×
فرهنگی
شناسه خبر : 49303
تاریخ انتشار : جمعه 1399/02/19 ساعت 14:01
وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند چیست؟

وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند چیست؟

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا به تشریح وضعیت خدمت مشمولانی پرداخت که به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا هنوز نتوانسته‌اند کنکور بدهند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: سردار تقی مهری، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند، اظهار کرد: برابر قانون کسانی که به سن ۲۰ سالگی می‌رسند، ۱۸ سال آنها تمام می‌شود و حداکثر تا ۲۰ سالگی باید وضعیت سربازی خود را معلوم کنند، البته از ۱۸ تا ۲۰ سالگی می‌توانند معافیت تحصیلی بگیرند.

وی افزود: افرادی هستند که به عنوان به مثال امسال خرداد ماه امسال دیپلم می‌گیرند این افراد یک سال زمان دارد تا به خدمت سربازی بیاید یعنی تغییر تاریخ کنکور تغییری در وضعیت اینها ندارد چراکه تا خرداد سال آینده این افراد مهلت دارند تا دانشگاه قبول شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: بنابراین کسانی که در خرداد امسال دیپلم گرفتند یک سال زمان و مهلت معرفی دارند که برای خدمت سربازی بیایند. در واقع می‌توانند در کنکور امسال که مردادماه برگزار می‌شود، شرکت کنند.

ارائه مهلت یک ساله به لیسانسه‌ها از سوی دانشگاه

سردار مهری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه وضعیت خدمت مشمولان دانشجو که در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند و باید کنکور ارشد و یا دکترا می‌دادند و الان زمان این آزمون هم به تأخیر افتاده است، گفت: کسانی که در مقطع دکترا هستند یا مقاطع فوق لیسانس می‌خواهند شرکت کنند بستگی به شرایط فرد داد. به عنوان مثال لیسانسه‌ها ۵ سال وقت دارند. حتی اگر دچار مشکل شوند همانند کرونا که پیش آمده دانشگاه اجازه دارد، کمیسیون برگزار می‌کنند و یک سال به آنها اجازه دهد که ادامه تحصیل بدهند.

وی خاطرنشان کرد: اگر مدت زمان تحصیل فردی بیشتر از ۵ سال برای گرفتن لیسانس پیوسته طول کشید و به دلیلی عقب افتاد در کمیسیون یک سال دیگر هم به او اجازه می‌دهند. یعنی ۶ سال وقت دارد لیسانس خود را بگیرد و هیچ مشکلی هم از نظر وظیفه عمومی ندارد.

به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در حال حاضر دیپلمه‌ای نداریم که اجازه شرکت در کنکور را نداشته باشد چراکه هر کسی الان دیپلم گرفت یک سال فرصت دارد تعیین تکلیف سربازی خود را انجام دهد و یک بار هم کنکور را اجازه دارد شرکت کند.

احتمال دادن یک بازه زمانی به مشمولانی که برای بار دوم می‌خواهند کنکور بدهند

سردار مهری در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا احتمال دارد ستاد کل نیروهای مسلح برای کسانی که کنکور سال گذشته را قبول نشدند و امسال قصد داشتند تا بار دیگر در کنکور شرکت کنند ولی به دلیل کرونا و تعویق آزمون‌ها این شانس را از دست دادند، مهلتی در نظر بگیرد تا بتواند از شانس خود استفاده کنند، گفت: این را مطلع نیستم مگر آموزش و پرورش یا هر نهاد دیگری از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست کند و آنها تصمیم جدیدی در این باره بگیرند.

به گفته وی تا به این لحظه هنوز نه آموزش و پرورش و نه وزارت علوم و نه هیچ نهاد دیگری این درخواست را نه از ستاد کل نیروهای مسلح و نه از سازمان وظیفه عمومی ناجا نداشته است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در پایان گفت: تمامی دیپلمه‌ها نگران نباشند و استرس هم نداشته باشند چراکه همه می‌توانند یک بار در کنکور شرکت کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز 24 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 24 خرداد 1405 + وضعیت استانها
بهترین راه برای نجات زمین؛ جلوگیری از هدررفت 30 درصد غذای تولیدی جهان
اندازه‌گیری فشار خون تنها با یک ساعت هوشمند
چرا برخی مردان نابارور می‌شوند؟ دانشمندان به سرنخ تازه‌ای رسیدند
باند پزشکی هوشمندی که در حضور باکتری ها آنتی بیوتیک آزاد می کند
ربات‌های باهوش در برابر احساسات انسان کم آوردند
کشف عجیب تاریخی؛ باستان‌شناسان به ردپای یک جامعه مادرتبار رسیدند
دانشمندان هندی پلاستیک را به گرافن ارزشمند تبدیل کردند
وزیرخارجه لبنان: ما نمی پذیریم ایران به جای ما مذاکره کند!
تیراندازی در کارولینای جنوبی / زخمی شدن چندین نفر در مرکز خرید هیوود
انتقاد وزیر ارشاد از مواضع تفرقه‌افکنانه
ارتش اسرائیلی آماده توقف تجاوزات زمینی در لبنان شد
تحرکات تازه واشنگتن در یمن؛ نیروهای آمریکایی وارد حضرموت شدند
نیروگاه برق دیمونا در فلسطین اشغالی طعمه حریق شد
حمله سایبری محدود به چهار بانک؛ عدم افشای اطلاعات مشتریان+بیانیه
بقایی: دشمن با حمله به ایران سرافکنده شد
نخست‌وزیر بریتانیا از توافق احتمالی ایران و آمریکا استقبال کرد
کانادا و ایرلند: آتش‌بس لبنان باید بخشی از توافق احتمالی ایران و آمریکا باشد
پایان محاصره دریایی ایران با بازگشایی تنگه هرمز
غریب‌آبادی: ایران پیروز نبرد یک‌ساله با متجاوزان است
حمله پهپادی حزب الله به مرکز فرماندهی ارتش اسرائیل
تاریخ‌سازی یوکی ایشیکاوا / سامورایی‌ها در صدر امتیازآوران جهان
گام جدید در شفافیت اقتصادی؛ سامانه «صورا» آغاز به کار کرد
معادل جدید کلمه «هدفون» تصویب شد
احتمال تغییر در برنامه امتحانات نهایی
عکس های منتخب ایران، شنبه 23 خرداد 1405
تصادف زنجیره‌ای در اشرفی اصفهانی تهران چند مصدوم داشت
جدال تاریخی ایران و نیوزیلند برای نخستین‌بار در جام جهانی
ضربه امنیتی به داعش در الانبار؛ حامی مالی داعش دستگیر شد
ادعای ترامپ: فردا با ایران توافق می‌کنیم / تنگه هرمز باز می‌شود
ابرنفتکش از محاصره آمریکا گذشت
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد