×
سیاسی
شناسه خبر : 49396
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/21 ساعت 12:11
در سال‌های آینده به مدار 36 هزار کیلومتری می رسیم

فرمانده فضایی نیرو هوافضای سپاه:

در سال‌های آینده به مدار 36 هزار کیلومتری می رسیم

فرمانده فضایی نیرو هوافضای سپاه گفت: برنامه داریم ارتفاع مداری را افزایش دهیم و در سال‌های آتی به مدار 36 هزار کیلومتری برسیم.

نورنیوزـ گروه سیاست: سردار علی جعفرآبادی فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه در خصوص موضوع ارتقاء مداری ماهواره‌های ایرانی برای مدار 36 هزار کیلومتری، اظهار داشت: برنامه داریم که با دعای خیر رهبر انقلاب و مردم عزیزمان و کمک دانشمندان‌مان در سپاه پاسداران و وزارت دفاع، ارتفاع مداری را افزایش دهیم و در سال‌های آتی به مدار 36 هزار کیلومتری برسیم.

وی افزود: این ارتفاع مداری یا مدار ژئو از آنجا مهم است که مختص ماهواره‌های مخابراتی و تلویزیونی است و یک مدار بسیار راهبردی است که ماهواره ها در آن نسبت به یک ناظر زمینی به شکل ثابت و ساکن هستند. رساندن ماهواره به این مدار هم از جنبه اقتصادی برای کشور عایدات دارد و هم ابزاری برای حفظ دارایی‌های فضایی کشور مثل نقاط مداری ژئو  است.

سردار جعفرآبادی تاکید کرد: رسیدن به این مهم نیاز به پیوستگی برنامه‌های فضایی دارد که با نصرت الهی و حمایت مسئولین به نتیجه خواهد رسید.

90 درصد سازندگان ماهواره نور و ماهواره‌بر قاصد زیر 30 سال سن دارند

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه در خصوص میانگین سنی تیم طراحی، ساخت و پرتاب ماهواره نور و ماهواره‌بر قاصد نیز عنوان کرد: تقریبا تمام تیم های طراح، سازنده و کنترل کننده ماهواره بر و ماهواره از جوانان این کشور هستند. قاطعانه اعلام می‌کنم که 90 درصد این عزیزان زیر 30 سال سن دارند و همه متخصصینی که نقش مستقیم در پروژه دارند بلااستثناء در دانشگاه های داخل کشور تحصیل کرده اند.

وی گفت: ذهن و قلب این عزیزان سرشار از انگیزه های جهادی است و تمام اتاق ها و آزمایشگاه و کارگاه‌های آنها با عکس‌های بزرگ و کوچک شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید حاج حسن طهرانی مقدم مزین شده و این دو شهید بزرگوار عملا به سراج منیر جهادگران عرصه هوافضا تبدیل شده‌اند. پرتابی که انجام شد هم محل پرتاب و هم تیم پرتاب ادامه تیمی هستند که با سردار تهرانی مقدم کار می کردند.

سردار جعفرآبادی با اشاره به پیچیدگی‌های پروژه‌های فضایی، عنوان کرد: پیچیدگی این پروژه جدای از پیچیدگی‌های طراحی و ساخت و مونتاژ این سامانه، از لحظه پرتاب تا لحظه تزریق ماهواره حداقل 10 مکانیزم عمده مکانیکی، شیمیایی و الکترونیکی اتفاق می‌افتد که هرکدام جزئیاتی در دل خود دارند.

فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه گفت: سرعت 7500 متر بر ثانیه که رهبر انقلاب اعلام کردند معادل سرعت 27 هزار کیلومتر بر ساعت است و به دلیل همین سرعت زیاد ماهواره می‌تواند ظرف 1.5 ساعت یک دور به دور کره زمین بزند؛ این سرعت یعنی ما مسافت تهران-مشهد را ما ظرف 2 دقیقه طی کنیم و این سرعت عدد بزرگی است.

وی تاکید کرد: سخت تر از رسیدن به این سرعت،‌ دقت آن است که در محدوده 7500 متر بر ثانیه، دقت تزریق باید کمتر از 2 متر بر ثانیه باشد که مدار تزریق به شکل دایروی باشد.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید