×
سیاسی
شناسه خبر : 48996
تاریخ انتشار : یکشنبه 1399/02/14 ساعت 11:10
ناکامی داعش در حمله به کربلا

ناکامی داعش در حمله به کربلا

حمله عناصر گروه تروریستی داعش به غرب کربلا در بامداد یکشنبه با اقدام به موقع نیروهای تیپ دوم رزمی العباس (ع) عراق ناکام ماند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: فرماندهی این تیپ در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای این یگان به همراه تیپ سوم زرهی سحرگاه یکشنبه (۳ مه ۲۰۲۰) با آتش سنگین حمله عناصر داعش را برای تصرف منطقه «النخیب» دفع کردند. 

این حمله از مسیر کویر «رمادی» انجام شد و با اقدام سریع و پاسخ کوبنده تیپ های العباس (س) تروریست ها پا به فرار گذاشتند.

فرماندهی تیپ دوم العباس (ع) تاکید کرده نیروهای این یگان در اوج آمادگی و اقتدار بسر می برند و هر گروه تروریستی که قصد نزدیک شدن به کربلای مقدس را داشته باشد با پاسخ کوبنده مواجه خواهد شد.

از سوی دیگر، حمله عناصر تروریستی داعش به پاسگاه پلیس در استان شرقی دیالی در اواخر وقت شنبه دست‌کم چهار کشته و پنج زخمی برجا گذاشت. 
یک مقام اطلاعاتی عراق شنبه شب اعلام کرد، کشته شدگان حمله گروه تروریستی داعش به پست ایست و بازرسی پلیس در استان دیاله در شرق این کشور به چهار کشته و پنج زخمی رسیده است.
پیشتر منابع رسانه‌ای اعلام کرده بودند، در جریان این حمله یک پلیس کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

این حمله به یک پست ایست و بازرسی پلیس در روستای "زاغنیه" در نزدیکی منطقه "العباره" در ۱۵ کیلومتری شهر بعقوبه مرکز استان دیاله رخ داده است.

در همین حال، دفتر رسانه ای سازمان الحشد الشعبی اعلام کرد که تروریست های داعش شامگاه شنبه پس از اذان مغرب به منطقه «پل المفتول» در شرق شهر آمرلی که بیشتر ساکنان آن را ترکمن های شیعه تشکیل می دهند، حمله کردند که با پاسخ فوری نیروهای تیپ ۵۲ بسیج مردمی این حمله ناکام و عناصر داعش با برجا گذاشتن تلفات پا به فرار گذاشتند. 

گروه تروریستی داعش جمعه شب نیز به طور همزمان در منطقه «مکیشیفه» و «بلد» در شمال و جنوب «سامرا» دست به حمله غافلگیرانه علیه نیروهای الحشدالشعبی زد که با واکنش و رویارویی سریع این نیروها مواجه شد.

بر اساس اعلام سازمان الحشد الشعبی در حمله تروریستی داعش ۱۱ نفر شهید و ۲۰ تن زخمی شدند که بیشتر شهدا و مجروحان از نیروهای الحشد الشعبی هستند.

به دنبال این جنایت مراجع امنیتی عراق، از بامداد امروز عملیات وسیع امنیتی برای تعقیب و سرکوب عناصر تروریستی داعش در منطقه آغاز کردند.

فرماندهی مشترک نظامی عراق نیز تاکید کرده که در جریان عملیات تفتیش و جست‌وجو، به اطلاعات مهم امنیتی درباره بقایای داعش در منطقه دست یافته است. مناطق جنوب شرقی استان صلاح‌الدین به دلیل وجود طبیعت ناهموار و مناطق گسترده پست و بلند در کنار خلاء امنیتی از مخفیگاه‌های هسته‌های داعش به شمار می‌رود.

در هفته‌های گذشته، حملات گروه تروریستی داعش به ویژه در مناطق مختلف به خصوص مناطق ناهموار بین استان‌های کرکوک، صلاح‌الدین و دیاله، معروف به «مثلث مرگ» افزایش یافته ‌است.
افزایش این حملات سبب شده نیروهای الحشدالشعبی و ارتش عراق با پشتیبانی هواپیماهای جنگی، عملیاتی را برای هدف قرار دادن مخفیگاه‌های داعش در استان‌های شرقی و شمالی این کشور انجام دهند.

فعالیت هسته‌های پنهان گروه تروریستی داعش در عراق در ماه‌های گذشته به سبب مشکلات سیاسی ناشی از تشکیل دولت جدید و همچنین بحران شیوع «ویروس کرونا» در این کشور، شدت یافته‌ است.

"مهند العقابی" مدیر اطلاع رسانی نیروهای الحشد الشعبی عراق هم روز یکشنبه با بیان اینکه تروریست‌های داعشی در حمله روز گذشته خود به تجهیزات پیشرفته‌ای مجهز بودند، افزود که داعش از سوریه به کمک آمریکا وارد عراق شده است.

امریکا با حضور غیرقانونی در ۵ سال گذشته در مناطق شرقی سوریه تروریست ها را آموزش ، تجهیز و حمایت اطلاعاتی می کند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نهمین جشنواره گل‌های داوودی در باغ گیاه‌شناسی ملی ایران برگزار می شود
پرکردن دندان با جیوه منسوخ می شود
خودروی هیبریدی چینی رکورد گینس را شکست!
کشف اشتهای عجیب ستارگان پیر برای بلعیدن سیارات نزدیک خود
دیابتی‌ها هم می‌توانند شیرینی بخورند
تمرین 15 دقیقه‌ای برای چربی‌سوزی
هوش مصنوعی ماهواره‌ها را در فضا کنترل می‌کند
هشدار تعزیرات تهران به تجار: کالاهای ثبت‌نشده در سامانه انبارها قاچاق محسوب می‌شوند
دهمی ایران در جدول مدالی روز دوم بازی‌های کشورهای اسلامی+جدول
حمله آمریکا به شناوری در ونزوئلا
دو مدیر ارشد BBC کناره‌گیری کردند/علت کنارگیری
مدال برنز شنای تیمی به ایران رسید
فروش طرح ترافیک از فردا بمدت 48 ساعت در پایتخت ممنوع شد/علت ممنوعیت
تصاویر منتشرشده از تونل‌های موشکی، مربوط به سپاه نیست
تحکیم دیپلماسی فرهنگی میان ایران و عراق
سریع‌ترین کاهش جمعیت در جهان متعلق به ایران است
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
X
آگهی تبلیغاتی