×
سیاسی
شناسه خبر : 48554
تاریخ انتشار : جمعه 1399/02/05 ساعت 16:04
مجلس نمایندگان کمک‌ 500 میلیارد دلاری برای مقابله با کرونا را تصویب کرد

مجلس نمایندگان کمک‌ 500 میلیارد دلاری برای مقابله با کرونا را تصویب کرد

مجلس نمایندگان آمریکا سرانجام با اکثریت آرا، بسته دیگر کمک‌های مالی برای مقابله با تاثیر اقتصادی ناشی از همه‎گیری ویروس کرونا به مبلغ 484 میلیارد دلار را به تصویب رساند، این درحالی بود که پیشتر دمکرات ها طرف جمهوریخواه را متهم به تعلل در تصویب این بسته مالی کرده بودند.

خبرگزاری رویترز روز جمعه با انتشار این خبر گزارش داد: این بسته کمک های مالی سرانجام با ۳۸۸ رای موافق در برابر ۵ رای مخالف به تصویب رسید و قرار است برای اجرایی شدن به امضای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برسد.

پیشتر این بسته کمک‌های مالی در روز سه‌شنبه گذشته (۲ اردیبهشت ماه) توسط مجلس سنا که جمهوریخواهان در آن اکثریت را دارند، به تصویب رسیده بود.

این گزارش می افزاید: با تصویب این بودجه، رقم کمک‌های مالی که تاکنون از سوی کنگره آمریکا برای مقابله با ویروس کرونا به تصویب رسیده نزدیک به سه تریلیون دلار رسید که در تاریخ آمریکا بی سابقه بوده است.

رویترز نوشت: این بودجه قرار است به مشاغل کوچک که تحت تاثیر پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا قرار گرفته اند و همچنین بیمارستان ها اختصاص یابد؛ کرونا تاکنون موجب بی کار شدن بیش از ۲۶ میلیون نفر و جان باختن بالغ بر  ۵۰ هزار نفر دیگر در امریکا شده است.

نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا پیش از آغاز رای گیری برای این بسته کمک های مالی گفت: به واقع روز بسیار بسیار بدی است  که در صحن مجلس حضور یافته ایم که  ۵۰ هزار نفر جان باخته و هنوز مشخص نیست این رقم  به چه اندازه برسد.

جمهوریخواهان می‌گویند ایالت های آمریکا اعلام ورشکستگی کنند

این گزارش می افزاید؛ درحالی که نانسی پلوسی از لحاظ نشدن کمک مالی به ایالت ها و برخی فرمانداری های محلی در این بسته که گرفتار بحران اقتصادی ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا شده‌اند، رهبر اکثریت جمهوریخواهان در مجلس سنا در مخالفت به این درخواست و در روز پیش از تصویب این بسته در مجلس نمایندگان دریک مصاحبه رادیویی گفته بود، ایالت ها اعلام ورشکستگی کنند.

اما «میچ مک کانل»  پس از این مصاحبه  گفته بود: مایل نیست تا ایالت‌ها بودجه فدرال را در موارد نامرتبط به ویروس کرونا هزینه کنند.

توجه!....سابقه خبر!...

کنگره آمریکا پیش از این و در ماه مارس گذشته برای مقابله با بحران مالی برخاسته از همه گیری ویروس کرونا بسته مالی به مبلغ ۲.۲ تریلیون دلار را به تصویب رساند که از این مبلغ ۲۵۰ دلار برای افرادی که بیکار شده اند، ۲۵۰ میلیادر دلار برای مشاغل کوچک، ۵۰۰ میلیارد دلار برای شرکت های بزرگ آمریکایی و ۱۵۰ میلیارد دلار نیز برای بیمارستان ها تخصیص داده شده بود.

دونالد ترامپ که در ماه ژانویه گذشته (دی ۹۸) قویا هرگونه سرایت ویروس کرونا به خاک آمریکا را منکر می‌شد اکنون از سوی بسیاری از کارشناسان، ناظران و سیاستمداران آمریکایی به اهمال در برخورد با بحران به بار آمده از این ویروس متهم شده است. 

شمار مبتلاین به ویروس کرونا در جهان به بیش از دو میلیون و ۷۰۰هزار نفر رسیده که از این تعداد ۱۹۱ هزار نفر جان باخته‌اند. 

آمریکا نیز با بیش از ۸۹۰ هزار مورد تایید شده ابتلا به ویروس کرونا و  ۵۰هزار و ۳۷۲ جان باخته، حدود یک سوم مبتلایان به ویروس کرونا در جهان را به خود اختصاص داده است.


خبرگزاری ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جزئیات اختلال گسترده در 4 بانک کشور؛ احتمال حمله سایبری
ضرب‌الاجل جدید جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 23 خرداد 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 23 خرداد؛ سقوط 7 هزار تومانی دلار در سایه توافق
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 23 خرداد 1405
جهش احتمالی قیمت تخم‌مرغ؛ نرخ واقعی اعلام شد
کنترل مصرف برق مشترکان پرمصرف آغاز شد
تصاویر ماهواره‌ای ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را رد کرد+ فیلم
تسهیلات بانکی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در راه است
جنجال بزرگ در جام جهانی 2026؛ کارت زردی که ناگهان برگشت
قیمت گوشت قرمز امروز 23 خرداد 1405 + جدول
سقوط هواپیما در هند
پوچتینو بعد از برد 4-1 آمریکا: این تازه شروع کار است
رئیس قوه قضاییه: وحدت ملی ایران جهانیان را مبهوت کرده است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 23 خرداد 1405
میز خدمت پلیس زیر آسمان شهر
هدف طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی چیست؟
از بنزین تا نان؛ هرمز چگونه زندگی میلیاردها نفر را تغییر می‌دهد؟
تحرکات نظامی اسرائیل در مرز اردن؛ ایجاد پایگاه‌های تازه
زیان 14 میلیارد دلاری ترکیه از بحران انرژی و شوک تنگه هرمز
انقلاب در تولید برق خانگی
رایزنی امارات و ناتو برای تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی
سیاستمداران عراقی: کاهش تنش ایران و آمریکا به نفع ثبات عراق است
ناکامی جهان در رسیدن به هدف حذف کار کودکان
52 میلیون پیامک تخلفات رانندگی از آغاز جنگ
جزئیات جدید واردات خودرو در منطقه آزاد قصرشیرین اعلام شد
برخورد مرگبار قطار با خودرو در شرق قاهره
بنیان‌گذار آمازون: هوش مصنوعی خالق فرصت‌های شغلی جدید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
وزارت علوم: تغییرات مکرر در مصوبات کنکور به صلاح داوطلبان نیست
سقوط قیمت نفت در آستانه توافق احتمالی ایران و آمریکا
رافائل گروسی برای دبیرکلی سازمان ملل اعلام آمادگی کرد
خوانشی کوتاه از یک سال پُر تنش
ادعای سنتکام درباره سرنگونی پهپادهای ایرانی در تنگه هرمز
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
دیپلماسی و جنگ در فضای نبرد ناهمتراز
دیپلماسی از دل بازدارندگی
امارات انتقال 3 میلیارد دلار به ایران را تکذیب کرد
عزیزی: سه‌گانه مردم، میدان و ژئوپلیتیک دشمن را ناکام کرد
بازی در میدان مقاومت
سرمربی کانادا: باید از تساوی مقابل بوسنی درس بگیریم
دست رد فیفا به ستاره‌های مصر!
تشریح آخرین جزئیات و روند مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عراقچی/ توافق در حال نهایی شدن است
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آتی در واشنگتن برگزار می‌شود
رضایت سرمربی بوسنی از تساوی مقابل کانادا
جزئیات حادثه هولناک در اطراف کمپ تیم ملی فوتبال ؛ هویت جسد مشخص نشد
فوتبال؛ درمانگاه تنهایی و کارخانه معناسازی در عصر مدرن
بازنشستگی با 20 سال سابقه قطعی شد؛ شرایط جدید برای زنان شاغل اعلام شد