×
سیاسی
شناسه خبر : 49293
تاریخ انتشار : جمعه 1399/02/19 ساعت 05:10
دلسوزی برای مردم ایران از دل لندن با پول‌های سعودی!

دلسوزی برای مردم ایران از دل لندن با پول‌های سعودی!

یکی از خوبی‌‌های کرونا این بود که دست برخی از آن سوی آبی‌ها را رو کرد. در حالی که مردم ایران و جهان روزهای پراسترس کرونایی را سپری می‌کردند، عده‌ای به دنبال گرفتن ماهی خود از آب گل آلود کرونا بودند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: می‌گویند دزدی از خانه‌ای خروسی دزدید و پا به فرار گذشت  که ناگهان صاحب خانه صدایی شنید به ایوان خانه آمد و مردی را دید که از روی دیوار به کوچه پرید. به سرعت خود را به کوچه رساند، در حالی که فریاد می‌زد دزد، دزد چند نفر از همسایه‌ها به کمکش شتافتند و توانستند درنهایت چند نفری دزد را گیر بیندازند. دزد که دید راه فراری ندارد شروع کرد قسم خوردن و گریه و زاری که من کاری نکردم، من چیزی ندزدیدم.

دزد بی‌خبر بود که دُم خروس از زیر پیراهنش بیرون زده. مرد صاحب خانه گفت: نمی‌دانم قسم حضرت عباست را باور کنم یا دُم خروست را.

حالا داستان شبکه اینترنشنال هم شده است مثل حکایت «دم خروس و قسم حضرت عباس» اهالی این شبکه لندن نشین در برنامه‌های خود دم از حمایت از ایران و مردم آن می‌زنند اما حقوق خود را از آل سعود می‌گیرند؟ کدام آدم عاقلی باور می‌کند که با پول سعودی می‌شود از ایران و مردم‌اش نوشت.

یکی از خوبی‌‌های کرونا این بود که دست برخی از آن سوی آبی‌ها را رو کرد. در حالی که مردم ایران و جهان روزهای پراسترس کرونایی را سپری می‌کردند، عده‌ای به دنبال گرفتن ماهی خود از آب گل آلود کرونا بودند.

درحالی که ایران بعد از گذشت سه ماه توانست کرونا را مدیریت و به وضعیت ثبات برسد، اهالی این شبکه همچنان بر طبل ناکارآمدی می‌کوبند و از مشکلات و کمبود امکانات حرف می‌زنند.

به نظر می‌رسد روی پول سعودی که به این شبکه و امثال این شبکه می‌رسد نوشته است که باید مردم ایران را ناامید و به آنها تلقین کرد که نمی‌توانند بعد از کرونا قد راست کنند.

مردم ماست سفید را می‌بینند اما کارکنان این شبکه با هدایت از راه دوری که می‌شوند می‌گویند که این ماست سفید نیست و سیاه است.

عربستان، آمریکا و انگلستان بعد از شکست‌های پی در پی در منطقه به ویژه بعد از شکست داعش، به دنبال پروژه ناامیدی مردم هستند. آنها آنقدر می‌گویند آش ایران شور است تا مردم  این شوری را باورکنند.

همان مثلثی که از برجام و توافق هسته‌ای عصبانی بود از موفقیت ایران بدون کمک کشورهای جهان در مدیریت کرونا عصبانی است و سعی می‌کند با لطایف الحیل، ذهن مردم را نسبت به موفقیت‌های ایران خراب کند.

خوشبختانه مردم به راحتی متوجه دروغ آنها می‌شوند. در تمام روزهای کرونایی، تقریبا مردم ایران بدون هیچ مشکلی به اقلام مورد نیاز خود دست پیدا کردند. قفسه‌های تمام فروشگاه‌های ایران از بزرگ و کوچک، پر از کالا بود. به جزء ماه اول که در تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده دچار مشکل بودیم در دیگر روزها، مشکل خاصی در تامین نیازهای مردم وجود نداشت.

در بیمارستان‌ها هم تاجایی که گزارش‌ها حکایت دارد رسیدگی به بیماران کرونایی دربهترین شرایط ممکن انجام شده است. حداقل ماجرا این است که در ایران پیرمرد و پیرزن‌ها را به دلیل کهولت سن جواب نمی‌کردند تا به جوان‌ترها برسند.

تازه این نکته را نباید فراموش کرد که ایران در عصرکرونا درگیر تحریم و مشکلات اقتصادی حاصل از آن بود. تحریم‌هایی که همین عربستان سعودی با هیزم‌هایش آتش آن را شعله ور تر کرد.

دیگر خیلی از مردم حرف‌های این شبکه‌ها را باور نمی‌کنند چون خودشان به خوبی وضعیت کشور در عصر کرونا را می‌بییند و در  مقایسه با بسیاری از کشورها از جمله کشورهای توسعه یافته، به این نتیجه می‌رسند که اوضاع ایران بهتر از آنهاست و تلاش‌های برخی از لندن نشین‌ها تنها و تنها برای ناامیدی مردم است.

در بسیاری از کشورهای جهان رسانه‌ها در کنار دولت‌ها و ملت‌ها ایستاده‌اند تا کرونا را شکست دهند اما برخی از رسانه‌های فارسی زبان با دلارهای نفتی آل سعود در برابر مردم ایران ایستاده‌اند و دست به دست کرونا داده‌اند تا کمر مردم ایران را بشکنند.

دیگر حنای این شبکه‌ها رنگ ندارد و حیله‌هایشان برای مردم رو شده است درست مثل شعبده‌بازی که مخاطبانش  متوجه ترفندهای او می‌شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی
«ذرات آشوب» با حضور بازماندگان «دنا» روی صحنه می‌رود
لندن زیر فشار تبعات جنگ علیه ایران
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا
سفر نخست‌وزیر پاکستان به چین با محوریت تحولات منطقه
زمان برگزاری کنکور 1405 اعلام شد ؛ ثبت‌نام بیش از 313 هزار داوطلب
پزشکیان : آمادگی عملیاتی ارتش اقتدار دفاعی ایران را به نمایش گذاشت
شهردار تهران: مترو و اتوبوس‌های پایتخت تا اطلاع ثانوی رایگان می‌مانند
رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه تهران
زمین‌لرزه 3.6 ریشتری حوالی بندرعباس را لرزاند
جزئیات جدید حکم متهمان پرونده شهادت آرمان علی‌وردی
اورونوف درآستانه جام جهانی بازهم مصدوم شد
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار
معاون اول قوه قضاییه : با اخلالگران اقتصادی برخورد قاطع می‌شود
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
بحران فولاد ساختگی است؛ ذخایر انبارها تا 6 ماه نیاز بازار را تأمین می‌کند
طلای ناب سلیمی و نقره ولی‌زاده در روز نخست تکواندوی قهرمانی آسیا
دکتر مخبر: تولیدکنندگان با کمک به دولت در سنگر امنیت غذایی نیز دشمن را شکست دهند
ایران سریع‌تر از پیش‌بینی غرب توان نظامی خود را احیا کرد
آخرین وضعیت مصدومیت مدافع تیم ملی قبل از جام جهانی
نورنما | طلوع خورشید بر فراز دماوند از دل برج آزادی
قیمت‌ کاغذ پس از جنگ 60 درصد جهش کرد
بیانیه مشترک نهادهای مالی: بازگشایی بورس موفق و متعادل بود
وزیر جهاد کشاورزی:ایران ظرفیت تبدیل شدن به هاب غذایی منطقه را دارد
پنتاگون طرح‌های حمله نظامی به کوبا را شبیه‌سازی می‌کند
پرداخت 40 هزار میلیارد تومان مطالبات گندمکاران در راه است
افسران اسرائیلی: رهگیری پهپادهای حزب‌الله دشوار شده است
زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید
عبور سه ابرنفتکش از تنگه هرمز پس از دو ماه توقف
قیمت گوشت قرمز امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و دلار تا پایان سال ؛ ریسک معامله چقدر است؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول