×
سیاسی
شناسه خبر : 49323
تاریخ انتشار : شنبه 1399/02/20 ساعت 08:53
برخی ماجرای کرونا را شبیه پایان محاصره شعب ابی‌طالب می‌دانند

سید حسن نصرالله:

برخی ماجرای کرونا را شبیه پایان محاصره شعب ابی‌طالب می‌دانند

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان شیوع ناگهانی کرونا و ایجاد تبعات برای جامعه و اقتصادی جهانی را به لغو محاصره بنی‌هاشم در شِعب أبی‌طالب تشبیه کرد.

نورنیوزـ گروه بین الملل: سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان شیوع ناگهانی کرونا و ایجاد تبعات برای جامعه و اقتصادی جهانی را به لغو محاصره بنی‌هاشم در شِعب أبی‌طالب تشبیه کرد.

سید حسن نصرالله امشب نیز مطابق روال جمعه هر هفته به سخنرانی دینی- مذهبی از طریق شبکه تلویزیونی المنار لبنان پرداخت و طی آن، ولادت امام حسن مجتبی (ع) را به مسلمانان و شیعیان تبریک و تهنیت گفت.

دبیرکل حزب‌الله در لابه‌لای سخنرانی امشب، به نقش مهم حضرت خدیجه (ع)، همسر رسول‌خدا (ص) در حمایت از اسلام اشاره کرد و گفت که ایشان تمامی دارایی و ثروتی را که داشته و به ارث برده بود، بدون حساب و کتاب در حمایت از اسلام و مسلمانان تا آخرین قران خرج کردند.

سید حسن نصرالله به هنگام توصیف شرایط سخت مسلمانان صدر اسلام در شعب أبی‌طالب (نام دره‌ای در اطراف مکه) که از سوی کفار و مشرکان قریش و مکه در شدیدترین محاصره اجتماعی و اقتصادی قرار داشتند، شرایط تحریمی امروز، به ویژه تحریم‌های آمریکا علیه ایران و حزب‌الله را به آن شرایط تشبیه کرد و گفت که «همانطور که در زمان محاصره بنی‌هاشم در شعب ابی‌طالب از مسلمانان خواستند حضرت محمد (ص) را تحویل دهند تا آزاد شوند، اکنون نیز از مقاومت لبنان می‌خواهند سلاح خود را زمین بگذارد و کشور را بدون حمایت رها کند تا اسرائیل هرکاری که دوست دارد، انجام دهد».

او ادامه داد: «برخی معتقدند ماجرای کرونا شبیه اتفاقی است که موریانه‌ها برای سند قریش رقم زدند و آن‌ها را خوار کردند و محاصره مسلمانان در [شعب ابی‌طالب] به پایان رسید. امروز کرونا همانند موریانه‌ایست که در زمان پیامبر (ص) محاصره شعب ابی‌طالب را شکست و ممکن است همان، امروز باعث شکست محاصره ظالمانه علیه برخی ملت‌ها شود».

اشاره سید حسن به بی‌اعتنایی بسیاری از کشورها به تحریم‌های یکجانبه آمریکا بعد از شیوع کرونا است که شرایط به گونه‌ای شده است این تحریم‌ها نه‌تنها به حاشیه رفته بلکه بسیاری از نهادهای بین‌الملل و کشورهای جهان، تداوم تحریم‌ها و محاصره را غیراخلاقی و غیرقانونی دانسته و بر لغو آن‌ها تأکید دارند.

بعد از آنکه پیامبر اسلام (ص) در برابر همه گونه تطمیع‌ها و مشوّق‌های مالی و اجتماعی سران قریش مقاومت کرد و حاضر به ترک دعوت به اسلام و تبلیغ آن نشد، مشرکان و کفار با تهیه طوماری، عهد بستند که هیچگونه دادوستدی با بنی‌هاشم نداشته باشند و با آن‌ها وصلت نکنند. محاصره اقتصادی و اجتماعی پیامبر (ص) و یارانش، سه سال (از سال هفتم قبل از هجرت تا دهم ق. ه.) در سخت‌ترین شرایط طول کشید که با معجره الهی، موریانه‌ این طومار را (به جز نام اللهم) خورد و عهد و پیمان مشرکان بی‌اثر شد.

سید حسن نصرالله در مورد تفاوت سنی بین مردان و زنان به هنگام ازواج اشاره کرد و گفت که وجود اختلاف سنی زیاد از نظر اخلاقی و شرعی توجیهی ندارد و مردم باید اخلاق را ملاک قرار داده و در این قضیه بازبینی کنند.

او از زنان و مادران به دلیل تلاش‌هایی که در شرایط شیوع کرونا از خود نشان داده‌اند، تقدیر کرد و گفت که بر همه واجب است که از آن‌ها تقدیر و تشکر کنند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید