×
سیاسی
شناسه خبر : 48707
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/02/08 ساعت 16:32
گزارش العهد از پرتاب ماهواره ایران: پیام "نور" به غرب رسید

گزارش العهد از پرتاب ماهواره ایران: پیام "نور" به غرب رسید

پایگاه لبنانی العهد در یادداشتی به پرتاب موفقیت آمیز ماهواره نظامی نور پرداخته و می‌نویسد که این اقدام پیام‌هایی برای غرب به دنبال دارد.

نورنیوز _ گروه بین‌الملل:  پایگاه خبری العهد لبنان در یادداشتی نوشت: در میان تحریم‌های ظالمانه‌ای که حتی شیوع ویروس کرونا باعث برداشته شدن آنها نشد، ایران با دستاوردی بزرگ جهان را شگفت زده کرد که این دستاورد پرتاب ماهواره و قرار دادن آن در مدار زمین بود.

در این یادداشت آمده است: نام این ماهواره "نور 1" است و این نامگذاری که با عدد همراه است پیامی به دنبال دارد؛ پیام عددگذاری این است که ماهواره "نور 2" نیز در راه است و پرانتز شماره گذاری برای ماهواره های دیگر باز است.

در این یادداشت همچنین آمده است که سردار علی جعفر آبادی، فرمانده فضایی نیروی هوافضای سپاه نیز به همین نکته اشاره کرده است. وی تاکید کرد که ماهواره "نور 2" در راه است و گام بعدی ما رساندن این ماهواره به مدار و برنامه ریزی برای ساخت ماهواره های پیشرفته تر از "نور" است.

نویسنده می‌گوید: ماهواره نور قبل از این که پیام‌هایی را از فضا بفرستد، پیام های فوری سیاسی و نظامی برای جهان و خصوصا غرب به دنبال داشت؛ پیام های این پرتاب این است که جمهوری اسلامی ایران توانست جغرافیای حضور خود را گسترش دهد و به فضا نفوذ کند، این درحالی است که سازمان های اطلاعاتی و امنیتی غرب و آمریکا اساسا از این پرتاب و روند آن بی خبر بودند و انتشار این خبر آن ها را شگفت زده کرد.

نویسنده در ادامه می گوید که آمریکا امکانات گسترده و پیشرفته ای در زمینه فضا و دستیابی به اطلاعات فضایی دارد و علاوه بر آن معاهداتی در این زمینه با استرالیا، ژاپن، ایتالیا، کنادا، فرانسه، کره جنوبی، انگلیس، آژانس فضایی اروپا و دیگر سازمان ها دارد بنابراین علیرغم اینکه رسانه‌های غربی و عربی تلاش کردند آن را ناچیز جلوه دهند اما این اقدام ایران بسیار متحیر کننده بود و غربی ها به خوبی میزان شگفتی آن را می دانند.

در این یادداشت آمده است: غربی ها اعلام کردند که این ماهواره ایرانی از یک سکوی ثابت پرتاب نشده است بلکه سپاه پاسداران ایران تمام تجهیزات را به بیابانی در وسط ایران و 330 کیلومتری تهران منتقل کرده است. گزارشات غرب همچنین تاکید می کند که معلوم نیست آمریکایی ها توانستند حرکت و انتقال ماهواره و تجهیزات آن به بیابان را رصد کنند یا خیر.

در بخشی از این یادداشت آمده است که در پرتاب ماهواره نور از موشکی استفاده شده است که هم سوخت مایع و هم سوخت جامد در آن به کار گرفته می شود و این مساله پیشرفتی برای ایران برای پرتاب ماهواره های دیگر به شمار می رود.

در این یادداشت آمده است: پرتاب این ماهواره همزمان با شیوع ویروس کرونا و تداوم تحریم ها بر ایران پیام آشکاری به همراه دارد که تمام آمال و آرزوهای آمریکا برای سرنگون کردن جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب می کند و این پیام را به آن‌ها می رساند که فشارها نه تنها ایران را تضعیف نمی کند بلکه آن را باصلابت‌تر می کند.

در بخشی از این یادداشت نویسنده آورده است که پرتاب این ماهواره معادله جدیدی را بوجود آورد و ایران در میان ابرقدرت ها قرار گرفت.


العهد
کلید واژگان
ایرانپرتاب ماهواره
نظرات

آخرین اخبار
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور
سخنگوی کاخ سفید: هیچ تهدیدی از سوی ایران علیه سرزمین ما وجود ندارد
روز قدس فریاد حمایت از تمام مظلومان جهان است
پیام رئیس قوه قضاییه برای حضور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس
نورنما | روز جهانی قدس گرامی‌باد
خبر مهم برای تاکسی‌های آسیب دیده از جنگ
پیام تسلیت مدیرکل دفتر موسیقی برای درگذشت حمید هیراد
مومنی: یکی از رویکردهای دشمن بی‌ثباتی در داخل است
بهت نخست وزیر سابق اسرائیل از بازسازی حزب‌الله
بقایی: هیچ خصومتی با مردم و کشورهای منطقه نداریم
توقف تولید در چند کشور خاورمیانه توسط توتال
روایت رسانه‌های روس از پیام رهبر انقلاب
شهید شمخانی؛ مبارزی که همیشه در سنگر بود
سرلشکر عبدالهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد
ناو «جرالد فورد» دچار آتش‌سوزی شد
وزیر امور خارجه چین: ترمز جنگ علیه ایران را بکشید
ترامپ با پیامی تیم ملی فوتبال ایران را تهدید کرد
بازتاب گسترده اولین پیام رهبر انقلاب در همه شبکه‌های خبری پاکستان
طالبان: جنگ ایران را از مسیر خود بازنمی‌دارد
لیلاز: آمریکا مجبور خواهد شد با ایران مقتدر تعامل کند
تخت‌روانچی: کشورهای متجاوز حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
موج42 عملیات وعده صادق4 با رمز لبیک یا خامنه‌ای/با شلیک موشک‌های عماد،قدر،خیبرشکن و پهپاد
دعوت رئیس مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس
لبیک ارتش به فرمانده کل قوا: با انتقام دشمن را پشیمان می‌کنیم
سفیر ایران در تونس: اختیار تنگه هرمز همچنان در دست ایران باقی خواهد ماند
فرمانده کل ارتش: دست در دست سپاه از تمامیت ارضی ایران دفاع می‌کنیم
ضربه اساسی حزب الله به سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل
اعلام فروش فوق‌العاده سایپا+ قیمت جدید
پیام رئیس دانشگاه تهران در پی شهادت 5 دانشجوی این دانشگاه
فرصت دوباره برای داوطلبان رد صلاحیت شده انتخابات شوراها
آغاز توزیع میوه شب عید در میادین تره بار
حشد شعبی عراق: خون شهدا هدر نخواهد رفت
توهمات ترامپ تمامی ندارد/ قایق‌های ایرانی‌ها را در تنگه هرمز از کار انداختیم!
جنگ اقتصادی و اقتصاد جنگی / چگونه پول نفت منطقه، بودجه موساد و اینترنشنال را تأمین می‌کند؟
تسهیل واردات خودرو در منطقه آزاد اینچه‌برون
کابوس جهانبخش قراردادش را با سوئد تمدید کرد
علی لاریجانی خطاب به ترامپ: رهایتان نمی‌کنیم تا خطای خود را بپذیرید
گزارش تصویری | تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح و جمعی از شهدای مردمی
لاریجانی: پیام اول رهبر انقلاب کاملا با صلابت و حساب شده بود
ایران حمله هوایی به گذرگاه مرزی القائم عراق را محکوم کرد
پزشکیان از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد
وقوع عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی
هاآرتص: اسرائیل جنگی را آغاز کرده که نمی‌داند چگونه پایان می‌یابد
32 ایستگاه مترو به عنوان پناهگاه قابل استفاده است
تجاوز آمریکا و اسرائیل به بیش از 21 هزار نقطه غیرنظامی
خروج همه سامانه‌های تاد آمریکا از کره جنوبی
آسیب برج آزادی در پی موج انفجارهای حملات اخیر
نورنما | 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی‌باد
استاندار گیلان: هیچ کمبودی برای کالاهای اساسی نداریم
چند نقطه از تهران درپی تجاوز دشمن آسیب دیده است؟