×
فرهنگی
شناسه خبر : 48999
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/14 ساعت 12:19
بازگشایی مساجد در 132 شهرستان

بازگشایی مساجد در 132 شهرستان

رییس جمهور اعلام کرد که با همکاری مردم و تلاش بخش درمان کشور به نقطه مطلوب نسبی در مورد کنترل بیماری کرونا رسیده‌ایم.

نورنیوز ـ گروه جامعه:  حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه امیدواریم دعا و توسل مردم مورد قبول خدا قرار بگیرد، اظهار کرد: امیدواریم زحمت‌ها در درمان به ثمر بنشیند و به نقطه ای برسیم که زندگی بر ما آسان تر شود.

وی با تقدیر از همراهی مردم در موضوع کرونا، گفت: امروز وزارت بهداشت اعلام کرد که در مجموع ۸۳ درصد از پروتکل های اعلامی برای مردم و صنوف رعایت شده است که این میزان نشان از همکاری مردم با مسئولان بهداشتی و توجه آنها به سلامت جامعه است.

رئیس جمهوری با اشاره به مشارکت اقشار مختلف در تهیه و توزیع بسته های معیشتی برای اقشار آسیب پذیر خاطر نشان کرد: در طی ماه‌های اخیر نیروهای ما در درمان با تمام وجود به صحنه آمدند و کار بزرگی انجام دادند. آماری که امروز اعلام شد مراجعه کننده به بیمارستان در طول ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۰۰  نفر بوده است که این نشان از همکاری مردم و تلاش ها در درمان کشور است که ما را به این نقطه مطلوب نسبی تا امروز رسانده است.

روحانی با تاکید بر اینکه تا نقطه مطلوب هنوز فاصله است، افزود: اقداماتی در کشور های مختلف انجام شد اما در ایران این موضوع بارزتر مورد توجه قرار گرفت؛ امروز اعلام شد که در نوبت اول غربالگری در کشور ۷۸ میلیون نفر مورد غربالگری قرار گرفتند که کاری مهم و عظیم است. امروز همچنین اعلام شد که ۳۰ میلیون نفر تخت پوشش غربالگری مرحله دوم قرار گرفته اند.

وی گفت: در این مدت شرکت‌های دانش‌بنیان وتولیدگران برای کمک به بخش درمان همه به صحنه آمده اند و امروز می‌توانیم بگوییم که هزار دستگاه تنفسی نسبت به اول اسفند ۹۸ اضافه شده است و تا کنون بیش از ۱۴۰۰ تخت مراقبت ویژه اضافه شده است.

رئیس جمهوری اظهار کرد: چون پایان کرونا برای ما روشن نیست و با وجود اینکه تعداد زیادی از مراکز مختلف معتبر در دنیا روی داروی درمان کرونا فعالیت می‌کنند، مشخص نیست که داروی درمان کرونا کدام است؛ هم چنین با توجه به اینکه هم اکنون بیش از ۸۰ مرکز بزرگ و معروف جهانی در تلاش برای دستیابی به واکسن هستند، اما برای ما زمان آن روشن نیست، باید خود را برای شرایط بد آماده کنیم و با بد بینی به موضوع نگاه کنیم؛ باید به دو بخش تجهیزات و نیروی انسانی درمان گر توجه کنیم. باید در بخش تولید اقلام مورد نیاز و پرستاران مورد نیاز با بدبینی به موضوع کرونا نگاه کنیم. روز دوم اسفند نیز برای آماده کردن خود برای ایام عید با بدبینی تصمیم گرفتیم که نیروهای مسلح بیمارستانهای سیار خود را برپا کنند و در برخی مناطق نقاهت گاه تشکیل دهند. در آن ایام ما با بدبینی خود را آماده کردیم اما این آمادگی پشتوانه و آرامشی برای مردم ایجاد کرد.

روحانی با بیان اینکه الان هم باید خود را برای یک روز سخت آماده کنیم، به بیان جزئیات تصمیمات امروز ستاد ملی کرونا پرداخت و گفت: امروز تصمیم گرفتیم برای ۱۳۲ شهرستانی که شرایطی کم خطر دارند از فردا مساجد باز شوند و نماز جمعه در آنها برگزار شود.  رعایت پروتکل های بهداشتی در مساجد دارایی دو زیبایی معنوی و نظم است؛ نمازگزار با رعایت فاصله عمل واجب را رعایت میکند و اینکه به مسجد میرود عمل مستحب انجام میدهد؛ وقتی این مستحب و واجب در کنار هم قرار میگیرد، خیلی زیباتر است.

وی خاطر نشان کرد: همچنین بر اساس تصمیمات امروز در برخی از صنوف نظیر آرایشگاه ها و مراکز ورزشی حتی در مناطق قرمز بازگشایی هایی بصورت پلکانی و با آرامش خواهیم داشت، اما در عین حال فراموش نمی‌کنیم که کرونا همچنان هست و ممکن است روزی با اوج بیماری مواجه شویم.

رئیس جمهوری یادآور شد: ما در این شرایط به سه چیز نیاز داریم؛ صبر، آموزش و امید. شرایط آسانی نیست. همه تلاشمان را می کنیم برای  تمام شغل ها و کارگرانی که تحت فشار قرارگرفتند کاری کنیم. روزی است که باید کمک کنیم؛ عده ای در معیشت گرفتارند، عده ای در تولید گرفتارند.

وی در بخش پایانی سخنانش گفت: همه مردم نیاز به آموزش دارند. همه مردم باید بدانند کرونا چیست. بعضی متخصصین نرم و آسان و ساده به مردم آموزش می‌دهند. خدا این متخصصین را زیاد کند. یکی از مصادیق تقوا این است که حواسمان باشد دستمان را در این شرایط به صورتمان نزنیم.


ایسنا
کلید واژگان
کرونا
نظرات

آخرین اخبار
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد