نورنیوز ـ گروه بین الملل: یک رسانه عبری زبان در گزارشی به سوءمدیریت مسئولان رژیم صهیونیستی در بحران کرونا اشاره و اعلام کرد: اگرچه از هفته جاری برخی به سر کار خود خواهند رفت و بعضی افراد مجبور هستند همچنان در خانه باقی بمانند، برخی نیز پس اندازی دارند اما برخی دیگر دچار فروپاشی خواهند شد.
«داونی لوی» در یادداشتی که در پایگاه عبری زبان (makom) منتشر شد به خوانندگانش اطلاع داد هفته جاری یکی از بدترین هفته های کرونایی در رژیم صهیونیستی خواهد بود.
این تحلیلگر با اشاره ضمنی به ناکارآمدی ساختار حاکم بر رژیم صهیونیستی در مدیریت این بحران نوشت: مردم سر درگم هستند نمی دانند چه کنند در میان تمایل به خروج و ادامه فعالیت ها یا بازگشت به خانه و باقی ماندن در آن سردرگم هستند این کار نگرانی آنها را افزایش داده است، آنچه در این رابطه کاملا مشخص است ناکارآمدی راهکارهای ارائه شده است.
این دقیقا همان شرایطی است که ما را در سال ۲۰۱۱ به خیابان ها کشاند در آن زمان بین آن چه که به ما گفته می شد و آن چه که روی زمین رخ می داد تفاوت زیادی وجود داشت.
ما در آن زمان برای حل مشکلات مسکن و بعد از آن عدالت اجتماعی به خیابان ها آمدیم، بسیاری را محکوم کردیم با بسیاری هم درگیر شدیم، هم اکنون حدود یک دهه از آن زمان می گذرد و ما همچنان همان شکاف ها را به چشم می بینیم.
این یک حقیقت دردناک است، در حالی که دیگر در شرایطی نیستیم که به این شکاف ها نگاه کنیم و بگوییم ما که هشدار داده بودیم.
مردم در سال ۲۰۱۱ علیه شخص خاصی به خیابان نیامدند، آنها آمدند تا نسبت به آینده خود نهیب بزنند، آینده اقتصادی شکننده، ما در آن زمان با صدای بلند اعلام کردیم که مشکل داریم، ما بر روی خط کش زندگی می کنیم. اکثر ما یک ماه را به سختی به ماه دیگر می رسانند تا اینکه کرونا آمد و مشخص شد یک ماه و نیم همه چیز باید تعطیل شود، تمام بافت جمعیتی در حال فروپاشی است.
آرزو می کردم با فرا رسیدن سال ۲۰۲۰ شاهد سیاست های متفاوتی می بودم اما همانی است که بود، هیچ چیز هم در آینده نزدیک تغییر نخواهد کرد، این بازی سیاسی است که همواره این گونه بوده است. هر روز شاهد کاهش اعتماد نسبت به ساختار سیاسی هستیم زیرا ساختار سیاسی، منافع خود را بر هر چیز دیگری ترجیح می دهد.
در بخش دیگری از این نوشتار با اشاره به شرایط سخت صهیونیست های ساکن فلسطین اشغالی آمده است: در حالی که همه را در چهار دیواری ها محبوس کرده اند، مردم به دلیل ناتوانی در پرداخت اجاره بها از خانه هایشان بیرون انداخته می شوند. این در حالی است که بسیاری به دنبال آدرس محل پخش غذا و داروی رایگان هستند تا امرار معاش کنند.
اگر در سال ۲۰۱۱ مردم شعار «مردم خواهان عدالت اجتماعی است» سر داده شد در سال ۲۰۲۰ دیگر مردم وقتی برای چنین درخواستی ندارند، آنها به ستوه آمده و به دنبال اجرای این خواسته و راه حل هستند تا آن چه را که از الف تا ی به لجن کشیده شده است پاکسازی شود.
امروز هیچ کس از سیاست های ترسیم شده خبری ندارد، چه باید بکنیم؟ در دوره پیش رو چه پیش خواهد آمد؟ برنامه های تدوین شده برای خروج از بحران چیست؟ هیچ کس دقیقا نمی داند.
خبرگزاری مهر