×
سیاسی
شناسه خبر : 48707
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/02/08 ساعت 16:32
گزارش العهد از پرتاب ماهواره ایران: پیام "نور" به غرب رسید

گزارش العهد از پرتاب ماهواره ایران: پیام "نور" به غرب رسید

پایگاه لبنانی العهد در یادداشتی به پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نظامی نور پرداخته و می‌نویسد که این اقدام پیام‌هایی برای غرب به دنبال دارد.

نورنیوز _ گروه بین‌الملل:  پایگاه خبری العهد لبنان در یادداشتی نوشت: در میان تحریم‌های ظالمانه‌ای که حتی شیوع ویروس کرونا باعث برداشته شدن آنها نشد، ایران با دستاوردی بزرگ جهان را شگفت زده کرد که این دستاورد پرتاب ماهواره و قرار دادن آن در مدار زمین بود.

در این یادداشت آمده است: نام این ماهواره "نور 1" است و این نامگذاری که با عدد همراه است پیامی به دنبال دارد؛ پیام عددگذاری این است که ماهواره "نور 2" نیز در راه است و پرانتز شماره گذاری برای ماهواره های دیگر باز است.

در این یادداشت همچنین آمده است که سردار علی جعفر آبادی، فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه نیز به همین نکته اشاره کرده است. وی تاکید کرد که ماهواره "نور 2" در راه است و گام بعدی ما رساندن این ماهواره به مدار و برنامه ریزی برای ساخت ماهواره های پیشرفته تر از "نور" است.

نویسنده می‌گوید: ماهواره نور قبل از این که پیام‌هایی را از فضا بفرستد، پیام های فوری سیاسی و نظامی برای جهان و خصوصا غرب به دنبال داشت؛ پیام های این پرتاب این است که جمهوری اسلامی ایران توانست جغرافیای حضور خود را گسترش دهد و به فضا نفوذ کند، این درحالی است که سازمان های اطلاعاتی و امنیتی غرب و آمریکا اساسا از این پرتاب و روند آن بی خبر بودند و انتشار این خبر آن ها را شگفت زده کرد.

نویسنده در ادامه می گوید که آمریکا امکانات گسترده و پیشرفته ای در زمینه فضا و دستیابی به اطلاعات فضایی دارد و علاوه بر آن معاهداتی در این زمینه با استرالیا، ژاپن، ایتالیا، کنادا، فرانسه، کره جنوبی، انگلیس، آژانس فضایی اروپا و دیگر سازمان ها دارد بنابراین علیرغم اینکه رسانه‌های غربی و عربی تلاش کردند آن را ناچیز جلوه دهند اما این اقدام ایران بسیار متحیر کننده بود و غربی ها به خوبی میزان شگفتی آن را می دانند.

در این یادداشت آمده است: غربی ها اعلام کردند که این ماهواره ایرانی از یک سکوی ثابت پرتاب نشده است بلکه سپاه پاسداران ایران تمام تجهیزات را به بیابانی در وسط ایران و 330 کیلومتری تهران منتقل کرده است. گزارشات غرب همچنین تاکید می کند که معلوم نیست آمریکایی ها توانستند حرکت و انتقال ماهواره و تجهیزات آن به بیابان را رصد کنند یا خیر.

در بخشی از این یادداشت آمده است که در پرتاب ماهواره نور از موشکی استفاده شده است که هم سوخت مایع و هم سوخت جامد در آن به کار گرفته می شود و این مساله پیشرفتی برای ایران برای پرتاب ماهواره های دیگر به شمار می رود.

در این یادداشت آمده است: پرتاب این ماهواره همزمان با شیوع ویروس کرونا و تداوم تحریم ها بر ایران پیام آشکاری به همراه دارد که تمام آمال و آرزوهای آمریکا برای سرنگون کردن جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب می کند و این پیام را به آن‌ها می رساند که فشارها نه تنها ایران را تضعیف نمی کند بلکه آن را باصلابت‌تر می کند.

در بخشی از این یادداشت نویسنده آورده است که پرتاب این ماهواره معادله جدیدی را بوجود آورد و ایران در میان ابرقدرت ها قرار گرفت.


العهد
کلید واژگان
ایرانپرتاب ماهواره
نظرات

آخرین اخبار
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟
خیز حسن یزدانی برای اولین طلای وزن 97 کیلوگرم
بازار معاملات همچنان کساد است
اتحادیه اروپا بسته تحریمی جدید علیه ایران تصویب کرد
از سوی سایپا؛ فروش خودرو آریا برای اولین بار آغاز شد
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟