه داد: هر گامی در راستای تغییر وضعیت حقوقی، دینی و تاریخی قدس، بازی با آتش است. همان‌گونه که رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه عنوان کرد، قدس خط قرمز ماست.

همه افراد دارای احساس عدالت، وجدان و حقوق را به ایستادگی در برابر وحشیگری مدرن اسرائیل فرامی‌خوانیم. یک بار دیگر تأکید می‌کنیم که سیاست‌های اشغال، انکار و الحاق باعث ایجاد صلح، آرامش و امنیت برای هیچ کسی نخواهد شد.

هرگونه طرح و اقدامی که موجودیت و اراده ملت فلسطین را نادیده بگیرد و به‌دنبال پیشکش کردن خاک فلسطین و قدس باشد، فاقد مشروعیت است و هیچ‌گونه ارزش و اهمیتی ندارد که چه‌کسانی این طرح‌ها را تدوین و حمایت می‌کنند.

ما به‌عنوان جمهوری ترکیه، با رهبری رئیس‌جمهور رجب طیب اردوغان، به حضور کنار ملت فلسطین در این مبارزه بحق ادامه خواهیم داد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است