×
سیاسی
شناسه خبر : 49014
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/14 ساعت 13:28
دیپلمات شوروی سابق: آمریکا در برابر ایران در مانده است

دیپلمات شوروی سابق: آمریکا در برابر ایران در مانده است

میخاییل گوسیف دیپلمات شوروی سابق و از کارشناسان سیاسی حال حاضر روسیه معتقد است که اشتباهات مختلف دونالد ترامپ در داخل و خارج باعث شده تا آمریکا در برابر ایران به کشوری درمانده تبدیل شود که با وجود استفاده از همه ابزارها علیه تهران به اهداف مدنظر نمی‌رسد.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: گوسیف روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در مسکو با بیان این که ترامپ در حل مسائل آمریکا عاجز و ناتوان شده است، اظهار کرد: رئیس جمهوری آمریکا برای انحراف افکار عمومی به مسائل این کشور، ایران را هدف قرار داده است.

وی افزود: مهم ترین مساله آمریکا در زمان حاضر، شیوع گسترده کرونا در همه ایالت‌های این کشور است که بیش از 67 هزار قربانی گرفته و یک میلیون نفر را هم بیمار کرده که اکثر آنها زمینگیر شده و توانایی کار و فعالیت ندارند.

گوسیف گفت: آمریکا ازنظر شمار قربانیان و بیماران کرونایی در مکان نخست جهان قرار دارد و ترامپ با سیاست‌های نادرست و ندانم کاری و عدم اقدام بموقع در بروز این وضعیت آمریکا مسئول است.

گوسیف یادآوری کرد: اگر ترامپ سهل انگاری نکرده بود و بیماری کشنده کرونا را با آنفلوآنزا مقایسه نمی‌کرد امروز وضعیت آمریکا از نظر شیوع این بیماری به مراتب بهتر بود.

وی خاطرنشان کرد: ترامپ برای کاهش تاثیر این اشتباه مرگبار خود در مساله کرونا، ایران را تهدید کرده است و مدعی شده که واشنگتن قایق‌های سپاه را در خلیج فارس هدف قرار خواهد داد.

دیپلمات شوروی سابق با بیان این پرسش که چرا باید ناوهای آمریکایی در آبهای خلیج فارس حضور داشته باشند و باعث بروز تنش در منطقه شوند، پاسخ داد: حضور ناوهای آمریکایی و غربی در آبهای ساحلی ایران به هیچ وجه امنیت منطقه را تقویت نمی‌کند و در صورتی که کشورهای منطقه به تامین امنیت خلیج فارس و دریای عمان بپردازند، بازدهی این اقدامات بیشتر خواهد بود و تنش از بین خواهد رفت.

کارشناس روس گفت: مساله دیگر ترامپ، شکست سیاست‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه است چرا که واشنگتن به اهداف خود در این منطقه دست نیافته است.

وی افزود: آمریکا و متحدان غربی و عربی این کشور میلیاردها دلار برای سرنگونی حکومت قانونی بشار اسد در سوریه هزینه کرده و هزاران تن سلاح در اختیار تروریست‌ها به نام کمک به آزادی و حقوق بشر، قرار دادند.

گوسیف متذکر شد: اگر مداخله‌های غرب نبود صدها هزار نفر از مردم سوریه به خاک و خون کشیده نمی‌شدند و باوجود اینکه ترامپ وعده داده بود پس از پیروزی نیروهای این کشور را از سوریه خارج می کند اما خلاف وعده کرد.

کارشناس روس افزود: ترامپ در عراق نیز به دنبال ایجاد تنش است و با وجود اینکه پارلمان عراق به خروج نیروهای امریکایی رای داده است واشنگتن رفتار غیردمکراتیک خود را در این کشور ادامه می‌دهد.

به گفته گوسیف، ترامپ در عراق نیز ایران را تهدید کرد و در واقع نفرت عمومی در عراق را با سیاست‌های تهران مرتبط می‌داند در حالی که چنین نیست و مردم این کشور خاورمیانه از حضور اشغالگران آمریکایی در کشور خود به ستوه آمده و نمی‌خواهند بیش از این شاهد جنایت‌های نیروهای آمریکایی در کشورشان باشند.

وی افزود: ترامپ در مساله عراق هم اشتباه کرده است و دیر یا زود نیروهای آمریکایی مجبور خواهند شد این کشور را ترک کنند.

گوسیف معتقد است که آمریکا با تحریم ایران نمی‌تواند به اهداف خود دست یابد و خروج دو سال پیش واشنگتن از برجام ضربه شدیدی به وجهه این کشور وارد کرد.

وی ادامه داد: همه جهان شاهد بود که چگونه آمریکا این توافق بین‌المللی را نادیده گرفت و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را نقض کرد و در واقع با این اقدام، بی توجهی به موازین و قوانین بین‌المللی را به جهان نشان داد.

دیپلمات سابق روس خاطرنشان کرد: آمریکا نمی‌تواند به اهداف خود برای عقب نشاندن ایران و جلوگیری از پیشرفت این کشور دست یابد و پرتاب ماهواره نظامی نور۱ ایران این واقعیت را به خوبی نشان داد. 


ایرنا
کلید واژگان
ایرانترامپامریکا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مشارکت در توسعه فناوری درمان سرطان به کمک ریزتراشه
بازی، راهی ساده برای بهبود ناهنجاری‌های بدنی کودکان
حضور 142 رشته دانشگاه های ایران در رتبه بندی شانگهای 2025
از خداحافظی دانشمند ارشد هوش مصنوعی «متا» تا خبر خوش گوگل برای رانندگان خودروهای برقی
ناسا نزدیکترین تصویر از دنباله‌دار مرموز را منتشر کرد
کاظمی‌قمی: مردم عراق در انتخابات شگفتی آفریدند
پویش برای آزادی مادران زندانی غیرعمد
پزشکیان: کشور نه وابسته به فرد یا مقام خاص بلکه بر مردم و ظرفیت‌های درونی استوار است
عراقچی: موافق مذاکره و یک توافق عادلانه و متوازن هستیم
امیریان به طلای 800 متر رسید
جزییات واریز یارانه آبان 1404 +دهک‌های مشمول
آفریقای جنوبی از زورگویی آمریکا انتقاد کرد
نماینده مجلس لبنان: پروژه آمریکا و اسرائیل علیه لبنان آشکار و خطرناک است
فردا مهلت استعفا برای داوطلبی در انتخابات شوراهای اسلامی روستا به پایان می‌رسد
وزیر اقتصاد: تفویض اختیارات بانکی، مالیاتی و گمرکی به استان‌ها به زودی ابلاغ می‌شود
نورنما | فوران پرفشار چشمه آب در معدن مس سرچشمه
زخمی شدن نظامی اسرائیلی توسط رزمندگان مقاومت در کرانه باختری
درخواست غیرقانونی نماینده آمریکا از ایران در شورای حکام
سخنگوی وزارت خارجه: قطعنامه جدید شورای حکام حتما با واکنش ایران مواجه می‌شود
درگذشت ناگهانی فعال رسانه‌ای تبریز در جریان نشست وزیر اقتصاد
راننده‌ها اینترنتی بیمه می شوند/جزییات +فیلم
مقام آمریکایی: شرکت‌های چینی و هندی در حال اعمال تحریم‌ها علیه روسیه هستند
ترامپ خواستار دستگیری برخی قانونگذاران دموکرات شد
نماینده اتحادیه اروپا در شورای حکام:دیپلماسی تنها راه‌حل پایدار در موضوع هسته‌ای ایران است
لاوروف و عراقچی گفتگو کردند
آماده‌باش پاکستان برای احتمال جنگ
درستکار: امیدوارم چهار طلای دیگر کسب کنیم
نجات یک قلاده پلنگ در کوه‌های بشاگرد
رحمان عموزاد طلا گرفت
نورنما | شکست امیرحسین زارع
لوکاشنکو: زلنسکی از سوی حامیان خارجی خود برکنار می شود
تأکید رئیس پارلمان لبنان بر اهمیت استقلال و تعهد ملی
اتحادیه اروپا 10 مقام روسیه را تحریم کرد
سخنگوی حماس: اشغالگران روزانه توافق آتش بس را نقض می‌کنند
صادرات کالا تنها با کارت بازرگانی معتبر امکان‌پذیر است
وزیر ارشاد نشان درجه یک هنری را به شاعر لرستانی اعطا کرد
مدال برنز جنجالی برای تیم سابر شمشیربازی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
خشم کویت از سفر نتانیاهو به جولان
اتحادیه اروپا: به دیپلماسی برای حل مسئله هسته‌ای ایران پایبندیم
فرانسه: تروئیکای اروپا می‌خواهد دیپلماسی هسته‌ای با ایران را احیا کند
پزشکیان: داشتن نظر مخالف به معنی ضدیت نیست
آیا خبر عرضه بنزین 5500 تومانی صحت دارد؟
توقف فروش محصولات ساخت رژیم صهیونیستی در فنلاند
مومنی به مدال برنز وزن 57 کیلوگرم کشتی آزاد رسید
پرواز 8 جنگنده اسرائیلی بر فراز مناطق مختلف سوریه+فیلم
واکنش شدیداللحن دوحه به جولان دادن نتانیاهو در جنوب سوریه
افتتاح بزرگ‌ترین مجتمع توریسم درمانی کشور به دست رئیس‌جمهور
بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
مخالفت مجارستان با صرف منابع مالی اروپا در جنگ اوکراین
X
آگهی تبلیغاتی