×
فرهنگی
شناسه خبر : 49168
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/02/16 ساعت 15:42
موفقیت مسلمانان در مواجهه با مسئله کرونا

موفقیت مسلمانان در مواجهه با مسئله کرونا

قم - استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه ایرانیان در مواجهه با کرونا خوش درخشیدند، گفت: مسلمانان از ویروس کرونا بهترین استفاده را کرده و به خدمت رسانی به همنوعان خود می‌پردازند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی در ویژه برنامه «شب‌های همدلی» که به همت قرارگاه جهادی فاطمیون قم در مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد، با اشاره به آیه ۹۱ سوره انعام اظهار داشت: این آیه به یهودیان اشاره دارد که «خدا را درست نشناختند که گفتند خدا هیچ چیز بر هیچ انسانی نفرستاده است».

وی با بیان اینکه خداوند آنگونه که شایسته است، قدرشناسی نمی‌شود، گفت: خداوند متعال را آنگونه که باید نشناختیم و بالطبع آنگونه که سزاوار است، عبادت نمی‌کنیم.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: شأن نزول آیات در قرآن ذکر نشده است و شأن نزول آن را از خود آیه می‌فهمیم که چه زمانی و به چه مناسبتی نازل شده اما شأن نزول این آیه در ادامه آن آمده است.

وی با اشاره به بخش دیگری از این آیه اظهار داشت: یهودی‌ها برخی از مطالب تورات را حذف کردند اما در خصوص قرآن نتوانستند اینگونه رفتار کنند؛ دین بسته کاملی است و اگر می‌خواهیم مسلمانی کنیم، نباید طوری رفتار کنیم که بگوییم این بخش از آن را نمی‌پذیریم و بخش مورد نظر خود از قرآن را می‌پذیریم؛ با تورات اینگونه رفتار شد اما ما مسلمانان باید مراقب باشیم که به این نحو با قرآن رفتار نکنیم.

حجت الاسلام آقاتهرانی به بهره مندی بهتر از عمر اشاره کرد و گفت: آحاد مردم باید بدانند که عمر در حال گذر است و در خوشی و ناخوشی مورد امتحانات الهی قرار می‌گیریم اما باید مراقب بود که به درستی بندگی کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه به موفقیت مسلمانان در مسئله کرونا پرداخت و تصریح کرد: باید توجه کرد که بایستی بنده خدا بود و قدر خداوند و نعمات آن را دانست؛ در مسئله مواجهه با کرونا خوش درخشیدیم؛ دیدیم که در شیوع ویروس کرونا مسلمانان در دنیا با انضباط‌تر بودند و سلامتی زودتر از دیگر کشورها به جامعه ما برگشت و مسلمانان با ملاحظاتی که داشتند، از ویروس کرونا حُسن استفاده را کرده و با رعایت اصول بهداشتی، به خدمت رسانی به همنوعان خود می‌پردازند.

وی افزود: مشاهده می‌کردیم که مدعیان حقوق بشر و قدرت‌ها که کشورها را مورد هجوم خود قرار می‌دادند، در این مسئله نتوانسته‌اند خود را نجات دهند اما اسلام ادعا دارد که برنامه دارد و برنامه اش اجرایی می‌شود.

حجت الاسلام آقاتهرانی با اشاره به الگو بودن حضرت خدیجه (س) اظهار داشت: برخی گمان می‌کنند که فرد ثروتمند جهنمی می‌شود و شخص فقیر بهشتی خواهد شد اما این طور نیست و بستگی دارد که با اموال در اختیار خود چطور رفتار کنیم؛ برخی هستند که از ثروت خود بهترین بهره را برده و به خلق خدا خدمت می‌کنند که نمونه آن حضرت خدیجه (س) بودند، ایشان علی رغم اینکه ثروتمند بودند، اما ثروت خود را در راه اسلام هزینه کردند.

وی ماه مبارک رمضان را تمرین خوبی برای الهی شدن عنوان کرد و گفت: گفت: باید بندگی را تمرین کرد تا قدر خداوند را دانست و باید بدانیم که تمام اعضا و جوارح انسان، از خدا به انسان رسیده و بایستی در راه خدا از آن بهره جست؛ ماه مبارک رمضان تمرین خوبی برای الهی شدن است که هر چیزی خورده نشود و هر حرفی شنیده نشود و هر رفتاری از افراد سر نزند و این ماه می‌تواند زمینه‌ای برای بهره بردن هر چه بیشتر و بهتر از شب‌های قدر باشد.


خبرگزاری مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گاردین: آتش‌سوزی‌های جنگلی غیرقابل کنترل می‌شوند
ریزپلاستیک موجب التهاب مزمن، اختلال هورمونی
درمان افسردگی با رژیم کتوژنیک
مبارزه با سرطان یا مشتقات یک گیاه
فاش شدن ماجرای اخاذی‌ از مدیران ارشد اجرایی شرکتها
وزن‌گیری جنین با قند و شیرینی‌جات یک باور غلط است
آخرین وضعیت فعالان ناوگان صمود در زندانهای رژیم صهیونیستی
رد طرح دموکرات‌ها برای پایان دادن به «تعطیلی دولت» توسط سنای آمریکا
رایزنی دیپلمات ارشد ایرانی با اعضای شورای روابط خارجی مصر
ضربه سخت رزمندگان مقاومت فلسطین به ارتش رژیم صهیونیستی
افزایش غافلگیرکننده تورم در ترکیه
لیبرمن: ایرانی‌ها روز به روز قابلیت‌های دفاعی خود را افزایش می‌دهند
افشاگری هاآرتص از بازارگرمی مجازی اسرائیل برای ربع پهلوی
حماس پاسخ خود به طرح ترامپ را به میانجی‌ها تحویل داد
واکنش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به بازداشت صدها فعال صلح در ناوگان صمود
آمریکا به یک شناور ونزوئلایی حمله کرد
محمود عباس: یک سال پس از پایان جنگ غزه، انتخابات برگزار خواهد شد
پیش‌فروش جدید سکه با تاریخ ضرب قدیمی در هفته آینده
اعتراضات ضدصهیونیستی گسترده در لهستان
آسمان هند و چین به‌روی هم باز شد
مردم کدام استان‌ها پولدارترند؟
رسانه صهیونیستی: پاسخ حماس به پیشنهاد ترامپ آغاز مذاکرات فشرده خواهد بود
ترافیک 13کیلومتری در محور رشت-قزوین
قائم‌پناه: الحاق ایران به پالرمو و CFT نتیجه عملکرد پزشکیان است
پایان تلخ یک سریال دیگر / سریال «جزر و مد» متوقف شد
حماس: حمله بن‌گویر به فعالان الصمود نماد انحطاط اخلاقی اسرائیل است
هاشمیان: موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم
سانحه بالگرد هلال‌احمر در اشترانکوه/فوت دو نفر /صدور دستور قضائی+ جزئیات و اسامی
کوبا خواستار آزادی فوری عناصر ناوگان صمود شد
قالیباف: فرهنگ شهادت منطقی زنده برای امروز و فردای ایران است
توضیحات رئیس دانشگاه تهران از حادثه انفجار دانشکده فنی/پیگیری از سوی وزیر علوم + فیلم
یک‌ سوم کارکنان دولت آمریکا خانه‌نشین شدند
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز هفته ششم لیگ برتر ایران
نتایج دیدار‌های امروز + برنامه بازی‌های باقی‌مانده هفته ششم لیگ برتر ایران
سازمان ملل: صحبت از منطقه امن در جنوب غزه مضحک است
جوانان مراکشی علیه فساد: «اصلاحات در بهداشت و آموزش یا استعفا»
پایان بازی پرسپولیس (1) - گل گهر (1) + فیلم
تحریم رژیم صهیونیستی توسط صدها سازمان و شخصیت فرهنگی بلژیک و هلند
سردار قاآنی: حزب‌الله لبنان در یک‌سال گذشته قدرت‌نمایی کرد
عمان خواستار فشار بین‌المللی بر اسرائیل شد
شکایت بین‌المللی به علت تجاوز به ناوگان صمود علیه تل‌آویو
نامزدی یک یهودی در انتخابات پارلمانی سوریه
واکنش حماس به شجاعت عناصر کاروان صمود در برابر وزیر صهیونیست
واکنش وزیر خارجه پاکستان به طرح ترامپ درباره غزه
کاروان ایران موفق به کسب 10 مدال پارادوومیدانی از رقابت‌های جهانی شد
اولین پیروزی خانگی ملوانان با شکست خیبر رقم خورد
پیروزی مقتدرانه بانوان ایران مقابل میزبان رقابت‌ها، ازبکستان + دیدار بعدی
تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه برای یک سال دیگر
نخستین باخت پیکان در رفسنجان/ فرار مس از قعر جدول
تداوم حملات هوایی روسیه و اوکراین به زیرساخت‌های انرژی
X
آگهی تبلیغاتی