×
فرهنگی
شناسه خبر : 48458
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/02/03 ساعت 14:37
کرونا ویروس اعتمادساز!

کرونا ویروس اعتمادساز!

سناریوی رسانه‌های ضد انقلاب در ایجاد تردید نسبت به رفتار دولت در مواجهه با کرونا ،ناکام مانده و مردم نشان داده‌اند که بیش از پیش به مراجع و منابع رسمی توجه دارند و برنامه های روزانه خود را با آنچه اعلام می‌شود، هماهنگ می‌کنند.

نورنیوز ـ گروه جامعه: واقعیت این است که دشمن در سناریوی بر هم زدن توازن سلامت و معیشت یا جان و نان نیز - آن گونه که در سر می پروراند- ناکام مانده است. تا اگر مردم خانه نشین شدند بلوای نان به راه افتد و اگر راهی کار و کسب و خیابان، بیم جان!

سناریوی رسانه‌های ضد انقلاب در ایجاد تردید نسبت به رفتار دولت در مواجهه با کرونا ،ناکام مانده و مردم نشان داده‌اند که بیش از پیش به مراجع و منابع رسمی توجه دارند و برنامه های روزانه خود را با آنچه اعلام می‌شود، هماهنگ می‌کنند.

هر چند کرونا تا به امروز جان بیش از 5 هزار از هم میهنان ما را ستانده است. خسارات فراوانی به اقتصاد ملی وارد کرده و روند عادی زندگی را تغییر داده است.از دیگرسو، در ابعادی گسترده تر در دیگر کشورها نیز تلفات و صدمات بسیاری به بار آورده اما گزاف نیست اگر گفته شود طی دو ماه گذشته، به عنوان یک مؤلفه برای اعتمادسازی میان مردم و حاکمیت، نقش ایفا کرده است.

به گزاره‌ای دیگر، به رغم همه تقلاها و دست‌وپازدن‌های رسانه‌های ضد انقلاب در ایجاد تردید نسبت به آمار رسمی مبتلایان، قربانیان و بهبودیافتگان ،‌ اما مردم در دو ماه گذشته نشان داده‌اند که بیش از پیش به مراجع و منابع رسمی توجه دارند و برنامه های روزانه خود را با آنچه اعلام می شود، هماهنگ می کنند. حتی اگر از آنان خواسته می شود روز 13فروردین در خانه بمانند و به دامان طبیعت نروند، چنین می کنند و علی‌رغم تحمل هزینه‌های سنگین مالی، واحدهای تجاری را تا اول اردیبهشت، بسته نگاه می‌دارند.اگر قرار می شود آموزش فرزندان خود را به صورت آنلاین پی گیری کنند این همکاری صورت می پذیرد و این حکایت همچنان جاری است.

مروری بر روند مواجهه و مقابله ایران با ویروس منحوس کرونا و مقایسه تلاش‌ها، مجاهدت‌ها و همکاری‌های آحاد مردم با دولت و حاکمیت با آنچه در پیش رفته ترین کشورهای صنعتی چون ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه و خصوصا ایتالیا رخ داده گواه این واقعیت است که بمباران تبلیغاتی رسانه ای البته این بار نیز دچار خطای فاحشی شده است. چون در رفتاری دیکتاتورمآبانه به مردم می گویند به چشم های خود هم اعتماد نکنید و چشم و گوش بسته به آنچه ما می گوییم اعتماد کنید!

واقعیت این است که دشمن در سناریوی بر هم زدن توازن سلامت و معیشت یا جان و نان نیز - آن گونه که در سر می پروراند- ناکام مانده است. تا اگر مردم خانه نشین شدند بلوای نان به راه افتد و اگر راهی کار و کسب و خیابان، بیم جان!

در این شکی نیست که باید دولتمردان این اعتماد متقابل را پاس بدارند و مدیریت یک دست و متمرکز و با محوریت رییس جمهوری در جایگاه «رییس » جمهوری را باید ادامه داد و از تصمیمات تازه و در صورت لزوم،اتخاذ سیاست های مجدد سخت گیرانه نهراسید.

البته در این میان نوع هزینه کرد 50 تا 70 هزار میلیارد تومان اختصاص یافته برای جبران کسب و کار های آسیب دیده نیز می تواند دامنه اعتماد سازی را گسترش دهد.

کرونا با همه وجوه منفی آن،‌ قابلیت اعتمادسازی متقابل مردم و کار به دستان را نیز به نمایش گذاشته است.

این قابلیت، پاس داشتنی است.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
موج جدید داوطلبان بسیجی در ایست‌های بازرسی
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند