×
سیاسی
شناسه خبر : 49293
تاریخ انتشار : جمعه 1399/02/19 ساعت 05:10
دلسوزی برای مردم ایران از دل لندن با پول‌های سعودی!

دلسوزی برای مردم ایران از دل لندن با پول‌های سعودی!

یکی از خوبی‌‌های کرونا این بود که دست برخی از آن سوی آبی‌ها را رو کرد. در حالی که مردم ایران و جهان روزهای پراسترس کرونایی را سپری می‌کردند، عده‌ای به دنبال گرفتن ماهی خود از آب گل آلود کرونا بودند.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: می‌گویند دزدی از خانه‌ای خروسی دزدید و پا به فرار گذشت  که ناگهان صاحب خانه صدایی شنید به ایوان خانه آمد و مردی را دید که از روی دیوار به کوچه پرید. به سرعت خود را به کوچه رساند، در حالی که فریاد می‌زد دزد، دزد چند نفر از همسایه‌ها به کمکش شتافتند و توانستند درنهایت چند نفری دزد را گیر بیندازند. دزد که دید راه فراری ندارد شروع کرد قسم خوردن و گریه و زاری که من کاری نکردم، من چیزی ندزدیدم.

دزد بی‌خبر بود که دُم خروس از زیر پیراهنش بیرون زده. مرد صاحب خانه گفت: نمی‌دانم قسم حضرت عباست را باور کنم یا دُم خروست را.

حالا داستان شبکه اینترنشنال هم شده است مثل حکایت «دم خروس و قسم حضرت عباس» اهالی این شبکه لندن نشین در برنامه‌های خود دم از حمایت از ایران و مردم آن می‌زنند اما حقوق خود را از آل سعود می‌گیرند؟ کدام آدم عاقلی باور می‌کند که با پول سعودی می‌شود از ایران و مردم‌اش نوشت.

یکی از خوبی‌‌های کرونا این بود که دست برخی از آن سوی آبی‌ها را رو کرد. در حالی که مردم ایران و جهان روزهای پراسترس کرونایی را سپری می‌کردند، عده‌ای به دنبال گرفتن ماهی خود از آب گل آلود کرونا بودند.

درحالی که ایران بعد از گذشت سه ماه توانست کرونا را مدیریت و به وضعیت ثبات برسد، اهالی این شبکه همچنان بر طبل ناکارآمدی می‌کوبند و از مشکلات و کمبود امکانات حرف می‌زنند.

به نظر می‌رسد روی پول سعودی که به این شبکه و امثال این شبکه می‌رسد نوشته است که باید مردم ایران را ناامید و به آنها تلقین کرد که نمی‌توانند بعد از کرونا قد راست کنند.

مردم ماست سفید را می‌بینند اما کارکنان این شبکه با هدایت از راه دوری که می‌شوند می‌گویند که این ماست سفید نیست و سیاه است.

عربستان، آمریکا و انگلستان بعد از شکست‌های پی در پی در منطقه به ویژه بعد از شکست داعش، به دنبال پروژه ناامیدی مردم هستند. آنها آنقدر می‌گویند آش ایران شور است تا مردم  این شوری را باورکنند.

همان مثلثی که از برجام و توافق هسته‌ای عصبانی بود از موفقیت ایران بدون کمک کشورهای جهان در مدیریت کرونا عصبانی است و سعی می‌کند با لطایف الحیل، ذهن مردم را نسبت به موفقیت‌های ایران خراب کند.

خوشبختانه مردم به راحتی متوجه دروغ آنها می‌شوند. در تمام روزهای کرونایی، تقریبا مردم ایران بدون هیچ مشکلی به اقلام مورد نیاز خود دست پیدا کردند. قفسه‌های تمام فروشگاه‌های ایران از بزرگ و کوچک، پر از کالا بود. به جزء ماه اول که در تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده دچار مشکل بودیم در دیگر روزها، مشکل خاصی در تامین نیازهای مردم وجود نداشت.

در بیمارستان‌ها هم تاجایی که گزارش‌ها حکایت دارد رسیدگی به بیماران کرونایی دربهترین شرایط ممکن انجام شده است. حداقل ماجرا این است که در ایران پیرمرد و پیرزن‌ها را به دلیل کهولت سن جواب نمی‌کردند تا به جوان‌ترها برسند.

تازه این نکته را نباید فراموش کرد که ایران در عصرکرونا درگیر تحریم و مشکلات اقتصادی حاصل از آن بود. تحریم‌هایی که همین عربستان سعودی با هیزم‌هایش آتش آن را شعله ور تر کرد.

دیگر خیلی از مردم حرف‌های این شبکه‌ها را باور نمی‌کنند چون خودشان به خوبی وضعیت کشور در عصر کرونا را می‌بییند و در  مقایسه با بسیاری از کشورها از جمله کشورهای توسعه یافته، به این نتیجه می‌رسند که اوضاع ایران بهتر از آنهاست و تلاش‌های برخی از لندن نشین‌ها تنها و تنها برای ناامیدی مردم است.

در بسیاری از کشورهای جهان رسانه‌ها در کنار دولت‌ها و ملت‌ها ایستاده‌اند تا کرونا را شکست دهند اما برخی از رسانه‌های فارسی زبان با دلارهای نفتی آل سعود در برابر مردم ایران ایستاده‌اند و دست به دست کرونا داده‌اند تا کمر مردم ایران را بشکنند.

دیگر حنای این شبکه‌ها رنگ ندارد و حیله‌هایشان برای مردم رو شده است درست مثل شعبده‌بازی که مخاطبانش  متوجه ترفندهای او می‌شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آخرین آمار از تلفات آمریکا در جنگ با ایران منتشر شد
تشییع باشکوه شهدای حشدالشعبی؛ پیام نجف به منطقه چه بود؟
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان؛ عملیات اسرائیل با 700 تن مواد منفجره
هشدار عراقچی نسبت به عملیات های پرچم دروغین اسرائیل در منطقه
ترامپ: هیأت صلح غزه به توافقی تاریخی دست یافت
انفجار مهیب در باب‌المندب
خدمات درمانی ارتش تا پایان بازگشت زائران در مرزها ادامه دارد
قالیباف: آمریکایی‌ها تاوان خواهند داد
اوضاع بنزین در روسیه وخیم شد
عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد
ناسزاگویی ترامپ به مشاورانش در پی ناامیدی از جنگ علیه ایران
سنای آمریکا به طرح توقف جنگ علیه ایران رأی منفی داد
وزیر خزانه داری مامور شد؛ فراهم کردن مقدمات سفر شی جین‌پینگ به آمریکا
سیل شدید در گلستان موجب خسارت به کشاورزی و راه آهن شد
روایت سرلشکر عبداللهی از پایان دوران بزن و دررو در منطقه
قتل هولناک زن جوان در مشهد؛ قاتل پس از آتش زدن جسد به پلیس مراجعه کرد
بقائی: حمله به قشم تداعی‌کننده اقدامات داعش است
خلاصه و نتیجه بازی پرسپولیس و آلانیا
آیا واشنگتن در تله راهبردی ایران گرفتار شده است؟
دادستانی تهران علیه حامیان محکومان شبه کودتای دی ماه 1404 اعلام جرم کرد
آیا تهران از بحران آب عبور کرده است؟
تنش روسیه و اوکراین در دریای خزر؟ واکنش مسکو به حمله پهپادی
رصد کامل پایانه‌های مسافربری اربعین؛ برخورد با گران‌فروشی بلیت در مرزها
آمریکا یک فرد و 5 شرکت مرتبط با ماهان ایر را تحریم کرد
عذرخواهی وزیر خارجه اوکراین از ایران؛ روایت یک منبع آگاه در تهران
عمار حکیم: عراق پل ارتباطی میان کشورهاست نه میدان تسویه‌حساب‌ها
نتانیاهو در فاکس‌نیوز شهردار نیویورک را هدف حمله لفظی قرار داد
چرخش دوباره استقلال به سمت بصره
آژانس بین‌المللی انرژی: فروش خودروهای برقی در جهان 35 درصد رشد داشته است
کودک‌آزاری در خاش؛ ورود فوری پلیس، دادستانی و بهزیستی به پرونده
یوفا، فیفا را تحریم کرد
دور جدید جنگ تجاری آمریکا و چین؛ واشنگتن تعرفه‌های جدید وضع کرد
درگذشت فرهنگ شکوهی؛ پاسدار زبان و میراث شفاهی سمنان
همدستی هند با اسرائیل در کودک کشی
مسکن از دسترس مردم خارج شد؛ جهش تا 8 برابری قیمت در مناطق تهران+جدول قیمت ها
قیمت طلا آب شده امروز پنجشنبه 8 مرداد کاهشی شد؟
تاکید سردار رضایی بر امنیت پایدار مرزهای شلمچه و چذابه
کولیوند: 8500 نیروی هلال احمر و 200 آمبولانس در عراق به زائران خدمت می‌کنند
بقائی: آمریکا و رژیم صهیونیستی مقصران اصلی نابودی حقوق بین الملل در جهان
مدودف: پایان درگیری در اوکراین با پیروزی روسیه رقم خواهد خورد
درآمد گمرکی سیستان و بلوچستان با توسعه کولبری افزایش می‌یابد
کاوه کاویان درگذشت؛ نگاهی به کارنامه بازیگر «مجردها» و «بوتیک»
معاون دادستان کل کشور: برای اجرای احکام تغییر کاربری در شمال ضرب‌الاجل تعیین شد
برنامه نیمه نهایی لیگ ملت های والیبال 2026 اعلام شد
دو سوم آمریکایی‌ها جنگ علیه ایران را بی‌فایده می‌دانند
ادامه ممنوعیت صادرات بنزین، گازوئیل و سوخت کشتی در روسیه
درگیری مسلحانه در شادگان؛ شهادت یک نیروی پلیس
مصوبه جدید دولت برای ساماندهی نیروهای شرکتی/نحوه پرداخت حقوق مشخص شد
طراحی سیستم ضدسرقت چندلایه خودرو در ایران
یک تغییر غافلگیرکننده جدید در پرسپولیس!