×
فرهنگی
شناسه خبر : 48665
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/02/08 ساعت 06:16
با اضطراب بیماری چگونه بخوابیم؟

نورنیوز بررسی کرد؛

با اضطراب بیماری چگونه بخوابیم؟

در شرایط شیوع کرونا و خانه‌نشینی، بسیاری از مردم از مشکلات بی‌خوابی گله‌مندند و به دنبال راهکاری برای حل آن هستند. عدم توجه به مشکل بی‌خوابی، زمینه بروز انواع مشکلات جسمی و روحی را ایجاد می‌کند. استفاده از خلاقیت می‌تواند در جلوگیری از آسیب‌های ثانوی بسیار موثر باشد.

نورنیوز ـ گروه جامعه: بی‌خوابی علاوه بر ایجاد کلافگی می‌تواند زمینه را برای بروز انوع بیماری‌ها و اختلالات در بدن فراهم کند و همچنین با تاثیر بر سیستم دفاعی، ریسک ابتلا به کرونا در افراد را افزایش دهد.

علت بی‌خوابی ممکن است روانی باشد و شرایط استرس‌زا همیشه بر خواب افراد تاثیرگذار است. از سویی این روزها مدام با شنیدن اخبار مختلف از این طرف و آن‌طرف در شرایط اضطراب قرار می گیریم، پس باید بدانیم پس از بروز چنین اتفاقی به زمان طولانی برای تسلط بر احساسات خود نیاز داریم.

حتی خواندن یا گوش کردن اخبار هم می‌تواند در بروز شرایط استرس برای ما تاثیرگذار باشد و باعث بی‌خوابی شود. چنانچه در این شرایط قرار گرفتید، پیش از رفتن به رختخواب یک فعالیت آرامش بخش، مثل تماشای تلویزیون، نقاشی، مطالعه و... می‌تواند برای شما مفید باشد.

در صورتی که پیش از خواب اقدام به بازسازی آرامش خود نکنید، مطمئن باشید به رختخواب رفتن بی‌فایده است. ممکن است نگران دیر شدن زمان خواب خود باشید اما باید بدانید بدون کسب آرامش، دیرتر به خواب خواهید رفت.

به‌دلیل محدود شدن فعالیت‌ها در این زمان، بیشتر ما این روزها کمتر از قبل خسته می‌شویم. این مساله نیز باعث بروز بی‌خوابی می‌شود، لذا در صورتی که پیش از خواب آلودگی به رختخواب برویم، بی‌خوابی باعث هجوم فکرهای مختلف و بروز نگرانی بیشتر در ما می‌شود. انجام فعالیت‌های ورزشی می‌تواند برای رفع این مشکل به یاری ما بیاید.

همچنین در انتخاب محل خواب مناسب دقت کنید. در شرایطی که بیشتر افراد خانه‌نشین هستند، مرز بین زندگی و کار ممکن است از همیشه نامشخص‌تر باشد. چنانچه محل خواب و کارتان با هم یکی است، با تعویض عناصر فضا، مثلا رو انداز تخت در شب و روز، این تفاوت را برای مغزتان روشن‌تر کنید.

دریافت ناکافی نور روز می‌تواند عامل دیگری برای بروز بی‌خوابی باشد. بدن انسان به طور طبیعی عادت دارد که در حضور نور روز بیدار بماند و در خلاء آن به خواب برود. چنانچه دریافت نور در روز به شکل مناسب اتفاق نیفتد، در به خواب رفتن دچار مشکل می‌شود. با انجام فعالیت‌ها در حیاط، بالکن و یا هر فضای بازی که در دسترس شماست می‌توانید در حل این مساله به بدن کمک کنید.

پیش از دوران قرنطینه، ساعت خواب و بیداری ما مشخص بود، اما این روزها برنامه خواب خانواده‌ها به کلی به هم ریخته است. کیفیت خواب با منظم بودن آن ارتباط مستقیم دارد، لذا توصیه می‌شود برای خواب و بیداری خود الگو تعیین کنید. مثلا می‌توانید ساعت خواب و بیداری خود را تا یک ساعت منعطف کنید اما بیشتر از این زمان، مانع شکل‌گیری برنامه برای بدن شما می‌شود.

عدم توجه به مشکل بی‌خوابی، زمینه بروز انواع مشکلات جسمی و روحی در افراد را ایجاد می‌کند. این روزها که جهان در خانه‌نشینی اجباری به سر می‌برد، استفاده از خلاقیت برای فائق آمدن بر مشکلات ایجاد شده در اثر این بحران می‌تواند در جلوگیری از آسیب‌های ثانوی بسیار موثر باشد.  


نورنیوز
کلید واژگان
کروناخواباضطراب
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مقام صهیونیستی: مذاکرات آتش‌بس فقط چند روز طول می کشد
کاهش نسبی دما از فردا یکشنبه در تهران
نبرد داغ فولاد و تراکتور در اهواز + ترکیب دو تیم مشخص شد
دولت آمریکا به دنبال پذیرش تنها 7500 پناهجو/پیشنهاد 2500 دلاری برای ترک داوطلبانه
شیخ نعیم قاسم: طرح ترامپ برای غزه پر از خطرات است
علیپور موضع بازیکنان را مشخص کرد/حمایت از هاشمیان و حذف درویش!
ورود عارف به پرونده قاچاق مس و ترخیص تلفن همراه
سپاهان (0) - ذوب آهن (0 ) | تقابل جذاب دو تیم در داربی اصفهان
سقوط پهپاد اسرائیلی در شرق لبنان
هیات حماس امشب به قاهره می‌رود
واکنش فیفا به ویزا ندادن به کادر 9 نفره ایران
ایران آمادۀ نخستین پرتاب از پایگاه فضایی چابهار
دوشنبه؛ آغاز اعلام برندگان جایزه نوبل 2025
رئیس پلیس آگاهی فراجا خبرداد؛ کشف بیش از 4 هزار خودرو سرقتی در یک سال
خسروی رکورد جهان را شکست و هفتمین طلایی ایران شد
برنامه رقابت وزنه‌برداران ایران در مسابقات قهرمانی جهان مشخص شد
رئیس کمیسیون اروپا: فرصت پایان دادن به جنگ غزه مغتنم شمرده شود
پاسخ حماس ترامپ را به نوبل می رساند؟
سرنگونی 314 پهپاد اوکراینی توسط روسیه در 24 ساعت گذشته
چرا ترامپ پاسخ حماس را پذیرفت؟
واقعیت‌های داخلی سازی صنعت خودرو
اعلام برنامه بازی های مرحله مقدماتی فوتبال نوجوانان آسیا
تصادف، انفجار، مسمومیت دانشجویان؛ ناکامی سیاست«نگهداشت نخبگان» در ایران
عارف: جنگ 12 روزه، نبرد عِلم با عِلم بود
دبیرکل فدراسیون طیور: تخم‌مرغ داریم، ارز نداریم!
«امید ایران» شعار کاروان ایران برای بازی‌های کشورهای اسلامی
تحلیلگر اسرائیلی: طرح ترامپ «لیست آرزوهای» کابینه نتانیاهو را بر باد داد
ثبت 17 اثر تاریخی در لیست آثار واجد ارزش تاریخی‌فرهنگی مازندران
اردوغان: حماس آمادگی خود را به صلح نشان داده است
حماس: مصر میزبان کنفرانس فلسطینی درباره آینده غزه خواهد بود
معوقات کمک‌هزینه و حق پرستاری معلولان پرداخت می‌شود
اوکراین: پهپاد و عوامل نفوذی، سلاح جدید مسکو در تقابل با اروپاست
نتانیاهو بدون وزیران دارایی و امنیت داخلی جلسات مشاوره اضطراری برگزار کرد
دریافت کپی مدارک هویتی از مردم ممنوع است
نامه‌ وزیر ورزش برای تعلیق ورزش رژیم صهیونیستی
راهبرد «تفرقه بینداز و حکومت کن» در نسخه جدید اسرائیلی
واکنش محمود عباس به توقف جنگ در غزه
مذاکره با دستیار ایتالیایی مدنظر قلعه‌نویی در دبی
جزئیات مرحله جدید پیش‌فروش سکه + لینک سایت سفارش
پیام تبریک سرلشکر حاتمی به مناسبت هفته فرماندهی انتظامی
پزشکیان: ادعاهای غربی‌ها علیه فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران بی‌اساس است
وزیر دفاع : در برابر جنگ شناختی باید هوشیار باشیم
برندگان جایزه نوبل از دوشنبه اعلام می‌شوند
تمدید مهلت ثبت نام در هشتمین مرحله فروش اینترنتی ایران خودرو + جدول قیمت
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 12 مهر + جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 12 مهر 1404+جدول
قهرمان ووشو پس از مرگ نیز قهرمان ماند
سهم ایران در رونق گردشگری پسا کرونا کجاست؟
آمادگی روسیه برای همکاری با ایران در ساخت ایستگاه بین المللی در ماه
پوستر بازی فولاد برای تقابل با تراکتور منتشر شد
X
آگهی تبلیغاتی