×
سیاسی
شناسه خبر : 49228
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/02/17 ساعت 16:24
آتش خشم صهیونیستها شعله ور خواهد شد

آتش خشم صهیونیستها شعله ور خواهد شد

به اعتقاد کارشناسان صهیونیست، سیاست های غلط و مدیریت ناکارآمد بحران کرونا در رژیم صهیونیستی آتش زیر خاکستری است که بعد از پایان این بحران فوران خواهد کرد.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: یک رسانه عبری زبان در گزارشی به سوءمدیریت مسئولان رژیم صهیونیستی در بحران کرونا اشاره و اعلام کرد: اگرچه از هفته جاری برخی به سر کار خود خواهند رفت و بعضی افراد مجبور هستند همچنان در خانه باقی بمانند، برخی نیز پس اندازی دارند اما برخی دیگر دچار فروپاشی خواهند شد.

«داونی لوی» در یادداشتی که در پایگاه عبری زبان (makom) منتشر شد به خوانندگانش اطلاع داد هفته جاری یکی از بدترین هفته های کرونایی در رژیم صهیونیستی خواهد بود.

این تحلیلگر با اشاره ضمنی به ناکارآمدی ساختار حاکم بر رژیم صهیونیستی در مدیریت این بحران نوشت: مردم سر درگم هستند نمی دانند چه کنند در میان تمایل به خروج و ادامه فعالیت ها یا بازگشت به خانه و باقی ماندن در آن سردرگم هستند این کار نگرانی آنها را افزایش داده است، آنچه در این رابطه کاملا مشخص است ناکارآمدی راهکارهای ارائه شده است.

این دقیقا همان شرایطی است که ما را در سال ۲۰۱۱ به خیابان ها کشاند در آن زمان بین آن چه که به ما گفته می شد و آن چه که روی زمین رخ می داد تفاوت زیادی وجود داشت.

ما در آن زمان برای حل مشکلات مسکن و بعد از آن عدالت اجتماعی به خیابان ها آمدیم، بسیاری را محکوم کردیم با بسیاری هم درگیر شدیم، هم اکنون حدود یک دهه از آن زمان می گذرد و ما همچنان همان شکاف ها را به چشم می بینیم.

این یک حقیقت دردناک است، در حالی که دیگر در شرایطی نیستیم که به این شکاف ها نگاه کنیم و بگوییم ما که هشدار داده بودیم.

مردم در سال ۲۰۱۱ علیه شخص خاصی به خیابان نیامدند، آنها آمدند تا نسبت به آینده خود نهیب بزنند، آینده اقتصادی شکننده، ما در آن زمان با صدای بلند اعلام کردیم که مشکل داریم، ما بر روی خط کش زندگی می کنیم. اکثر ما یک ماه را به سختی به ماه دیگر می رسانند تا اینکه کرونا آمد و مشخص شد یک ماه و نیم همه چیز باید تعطیل شود، تمام بافت جمعیتی در حال فروپاشی است.

آرزو می کردم با فرا رسیدن سال ۲۰۲۰ شاهد سیاست های متفاوتی می بودم اما همانی است که بود، هیچ چیز هم در آینده نزدیک تغییر نخواهد کرد، این بازی سیاسی است که همواره این گونه بوده است. هر روز شاهد کاهش اعتماد نسبت به ساختار سیاسی هستیم زیرا ساختار سیاسی، منافع خود را بر هر چیز دیگری ترجیح می دهد.

در بخش دیگری از این نوشتار با اشاره به شرایط سخت صهیونیست های ساکن فلسطین اشغالی آمده است: در حالی که همه را در چهار دیواری ها محبوس کرده اند، مردم  به دلیل ناتوانی در پرداخت اجاره بها از خانه هایشان بیرون انداخته می شوند. این در حالی است که بسیاری به دنبال آدرس محل پخش غذا و داروی رایگان هستند تا امرار معاش کنند.

اگر در سال ۲۰۱۱ مردم شعار «مردم خواهان عدالت اجتماعی است» سر داده شد در سال ۲۰۲۰ دیگر مردم وقتی برای چنین درخواستی ندارند، آنها به ستوه آمده و به دنبال اجرای این خواسته و راه حل هستند تا آن چه را که از الف تا ی به لجن کشیده شده است پاکسازی شود.

امروز هیچ کس از سیاست های ترسیم شده خبری ندارد، چه باید بکنیم؟ در دوره پیش رو چه پیش خواهد آمد؟ برنامه های تدوین شده برای خروج از بحران چیست؟ هیچ کس دقیقا نمی داند.


خبرگزاری مهر
نظرات

آخرین اخبار
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 23 خرداد 1405
جهش احتمالی قیمت تخم‌مرغ؛ نرخ واقعی اعلام شد
کنترل مصرف برق مشترکان پرمصرف آغاز شد
تصاویر ماهواره‌ای ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را رد کرد+ فیلم
تسهیلات بانکی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در راه است
جنجال بزرگ در جام جهانی 2026؛ کارت زردی که ناگهان برگشت
قیمت گوشت قرمز امروز 23 خرداد 1405 + جدول
ضرب‌الاجل جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ با ایران تا 16 شهریور
سقوط هواپیما در هند
پوچتینو بعد از برد 4-1 آمریکا: این تازه شروع کار است
رئیس قوه قضاییه: وحدت ملی ایران جهانیان را مبهوت کرده است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 23 خرداد 1405
میز خدمت پلیس زیر آسمان شهر
هدف طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی چیست؟
از بنزین تا نان؛ هرمز چگونه زندگی میلیاردها نفر را تغییر می‌دهد؟
تحرکات نظامی اسرائیل در مرز اردن؛ ایجاد پایگاه‌های تازه
زیان 14 میلیارد دلاری ترکیه از بحران انرژی و شوک تنگه هرمز
انقلاب در تولید برق خانگی
رایزنی امارات و ناتو برای تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی
سیاستمداران عراقی: کاهش تنش ایران و آمریکا به نفع ثبات عراق است
ناکامی جهان در رسیدن به هدف حذف کار کودکان
52 میلیون پیامک تخلفات رانندگی از آغاز جنگ
جزئیات جدید واردات خودرو در منطقه آزاد قصرشیرین اعلام شد
برخورد مرگبار قطار با خودرو در شرق قاهره
بنیان‌گذار آمازون: هوش مصنوعی خالق فرصت‌های شغلی جدید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
وزارت علوم: تغییرات مکرر در مصوبات کنکور به صلاح داوطلبان نیست
سقوط قیمت نفت در آستانه توافق احتمالی ایران و آمریکا
رافائل گروسی برای دبیرکلی سازمان ملل اعلام آمادگی کرد
خوانشی کوتاه از یک سال پُر تنش
ادعای سنتکام درباره سرنگونی پهپادهای ایرانی در تنگه هرمز
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
دیپلماسی و جنگ در فضای نبرد ناهمتراز
دیپلماسی از دل بازدارندگی
امارات انتقال 3 میلیارد دلار به ایران را تکذیب کرد
عزیزی: سه‌گانه مردم، میدان و ژئوپلیتیک دشمن را ناکام کرد
بازی در میدان مقاومت
سرمربی کانادا: باید از تساوی مقابل بوسنی درس بگیریم
دست رد فیفا به ستاره‌های مصر!
تشریح آخرین جزئیات و روند مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عراقچی/ توافق در حال نهایی شدن است
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آتی در واشنگتن برگزار می‌شود
رضایت سرمربی بوسنی از تساوی مقابل کانادا
جزئیات حادثه هولناک در اطراف کمپ تیم ملی فوتبال ؛ هویت جسد مشخص نشد
فوتبال؛ درمانگاه تنهایی و کارخانه معناسازی در عصر مدرن
بازنشستگی با 20 سال سابقه قطعی شد؛ شرایط جدید برای زنان شاغل اعلام شد
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 خرداد 1405+ جدول پخش
شمارش معکوس برای توافق؟سرنوشت بسته 14 بندی در گرو تصمیم تهران