×
سیاسی
شناسه خبر : 49014
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/14 ساعت 13:28
دیپلمات شوروی سابق: آمریکا در برابر ایران در مانده است

دیپلمات شوروی سابق: آمریکا در برابر ایران در مانده است

میخاییل گوسیف دیپلمات شوروی سابق و از کارشناسان سیاسی حال حاضر روسیه معتقد است که اشتباهات مختلف دونالد ترامپ در داخل و خارج باعث شده تا آمریکا در برابر ایران به کشوری درمانده تبدیل شود که با وجود استفاده از همه ابزارها علیه تهران به اهداف مدنظر نمی‌رسد.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: گوسیف روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در مسکو با بیان این که ترامپ در حل مسائل آمریکا عاجز و ناتوان شده است، اظهار کرد: رئیس جمهوری آمریکا برای انحراف افکار عمومی به مسائل این کشور، ایران را هدف قرار داده است.

وی افزود: مهم ترین مساله آمریکا در زمان حاضر، شیوع گسترده کرونا در همه ایالت‌های این کشور است که بیش از 67 هزار قربانی گرفته و یک میلیون نفر را هم بیمار کرده که اکثر آنها زمینگیر شده و توانایی کار و فعالیت ندارند.

گوسیف گفت: آمریکا ازنظر شمار قربانیان و بیماران کرونایی در مکان نخست جهان قرار دارد و ترامپ با سیاست‌های نادرست و ندانم کاری و عدم اقدام بموقع در بروز این وضعیت آمریکا مسئول است.

گوسیف یادآوری کرد: اگر ترامپ سهل انگاری نکرده بود و بیماری کشنده کرونا را با آنفلوآنزا مقایسه نمی‌کرد امروز وضعیت آمریکا از نظر شیوع این بیماری به مراتب بهتر بود.

وی خاطرنشان کرد: ترامپ برای کاهش تاثیر این اشتباه مرگبار خود در مساله کرونا، ایران را تهدید کرده است و مدعی شده که واشنگتن قایق‌های سپاه را در خلیج فارس هدف قرار خواهد داد.

دیپلمات شوروی سابق با بیان این پرسش که چرا باید ناوهای آمریکایی در آبهای خلیج فارس حضور داشته باشند و باعث بروز تنش در منطقه شوند، پاسخ داد: حضور ناوهای آمریکایی و غربی در آبهای ساحلی ایران به هیچ وجه امنیت منطقه را تقویت نمی‌کند و در صورتی که کشورهای منطقه به تامین امنیت خلیج فارس و دریای عمان بپردازند، بازدهی این اقدامات بیشتر خواهد بود و تنش از بین خواهد رفت.

کارشناس روس گفت: مساله دیگر ترامپ، شکست سیاست‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه است چرا که واشنگتن به اهداف خود در این منطقه دست نیافته است.

وی افزود: آمریکا و متحدان غربی و عربی این کشور میلیاردها دلار برای سرنگونی حکومت قانونی بشار اسد در سوریه هزینه کرده و هزاران تن سلاح در اختیار تروریست‌ها به نام کمک به آزادی و حقوق بشر، قرار دادند.

گوسیف متذکر شد: اگر مداخله‌های غرب نبود صدها هزار نفر از مردم سوریه به خاک و خون کشیده نمی‌شدند و باوجود اینکه ترامپ وعده داده بود پس از پیروزی نیروهای این کشور را از سوریه خارج می کند اما خلاف وعده کرد.

کارشناس روس افزود: ترامپ در عراق نیز به دنبال ایجاد تنش است و با وجود اینکه پارلمان عراق به خروج نیروهای امریکایی رای داده است واشنگتن رفتار غیردمکراتیک خود را در این کشور ادامه می‌دهد.

به گفته گوسیف، ترامپ در عراق نیز ایران را تهدید کرد و در واقع نفرت عمومی در عراق را با سیاست‌های تهران مرتبط می‌داند در حالی که چنین نیست و مردم این کشور خاورمیانه از حضور اشغالگران آمریکایی در کشور خود به ستوه آمده و نمی‌خواهند بیش از این شاهد جنایت‌های نیروهای آمریکایی در کشورشان باشند.

وی افزود: ترامپ در مساله عراق هم اشتباه کرده است و دیر یا زود نیروهای آمریکایی مجبور خواهند شد این کشور را ترک کنند.

گوسیف معتقد است که آمریکا با تحریم ایران نمی‌تواند به اهداف خود دست یابد و خروج دو سال پیش واشنگتن از برجام ضربه شدیدی به وجهه این کشور وارد کرد.

وی ادامه داد: همه جهان شاهد بود که چگونه آمریکا این توافق بین‌المللی را نادیده گرفت و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را نقض کرد و در واقع با این اقدام، بی توجهی به موازین و قوانین بین‌المللی را به جهان نشان داد.

دیپلمات سابق روس خاطرنشان کرد: آمریکا نمی‌تواند به اهداف خود برای عقب نشاندن ایران و جلوگیری از پیشرفت این کشور دست یابد و پرتاب ماهواره نظامی نور۱ ایران این واقعیت را به خوبی نشان داد. 


ایرنا
کلید واژگان
ایرانترامپامریکا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نشانه‌های کمبود پروتئین در بدن
یک زن معلول سفر به فضا را تجربه کرد و بازگشت
شایعات درباره شیر پاستوریزه صحت ندارد
پس از یائسگی: قهوه بهتر است یا چای؟
راه‌اندازی بیوبانک ملی بافت مغز در ایران
برف و طوفان 72 میلیون آمریکایی را در محاصره گرفت
افزایش پاداش بازگشت داوطلبانه مهاجران در آمریکا
آلمان: تداوم شهرک‌سازی توسط اسرائیل نقض قوانین بین‌الملل است
استقبال لبنان از ورود کشورهای اروپایی به نیروهای جایگزین یونیفل
مستند افشاگرانه برنده جشنواره فرانسوی شد
16 کشته و 18 زخمی در حادثه واژگونی اتوبوس اندونزی
بیش از 9 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی و دارو تأمین شد
تصاویر ماهواره‌ای جدید، ارتش اسرائیل را رسوا کرد
ادعای پنتاگون درباره استقرار موشک‌های قاره‌پیمای چین نزدیک مغولستان
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه دستگاه قضایی روسیه
رکوردزنی تولید در پارس جنوبی
1200 مدرسه تهران به پنل‌های خورشیدی مجهز می‌شوند
ممنوعیت مصرف ظروف یک‌بار مصرف در سازمان محیط زیست
نفوذ بیش از هزار پهپاد مشکوک به آسمان آلمان
شیش ماهه مهران مدیری از 4 دی آغاز می شود
مادورو: آماده دفاع، اما در مسیر صلح هستیم
تحرکات تازه هواپیماهای جنگال آمریکا نزدیک ونزوئلا
875 نقض آتش‌بس در غزه در 73 روز
نورنما | پلیس قطر خودروی لاکچری متخلف را له کرد!
رکوردشکنی تازه در مصرف مازوت نیروگاهی
عکس های منتخب جهان، 22 دسامبر 2025
مهاجرانی: اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
هراس نتانیاهو از انتشار اخبار کذب درباره آزمایش‌ موشکی ایران
باشگاه پرسپولیس قرارداد جدیدی با ورزشگاه آزادی امضا کرد
سود سهام عدالت چرا همچنان پرداخت نشده است؟
پایان بازی/ تراکتور (2)- الدحیل(1)/صعود نماینده ایران به مرحله حذفی + فیلم گلها
میزان ذخایر نقره در بورس کالا اعلام شد
تکذیب فراخوان جعلی استخدام یک بانک
پایان 75 سال فعالیت رادیو ارتش اسرائیل از اول مارس2026
اعلام همبستگی اتحادیه اروپا با گرینلند و دانمارک
ضوابط واردات خودرو توسط ایرانیان خارج از کشور اعلام شد
مدارس برخی مدارس استان سمنان فردا دوم دی غیرحضوری است
وضعیت هوای اصفهان قرمز شد
ریابکوف: برنامه‌ای برای حمله به اروپا و ناتو نداریم/گفت‌وگو با آمریکا پیشرفت کندی دارد
مدارس ابتدایی البرز غیرحضوری و مادران دورکار شدند
برخورد قطار با خودرو در ایستگاه راه‌آهن شازند، یک مصدوم برجای گذاشت
تأکید رئیس جمهور بر ارتقای همگرایی ایران و گرجستان در معادلات نوین قفقاز
شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه 2231 تشکیل می‌دهد
حلب صحنه درگیری شدید قسد و نیروهای جولانی
توسعه سامانه هوش مصنوعی بومی صنعت نفت با همکاری همراه اول
رکوردشکنی قیمت پلاتین و پالادیم در بازار نیویورک
حمله سایبری به سازمان پست ملی فرانسه
زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد
مدارس ابتدایی تهران سه شنبه 2 دی غیر حضوری شد/ زوج و فرد از درب منزل
احضار 300 نفر به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی
X
آگهی تبلیغاتی