×
سیاسی
شناسه خبر : 48996
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/14 ساعت 11:10
ناکامی داعش در حمله به کربلا

ناکامی داعش در حمله به کربلا

حمله عناصر گروه تروریستی داعش به غرب کربلا در بامداد یکشنبه با اقدام به موقع نیروهای تیپ دوم رزمی العباس (ع) عراق ناکام ماند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: فرماندهی این تیپ در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای این یگان به همراه تیپ سوم زرهی سحرگاه یکشنبه (۳ مه ۲۰۲۰) با آتش سنگین حمله عناصر داعش را برای تصرف منطقه «النخیب» دفع کردند. 

این حمله از مسیر کویر «رمادی» انجام شد و با اقدام سریع و پاسخ کوبنده تیپ های العباس (س) تروریست ها پا به فرار گذاشتند.

فرماندهی تیپ دوم العباس (ع) تاکید کرده نیروهای این یگان در اوج آمادگی و اقتدار بسر می برند و هر گروه تروریستی که قصد نزدیک شدن به کربلای مقدس را داشته باشد با پاسخ کوبنده مواجه خواهد شد.

از سوی دیگر، حمله عناصر تروریستی داعش به پاسگاه پلیس در استان شرقی دیالی در اواخر وقت شنبه دست‌کم چهار کشته و پنج زخمی برجا گذاشت. 
یک مقام اطلاعاتی عراق شنبه شب اعلام کرد، کشته شدگان حمله گروه تروریستی داعش به پست ایست و بازرسی پلیس در استان دیاله در شرق این کشور به چهار کشته و پنج زخمی رسیده است.
پیشتر منابع رسانه‌ای اعلام کرده بودند، در جریان این حمله یک پلیس کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

این حمله به یک پست ایست و بازرسی پلیس در روستای "زاغنیه" در نزدیکی منطقه "العباره" در ۱۵ کیلومتری شهر بعقوبه مرکز استان دیاله رخ داده است.

در همین حال، دفتر رسانه ای سازمان الحشد الشعبی اعلام کرد که تروریست های داعش شامگاه شنبه پس از اذان مغرب به منطقه «پل المفتول» در شرق شهر آمرلی که بیشتر ساکنان آن را ترکمن های شیعه تشکیل می دهند، حمله کردند که با پاسخ فوری نیروهای تیپ ۵۲ بسیج مردمی این حمله ناکام و عناصر داعش با برجا گذاشتن تلفات پا به فرار گذاشتند. 

گروه تروریستی داعش جمعه شب نیز به طور همزمان در منطقه «مکیشیفه» و «بلد» در شمال و جنوب «سامرا» دست به حمله غافلگیرانه علیه نیروهای الحشدالشعبی زد که با واکنش و رویارویی سریع این نیروها مواجه شد.

بر اساس اعلام سازمان الحشد الشعبی در حمله تروریستی داعش ۱۱ نفر شهید و ۲۰ تن زخمی شدند که بیشتر شهدا و مجروحان از نیروهای الحشد الشعبی هستند.

به دنبال این جنایت مراجع امنیتی عراق، از بامداد امروز عملیات وسیع امنیتی برای تعقیب و سرکوب عناصر تروریستی داعش در منطقه آغاز کردند.

فرماندهی مشترک نظامی عراق نیز تاکید کرده که در جریان عملیات تفتیش و جست‌وجو، به اطلاعات مهم امنیتی درباره بقایای داعش در منطقه دست یافته است. مناطق جنوب شرقی استان صلاح‌الدین به دلیل وجود طبیعت ناهموار و مناطق گسترده پست و بلند در کنار خلاء امنیتی از مخفیگاه‌های هسته‌های داعش به شمار می‌رود.

در هفته‌های گذشته، حملات گروه تروریستی داعش به ویژه در مناطق مختلف به خصوص مناطق ناهموار بین استان‌های کرکوک، صلاح‌الدین و دیاله، معروف به «مثلث مرگ» افزایش یافته ‌است.
افزایش این حملات سبب شده نیروهای الحشدالشعبی و ارتش عراق با پشتیبانی هواپیماهای جنگی، عملیاتی را برای هدف قرار دادن مخفیگاه‌های داعش در استان‌های شرقی و شمالی این کشور انجام دهند.

فعالیت هسته‌های پنهان گروه تروریستی داعش در عراق در ماه‌های گذشته به سبب مشکلات سیاسی ناشی از تشکیل دولت جدید و همچنین بحران شیوع «ویروس کرونا» در این کشور، شدت یافته‌ است.

"مهند العقابی" مدیر اطلاع رسانی نیروهای الحشد الشعبی عراق هم روز یکشنبه با بیان اینکه تروریست‌های داعشی در حمله روز گذشته خود به تجهیزات پیشرفته‌ای مجهز بودند، افزود که داعش از سوریه به کمک آمریکا وارد عراق شده است.

امریکا با حضور غیرقانونی در ۵ سال گذشته در مناطق شرقی سوریه تروریست ها را آموزش ، تجهیز و حمایت اطلاعاتی می کند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس الحشدالشعبی: از تهدیدها هراسی نداریم و به دفاع از عراق پایبند هستیم
تعدیل نیرو و تعطیلی ده‌ها شعبه استارباکس در آمریکا و کانادا
اخراج تیم دوچرخه سواری رژیم اسرائیل از مسابقه تور ایتالیا
سرنوشت مرگبار دو قاتل بعد از بخشیده شدن
مسکو: اسنپ‌بک فاقد اعتبار و قطعنامه 2231 همچنان معتبر است
اعلام اسامی داوران دیدار استقلال و المحرق بحرین
توئیت عبری رهبر معظم انقلاب: نظام خبیث صهیونی منزوی‌ترین و منفورترین دولت دنیاست
ادعای وزیر خارجه آلمان علیه ایران در سازمان ملل
تکذیب شایعه دستور شورای عالی امنیت ملی برای تعیین جانشین مقامات
نورنما | 6 مهر سالروز شهادت سید حسن نصرالله
آلمان برای مقابله با تهدید پهپادها آماده می‌شود
نورنما | واقعیتی تلخ در طنز امیرحسین قیاسی...
سفیر سابق آمریکا: اسرائیل به دنبال تجزیه ایران و ترکیه است
ادامه بهانه جویی تیم هندی؛ درخواست بازی بی طرف !
سخنگوی سپاه: هدف دشمن در هر دو جنگ‌ تحمیلی تجزیه ایران بود
استقرار تیپ نظامی ناتو در مرز با روسیه
کشته و زخمی شدن 89 نفر زیر دست و پا در هند
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
X
آگهی تبلیغاتی