×
سیاسی
شناسه خبر : 48728
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/02/08 ساعت 20:53
خبرگزاری رسمی کره شمالی نامه جدید از «کیم» منتشر کرد

خبرگزاری رسمی کره شمالی نامه جدید از «کیم» منتشر کرد

رهبر کره شمالی در بحبوحه شایعات درباره سلامت او نامه‌ای به یک مقام آفریقای جنوبی نوشته است.

نورنیوز_گروه بین‌الملل: رسانه رسمی کره شمالی نامه جدیدی از «کیم جونگ اون»، رهبر این کشور به رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی در بحبوحه شایعات درباره سلامتی او منتشر کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی کره شمالی کیم در این نامه «روز آزادی» آفریقای جنوبی را به رئیس‌جمهور این کشور تبریک گفته است. تاریخ این نامه مربوط به امروز (۸ اردیبهشت/۲۷ آوریل) است.

رهبر کره شمالی در این نامه به «سیریل رامافوسا»، رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی ابراز امیدواری کرده دوستی دو کشور دائماً توسعه یابد.

ساعاتی قبل‌تر «کیم یئون‌چول» وزیر اتحاد کره جنوبی روز دوشنبه گفت دولت سئول به‌قدری از توانمندی اطلاعاتی لازم برخوردار است که تایید کند هیچ نشانه‌ای از وضعیت غیرعادی در کره شمالی وجود ندارد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این مقام کره جنوبی در جلسه‌ای خصوصی پشت درب‌های بسته، ضمن رد گزارش‌ها درباره بیماری «کیم جونگ‌اون» رهبر کره شمالی و عمل قلب وی، گفت بیمارستانی که به عنوان محل مداوا نام‌برده شده از توانایی اجرای چنین جراحی برخوردار نیست.

با این حال «یون سانگ‌هیون» رئیس کمیته اتحاد و امور خارجی در پارلمان کره جنوبی، صبح امروز (دوشنبه) در یک نشست تخصصی گفت اینکه کیم جونگ‌اون مدتی است در انظار عمومی ظاهر نشده، نشان از آن دارد که وی اخیرا به صورت عادی به فعالیت مشغول نبوده است.

به نوشته رویترز، یون در این نشست گفت: «از تاریخ ۱۱ آوریل، گزارشی درباره اینکه او مانند همیشه مشغول تصمیم‌گیری‌های سیاسی بوده، منتشر نشده که باعث این تصور می‌شود که او یا بیمار است یا به دلیل نگرانی از ابتلا به ویروس کرونا قرنطینه شده است».

پیش از این نیز «مون چونگ‌این»، مشاور سیاست خارجی رئیس جمهور کره جنوبی شامگاه یکشنبه به شبکه خبری «فاکس نیوز» گفته بود که رهبر کره شمالی زنده است و در تفرجگاه خود حضور دارد.

 این مقام سئول توضیح داد: «موضع دولت ما استوار است."کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی زنده و خوب است. وی از ۱۳ آوریل (دوشنبه ۲۵ فرودین) در منطقه ونسان است. تا این لحظه هیچ مورد مشکوکی از او گزارش نشده است.»

برخی رسانه های ژاپنی شنبه بعد از ظهر مدعی ناموفق بودن عمل اولیه جراحی رهبر کره شمالی شدند و به نقل از منبع نزدیک به تیم معالجه کننده کیم جونگ اون نوشتند که عمل جراحی نخست روی وی موفق نبوده است.

منابع آمریکایی نیز شبانگاه  شنبه به وقت تهران مدعی برخی تحرکات موشکی و استقرار قطار ویژه رهبر کره شمالی در یک ایستگاه راه آهن نزدیک یکی از اقامتگاه های وی شدند. به نوشته برخی منابع آمریکایی، یک قطار متعلق به  رهبره شمالی در ایستگاه راه آهن نزدیک «ونسان» محل اقامت وی مستقر شده است.

 از سوی دیگر برخی منابع اطلاعاتی آمریکا از تحرکات موشکی کره شمالی خبر دادند. آنطور که این منابع گفتند سکوی پرتاب موشک کره شمالی در منطقه «سونداک» در شرق این کشور مستقر شده است.

شایعات درباره بیماری رهبر کره شمالی بعد از گزارشی توسط شبکه خبری سی‌ان‌ان قوت گرفت. در آن گزارش ادعا شده بود کیم جونگ اون در چند مراسم رسمی حضور پیدا نکرده و احتمالاً بیمار است.

در پی انتشار این اخبار، خبرگزاری رویترز گزارش داد چین تیمی از کارشناسان که در میان آنها متخصصان پزشکی هم حضور دارد را برای ارائه پاره‌ای مشورت‌ها درباره «کیم جونگ اون» روانه این کشور کرده است. 

خبرگزاری رویترز این مطلب را به نقل از سه منبع مطلع که اشاره‌ای به نام آنها نشده نقل کرده و نوشته سفر این تیم در بحبوحه انتشار گزارش‌های ضد و نقیض درباره سلامت رهبر کره شمالی صورت گرفته است.


خبرگزاری فارس
کلید واژگان
کره شمالی
نظرات

آخرین اخبار
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان