×
اقتصادی
شناسه خبر : 49444
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/21 ساعت 14:47
اتمام حجت وزیر صمت با خودروسازان

اتمام حجت وزیر صمت با خودروسازان

وزیر صنعت به مدیران دو شرکت ایران خودرو و سایپا دستور داد با تمام قوا و با بکارگیری همه ظرفیت‌های موجود برای افزایش تولید 300 هزار دستگاه خودرو در سال 99 اقدام کنند.

نورنیوزـ گروه اقتصاد:  رحمانی وزیر صمت در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه که با حضور مدیران ایران خودرو و سایپا برگزارشد، بر ضرورت مدیریت تقاضا با افزایش تولید از ۹۰۰ هزار دستگاه به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه، تاکید کرد.
وزیر صنعت گفت: خودروسازی کشور برای دستیابی به اهداف مدنظر افزایش تولید، نیازمند یک کار جهادی هستند و باید برای مردم شفاف سازی کنند که عامل آشفتگی بازار کیست و منافع چه کسانی از این اتفاق تامین می‌شود که به آن دامن می‌زنند.

وی افزود: در طول سال ۹۸ اقدامات اساسی برای اصلاح ساختار صنعت خودروسازی، فروش اموال غیر مولد، اصلاح روابط با قطعه سازان و پایبندی به تعهدات در دستور کار قرار گرفت، ولی بحت واگذاری آنچنان که باید پیش نرفته است و انتظار دارم در سریع‌ترین زمان ممکن گزارشی از روند اقدامات ارائه شود.

رحمانی با اشاره به تاکیدات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص خودروسازی کشور، گفت: ایشان تکلیف ما را برای رعایت برخی الزامات در خصوص این صنعت به ویژه در شاخص‌های کمی و کیفی تعیین نموده اند و وزارت صمت برای تامین حقوق مردم با کسی تعارف ندارد.

وزیر صنعت افزود: علاوه بر ضرورت بررسی دقیق عوامل ایجاد آشوب در بازار خودرو، مدیران خودروسازی باید نسبت به اصلاح جدی نحوه ثبت نام متقاضیان در سایت‌های فروش خودروسازان و شفاف سازی روند جاری با تمام ظرفیت‌های ممکن برای اعتماد سازی میان آحاد مختلف جامعه گام بردارند؛ مردم باید مطلع و مطمئن باشند که در بروز برخی آشفتگی‌های اخیر بازار خودرو، خودروسازان منافع خاصی نداشته و حتی متضرر نیز می‌شوند.

رحمانی گفت: همزمان با اصلاح فرایند‌های فروش، موضوع افزایش تولیدات با جدیت تمام در دستور کار قرار گیرد و ضرورت دارد خودروسازان به گونه‌ای شفاف عمل کنند که نتایج اقدامات برای مردم ملموس و مورد حمایت آن‌ها قرار گیرد و بطور مستمر اقدامات انجام شده به مردم گزارش شود.

وی افزود: وزارت صمت برای پر کردن فاصله موجود در روند عرضه و تقاضا، بحث راه اندازی قطب جدید خودروسازی و احیای توان تولیدی واحد‌های خودروسازی غیرفعال را پیگیری می‌کند و حتما جلوی هرگونه جوسازی را خواهیم گرفت و روند موجود را متوقف خواهیم کرد.

وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت: هم اکنون بر خلاف سایر کشور‌ها که به واسطه شیوع کرونا، صنعت خودروساز در سطح دنیا دچار رکود شده است، در کشور ما تقاضای بازار افزایش یافته که علاوه بر غیر عادی بودن شرایط، نیازمند اقدام عاجل در افزایش میزان تولیدات و تعدیل شرایط موجود است.

رحمانی گفت: این صنعت با وجود تلاش‌های صورت گرفته در طول یک سال گذشته، به سبب و برخی خبرسازی‌های منفی از سوی افراد سودجو و حاشیه سازی‌های تعدادی از واردات چی ها، انتظارات تورمی و همچنین حرکت نقدینگی جامعه به سوی آن، دچار چالش جدی شده است که فقط می‌توان با شفاف سازی از این بحران عبور کند.

وی افزود: یکی از ضروریات توسعه این صنعت توجه به تجربیات موفق سایر کشور‌ها روی موضوع پلتفرم مشترک و موتور مشترک در تولیدات است که می‌تواند در عمل به کاهش قیمت تمام شده محصولات کمک کند که هنوز اقدامات لازم با وجود تاکیدات سال گذشته عملیاتی نشده و عملکرد خودروسازان کافی نبوده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از راهکار‌های پیشنهادی ما برای کنترل حاشیه بازار خودرو که به وزارت اقتصاد نیز ارائه شده و روی اتخاذ این تصمیم پافشاری نیز می‌کنیم، اخذ مالیات از مابه التفاوت قیمت خودرو از درب کارخانه تا بازار آزاد خودرو است، البته در این خصوص باید تمهیدات مناسب نیز اتخاذ شود که ما با جدیت دنبال تحقق این امر هستیم.

رحمانی در پایان با اشاره به اقدامات گسترده و موفقیت‌های وزارت صمت برای کنترل بازار انواع اقلام کالایی و مایحتاج ضروری مردم در طول سال گذشته و به خصوص در ایام پایانی سال و از زمان شیوع کرونا افزود: علیرغم تمامی محدودیت‌ها و مسائل این وزارتخانه گام‌های استواری در این راستا برداشت و توفیقات فراوانی نیز حاصل شد که نباید با آشفتگی‌های بازار خودرو همه این خدمات تحت الاشعاع قرار گیرد.
 


شبکه خبر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ خارک پربارش ترین نقطه کشور
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا مجازی است
بارش‌های اخیر کرمان در 80 سال گذشته بی‌سابقه است
هشدار شیوع وبا و فلج اطفال در نوار غزه
مدارس و دانشگاه‌های همدان غیرحضوری شد
طغیان رودخانه‌ها 2 محور ارتباطی قلعه‌گنج را مسدود کرد
بنادر مسافربری هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
هشدار درباره فروپاشی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
ترامپ قرعه‌کشی گرین کارت را متوقف کرد
ایران برای اولین بار میزبان رقابت جهانی پدل شد
جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای «تفاضل دیه» الهه حسین‌نژاد کلاهبرداری است
ونزوئلا ترامپ را متهم به بازگشت به استعمار کرد
امضا قانون لغو دائمی تحریم سوریه توسط ترامپ
مدارس و دانشگاه ها اصفهان فردا مجازی شد
شرایط کار اتباع افغان در ایران مشخص شد
زلزله 5.7 ریشتری شمال افغانستان را لرزاند
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
قیمت برنج وارداتی دیگر مصوب نیست؛ بازار رقابتی شد
حمله همزمان انتحاری و مسلحانه به پایگاه نظامی پاکستان
لبنیات در خطر؟ کاهش مصرف 10 درصدی در کشور هشدار داد
بارش‌ها کافی نبود؛ بحران آب ادامه دارد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(141) « جاجرم»
پرونده اپستین دوباره خبرساز شد: چامسکی و گیتس در کانون توجه
X
آگهی تبلیغاتی