×
سیاسی
شناسه خبر : 48931
تاریخ انتشار : شنبه 1399/02/13 ساعت 05:57
رفیق حریری به دست تکفیری‌ها و به دستور آمریکا و صهیونیست‌ها ترور شد

امیل لحود:

رفیق حریری به دست تکفیری‌ها و به دستور آمریکا و صهیونیست‌ها ترور شد

رئیس جمهور اسبق لبنان با اشاره به دخالت دیرینه آمریکا در کشورش گفت که این آمریکا و اسرائیل بودند که رفیق الحریری نخست وزیر اسبق این کشور را به دست تکفیری‌ها ترور کردند.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: «امیل لحود» رئیس جمهور اسبق لبنان (از ۲۴ نوامبر ۱۹۹۸ تا ۲۳ نوامبر ۲۰۰۷ ) در گفت‌وگو با شبکه المیادین به دخالت دیرینه آمریکا در امور لبنان اشاره کرد و گفت که این ارتش لبنان بوده که مانع عملی شدن توطئه‌های خارجی برای نابودی این کشور شده است.

رئیس جمهور اسبق لبنان در مورد تهدیدهای رژیم صهیونیستی علیه لبنان و مداخله آمریکا در امور داخلی آن  تأکید کرد: « اسرائیل همواره تلاش‌های خود برای ضربه زدن به ثبات کشور را تکرار خواهد کرد و  وقتی من فرمانده ارتش بودم ،سفیر آمریکا هم در امور ما دخالت می‌کرد و من با آن مخالفت می‌کردم».

لحود گفت: «به دلیل وجود مقاومت در لبنان و شکست اسرائیل، تل‌آویو می‌خواهد کشورمان را نابود کند، اما ارتش لبنان میهن پرست است و باید دقت شود همین گونه بماند».

او در ادامه صحبت‌هایش به دوران ریاست جمهوری خود بازگشت و گفت: «رفیق الحریری نخست وزیر اسبق و فقید این کشور پول به لبنان آورد و سیاستمداران را خرید».

  لحود  افزود:« آمریکا و اسرائیل تکفیری‌ها را برای ترور رفیق الحریری و نابودی سوریه به خدمت گرفتند».

«دیاب» در مبارزه با فساد نترسد

رئیس جمهور اسبق لبنان در بخشی از این گفت‌وگو با اظهار نظر در مورد طرح نجات اقتصادی که روز پنجشنبه برای کمک به رفع بحران اقتصادی این کشور به تصویب رسید، گفت: «این برای اولین بار از زمان استقلال لبنان است که یک طرح اقتصادی برای این کشور در حال تدوین است».

لحود ادامه داد: «برخی از احزاب برای ترساندن حسن دیاب( در باز کردن پرونده‌های فساد) تلاش می‌کنند، اما آنها شکست خواهند خورد»

به گفته لحود، اگر نخست وزیر تصمیم بگیرد در برابر این احزاب ایستادگی کند سرنگونی حکومت دیاب غیرممکن است و او قادر به چنین کاری است، زیرا  فرد شایسته‌ای است.

رئیس جمهور اسبق لبنان تاکید کرد: « من به دیاب می‌گویم که بر موضع خود مقاوم بماند زیرا قادر به انجام این کار است و به او می‌گویم که پول‌های دزدیده شده را برگرداند و نترسد».

لحود در مورد وضعیت اقتصادی لبنان گفت:« برخی از مقامات سپرده‌های مردم را در بانک‌ها  دزدیدند، اما مردم به دلیل اینکه  گرسنه هستند نمی‌توانند سکوت کنند و دیاب می‌تواند تغییر ایجاد کند  به خصوص در حال حاضر زیرا مردم از همه چیز آگاه هستند».

رئیس جمهور اسبق لبنان افزود:« تأمین نقدینگی مالی در کشور با بازگرداندن وجوه غارت شده آغاز می‌شود  لحود همچنین صحبت از این کرد که  او یک رئیس جمهور پیشین لبنان است در حالی که نمی‌تواند پول خود را که در بانکی سپرده گذاری کرده است برداشت کند».

لحود برخی سیاستمداران لبنانی را متهم کرد که مانند مافیا رفتار می‌کنند و افزود: «آنها با هم سر جنگ دارند، اما غنایم را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند، چون همه دزد هستند هوای یکدیگر را دارند و از هم محافظت می ‌کنند».

دولت لبنان روز پنجشنبه طرح نجات اقتصادی برای مقابله با وخامت اوضاع اقتصادی این کشور به تصویب رساند و میشل عون رئیس جمهور این کشور این روز را روز تاریخی برای لبنان توصیف کرد.

مناطق مختلف لبنان در روزهای گذشته شاهد اعتراضات به وخامت اوضاع اقتصادی این کشور و کاهش ارزش پول آن بوده که در برخی مناطق این اعتراضات به درگیری با نیروهای ارتش منجر شد.


المیادین
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار صریح روسیه به استقرار نیروی نظامی غرب در اوکراین
موافقت اروپا با ارائه کمک 90 میلیارد یورویی به اوکراین
حمله مرگبار آمریکا در آب‌های آزاد شرق اقیانوس آرام
آزمایش پهپادی که آمریکا از ایران الهام گرفت
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
X
آگهی تبلیغاتی