×
سیاسی
شناسه خبر : 48931
تاریخ انتشار : شنبه 1399/02/13 ساعت 05:57
رفیق حریری به دست تکفیری‌ها و به دستور آمریکا و صهیونیست‌ها ترور شد

امیل لحود:

رفیق حریری به دست تکفیری‌ها و به دستور آمریکا و صهیونیست‌ها ترور شد

رئیس جمهور اسبق لبنان با اشاره به دخالت دیرینه آمریکا در کشورش گفت که این آمریکا و اسرائیل بودند که رفیق الحریری نخست وزیر اسبق این کشور را به دست تکفیری‌ها ترور کردند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: «امیل لحود» رئیس جمهور اسبق لبنان (از ۲۴ نوامبر ۱۹۹۸ تا ۲۳ نوامبر ۲۰۰۷ ) در گفت‌وگو با شبکه المیادین به دخالت دیرینه آمریکا در امور لبنان اشاره کرد و گفت که این ارتش لبنان بوده که مانع عملی شدن توطئه‌های خارجی برای نابودی این کشور شده است.

رئیس جمهور اسبق لبنان در مورد تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه لبنان و مداخله آمریکا در امور داخلی آن  تأکید کرد: « اسرائیل همواره تلاش‌های خود برای ضربه زدن به ثبات کشور را تکرار خواهد کرد و  وقتی من فرمانده ارتش بودم ،سفیر آمریکا هم در امور ما دخالت می‌کرد و من با آن مخالفت می‌کردم».

لحود گفت: «به دلیل وجود مقاومت در لبنان و شکست اسرائیل، تل‌آویو می‌خواهد کشورمان را نابود کند، اما ارتش لبنان میهن پرست است و باید دقت شود همین گونه بماند».

او در ادامه صحبت‌هایش به دوران ریاست جمهوری خود بازگشت و گفت: «رفیق الحریری نخست وزیر اسبق و فقید این کشور پول به لبنان آورد و سیاستمداران را خرید».

  لحود  افزود:« آمریکا و اسرائیل تکفیری‌ها را برای ترور رفیق الحریری و نابودی سوریه به خدمت گرفتند».

«دیاب» در مبارزه با فساد نترسد

رئیس جمهور اسبق لبنان در بخشی از این گفت‌وگو با اظهار نظر در مورد طرح نجات اقتصادی که روز پنجشنبه برای کمک به رفع بحران اقتصادی این کشور به تصویب رسید، گفت: «این برای اولین بار از زمان استقلال لبنان است که یک طرح اقتصادی برای این کشور در حال تدوین است».

لحود ادامه داد: «برخی از احزاب برای ترساندن حسن دیاب( در باز کردن پرونده‌های فساد) تلاش می‌کنند، اما آنها شکست خواهند خورد»

به گفته لحود، اگر نخست وزیر تصمیم بگیرد در برابر این احزاب ایستادگی کند سرنگونی حکومت دیاب غیرممکن است و او قادر به چنین کاری است، زیرا  فرد شایسته‌ای است.

رئیس جمهور اسبق لبنان تاکید کرد: « من به دیاب می‌گویم که بر موضع خود مقاوم بماند زیرا قادر به انجام این کار است و به او می‌گویم که پول‌های دزدیده شده را برگرداند و نترسد».

لحود در مورد وضعیت اقتصادی لبنان گفت:« برخی از مقامات سپرده‌های مردم را در بانک‌ها  دزدیدند، اما مردم به دلیل اینکه  گرسنه هستند نمی‌توانند سکوت کنند و دیاب می‌تواند تغییر ایجاد کند  به خصوص در حال حاضر زیرا مردم از همه چیز آگاه هستند».

رئیس جمهور اسبق لبنان افزود:« تأمین نقدینگی مالی در کشور با بازگرداندن وجوه غارت شده آغاز می‌شود  لحود همچنین صحبت از این کرد که  او یک رئیس جمهور پیشین لبنان است در حالی که نمی‌تواند پول خود را که در بانکی سپرده گذاری کرده است برداشت کند».

لحود برخی سیاستمداران لبنانی را متهم کرد که مانند مافیا رفتار می‌کنند و افزود: «آنها با هم سر جنگ دارند، اما غنایم را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند، چون همه دزد هستند هوای یکدیگر را دارند و از هم محافظت می ‌کنند».

دولت لبنان روز پنجشنبه طرح نجات اقتصادی برای مقابله با وخامت اوضاع اقتصادی این کشور به تصویب رساند و میشل عون رئیس جمهور این کشور این روز را روز تاریخی برای لبنان توصیف کرد.

مناطق مختلف لبنان در روزهای گذشته شاهد اعتراضات به وخامت اوضاع اقتصادی این کشور و کاهش ارزش پول آن بوده که در برخی مناطق این اعتراضات به درگیری با نیروهای ارتش منجر شد.


المیادین
نظرات

آخرین اخبار
وعده انتخاباتی اسموتریچ برای ساخت 40 شهرک جدید صهیونیست‌نشین
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری جدید با ترفند «وام مهربانی»
تشدید حملات اسرائیل به جنوب لبنان
قطر و ایران بر تداوم رایزنی‌ها برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای تأکید کردند
اظهارات معاون وزیر دفاع لهستان در مقر ناتو
روایت معاون اول از اجماع سیاسیون بر حمایت از دولت چهاردهم
قرعه سخت غول‌های اروپا در لیگ قهرمانان 2026-2027
ادعای ترامپ: فکر می کنم روسیه رفتار خوبی در ارتباط با تنگه هرمز داشته است
عربستان به دنبال تضعیف یمن و ایجاد شکاف داخلی است
تأکید ایران و صربستان بر توسعه همکاری‌های دوجانبه
دیدار مقام سوری با رئیس موساد نشانه مسیر نگران‌کننده منطقه است
پزشکیان: ایران و قطر دو کشور دوست و برادر هستند
دختر گمشده چهارباغ با تلاش پلیس البرز پیدا شد
چرا گمانه‌زنی‌ها درباره حمله احتمالی روسیه به یک عضو ناتو بالا گرفت؟
گزارش آکسیوس از کُدهای ترامپ
دو چشم ترامپ و دوازده میدان نفتی تولیدی ونزوئلا!
لوکاشنکو وارد روسیه شد
گزارش تصویری | رقابت ربات های انسان نما در چین
کاروان ایران در بازی‌های عشایری باید فرهنگ و اقتدار کشور را به نمایش بگذارد
کاروان ایران در نومد گیمز 2026 نماد اتحاد و اقتدار ملی است
تورم مرداد ماه 69.9 درصد اعلام شد
اعتماد مردم به پزشکان یک سرمایه اجتماعی ارزشمند است
شکست نزدیک والیبال ایران مقابل قهرمان روسیه
شهادت مرزبان فراجا در حمله تروریستی در سیستان و بلوچستان
کامبک تماشایی نوجوانان والیبال ایران
پشت عدد 135؛ طرحی که برای 2031 آماده می‌شود
فرجام جنایتکار جنگی بوسنی و نماد نسل‌کشی
دوران تهدید و لشکرکشی از پشت اقیانوس‌ها تمام شده است
افشای راهبرد به‌روزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران
آغاز نبرد جهانی بسکتبال ایران؛ ملی‌پوشان به مصاف نیوزیلند می‌روند
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 6 شهریور اعلام شد
ماه خونین در آسمان آمریکا؛
جنگ و تهدیدها نتوانست روند سازندگی کشور را متوقف کند
انصاری: توسعه بدون محیط زیست پایدار نیست
آسوشیتدپرس: کمبود پاتریوت آمریکا در اروپا «فراتر از حد بحران» است
همتی: تمرکز منابع مالی صنایع بزرگ در تهران قابل قبول نیست
آمریکا در آستانه بزرگ‌ترین لغو دسته‌جمعی روادید در تاریخ
آمریکا بداند اقدام علیه ایران با پاسخ تاریخی روبه‌رو خواهد شد
نمایشگاه خودروهای پلاک منطقه آزاد مازندران در ساری
کولاک اعتمادپور در بنگلادش؛ ملی‌پوش اسکواش ایران تا نیمه‌نهایی پیش رفت
تأمین 17 میلیارد دلار ارز برای بخش‌های تولیدی و درمانی کشور
وزارت امور خارجه در خط مقدم دفاع از منافع ملی ایران ایستاد
بهره‌برداری از زباله‌سوز بیمارستانی آبیک
طرح‌های جدید مس کرمان ارزش اقتصادی و زیست‌محیطی بالایی برای کشور دارد
مهار آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی آق‌قلا
ضرورت پیگیری حقوق ایران در مجامع بین‌المللی از سوی قوه قضائیه
کاهش قطعی برق شهرک‌های صنعتی
بهره‌برداری از فاز نخست مجتمع گردشگری کانیار پالاس گرگان
توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اولویت راهبردی دولت چهاردهم است
سناتور مورفی: ترامپ باید جنگ علیه ایران را متوقف کند