×
فرهنگی
شناسه خبر : 48435
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/02/03 ساعت 12:11
کمک بلاعوض 320 میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای مقابله با کرونا

رئیس بنیاد مستضعفان اعلام کرد؛

کمک بلاعوض 320 میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای مقابله با کرونا

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: تا روز گذشته جمع کمک‌های بلاعوض بنیاد برای مقابله با شیوع کرونا بیش از 320 میلیارد تومان بود و این کمک‌ها همچنان ادامه دارد.

نورنیوز ـ گروه جامعه: سید پرویز فتاح با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص جوان گرایی در بنیاد مستضعفان اظهار کرد: رهبر انقلاب در حکم بنده بر جوان گرایی تاکید کردند و حضوراً نیز این موضوع را به من متذکر شدند و تاکید کردند؛ ایشان به من فرمودند جوان گرایی کنید ولی جوان‌هایی را که به کمیته امداد آوردید، به بنیاد مستضعفان نبرید.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه با حضور در این بنیاد و با تکیه بر تلاش‌های مهندس سعیدی کیا رئیس سابق بنیاد مستضعفان، قانون بازنشستگی را به طور کامل اجرا کرده است، گفت: امروز باید اعلام کنم قانون بازنشستگان به صورت ۱۰۰ درصد در بنیاد مستضعفان به اجرا درآمده و در طول ۸ ماه سال ۹۸ که من در بنیاد مستضعفان حضور داشتم، تمام بازنشستگان مرخص شدند و سن مدیران بنیاد مستضعفان کاهش یافت.

وی با اشاره به جوان گرایی در بنیاد مستضعفان و استفاده از جوانان متخصص گفت: در حال حاضر ۴۰۰ بورسیه دکتری در بنیاد مستضعفان حضور دارند و برای جوان گرایی و استفاده از نخبگان، این نیروهای جوان متخصص در اولویت جذب در بنیاد قرار دارند.

فتاح به انتصابات جوانان در بنیاد مستضعفان اشاره و خاطرنشان کرد: انشاالله ما به سمتی خواهیم رفت که هم در بخش اقتصادی و هم در بخش حمایتی بنیاد مستضعفان، بتوانیم تا پایان سال جاری اعلام کنیم که سازمان جوانی در بنیاد مستضعفان شکل گرفته است.

وی در ادامه این برنامه در پاسخ به سوالی درباره کمک‌های بنیاد مستضعفان برای مبارزه با شیوع کرونا گفت: بنیاد مستضعفان از همان روزهای اول شیوع کرونا با تمام ظرفیت در کنار دولت و وزارت بهداشت حضور یافت و در حد توان کمک‌هایی را در این بخش ارائه کرد؛ البته ما داروهای تخصصی و یا ونتیلاتور برای کمک به سیستم بهداشت و درمان کشور نداشتیم ولی با توجه به افزایش نیاز کشور به ماسک و مواد ضدعفونی کننده، برخی از خطوط کارخانجاتمان را برای تولید الکل و ماسک اختصاص دادیم.

رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه تمام کمک‌های بنیاد مستضعفان با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا انجام گرفته و ماسک و الکل‌های تولیدی نیز به طور رایگان تحویل مراکز مورد نظر دولت شد، افزود: ما علاوه بر تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده، در همان روزهای نخست، ۲۴ دستگاه آمبولانس را تجهیز و به همراه رانندگان سه شیفت، تحویل زالی در ستاد کرونای تهران دادیم.

وی اضافه کرد: همچنین برای حمایت از کسبه‌ای که با شیوع کرونا، با مشکلاتی مواجه شده بودند، اعلام کردیم که اجاره بهای املاک تجاری بنیاد در اسفند و فروردین ماه، را در سراسر کشور دریافت نمی‌کنیم و ۲ روز پیش نیز اعلام کردیم که با توجه ادامه شیوع کرونا و مشکلات معیشتی کسبه، اجاره بهای اردیبهشت ماه املاک تجاری مان در سراسر کشور را نیز دریافت نخواهیم کرد.

فتاح با اشاره به تجهیز ۸ اقامتگاه و هتل برای اسکان پزشکان و همچنین نقاهتگاه بهبودیافتگان توسط بنیاد مستضعفان گفت: ما برای هماهنگی کامل اقداماتمان در بنیاد مستضعفان با دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا، یک رابط را تعیین کردیم و شخصاً نیز به صورت مرتب با وزیر بهداشت و سایر مسئولان دولت در ارتباط بودم و هرجایی که نیاز به ورود ما بود، اقدامات لازم را انجام دادیم؛ به عنوان مثال علاوه بر تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده، تجهیز اقامتگاه و یا تحویل ۲۴ دستگاه آمبولانس، اقدام به تهیه و توزیع غذا برای کادر درمانی درگیر کرونا کردیم یا هزینه خرید چندین دستگاه ونتیلاتور را متقبل شدیم.

رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه با تشریح برخی اقدامات این بنیاد به منظور جبران فشار اقتصادی ناشی از شیوع کرونا بر اقشار کم درآمد توسط این بنیاد گفت: ما از همان هفته اول، آثار اقتصادی شیوع کرونا را متوجه شدیم؛ لذا برای حمایت از اقشار آسیب پذیر، در نخستین اقدام مبالغی را به منظور تأمین تجهیزات بهداشتی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در اختیار این دو دستگاه قرار دادیم.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان سعی کرد تا بخش‌های مغفول را تحت پوشش حمایت‌های خود قرار دهد گفت: به عنوان مثال طی ۳ نوبت، مبلغ ۱۳ میلیارد تومان را برای حمایت از کارکنان پسماند، بهشت زهرا، زنان سرپرست خانواده و دستفروشان به شهرداری پرداخت کردیم و مسئولیت توزیع این هدایا نیز بر عهده شهرداری است.

رئیس بنیاد مستضعفان تصریح کرد: همچنین با در خواست استانداران ۳ استان، به تمام کولبران استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، و کرمانشاه هدیه‌ای پرداخت شد.

فتاح با اشاره به کمک بنیاد مستضعفان به اقشار محروم در سیستان و بلوچستان، گفت: در این استان کمک‌هایی را برای افراد فاقد شناسنامه در نظر گرفتیم.

وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان کمک‌هایی را به ملوانان و صاحبان قایق‌های کوچک هرمزگان و بوشهر تخصیص داده و در اختیار استانداران این دو استان قرار داده است افزود: علاوه بر این، ما هدایایی را برای تمامی ساکنان جزایر هرمز، لارک و هنگام تخصیص دادیم که قرار است توسط استانداری هرمزگان به این عزیزان پرداخت شود.

رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه تمامی اقدامات بنیاد مستضعفان در هماهنگی کامل با دولت انجام گرفته است، گفت: تا روز گذشته جمع کمک‌های نقدی بنیاد مستضعفان که به صورت بلاعوض انجام گرفته است بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان بوده و این کمک‌ها همچنان ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: ما این اطمینان را به مردم می‌دهیم که هیچ مضایقه‌ای در ارائه کمک به اقشار آسیب پذیر نداریم و نه تنها تا پایان شیوع کرونا، بلکه در پساکرونا نیز در کنار مردم و همراه دولت خواهیم بود.

فتاح در ادامه با اعلام جزئیاتی از تسهیلات قرض الحسنه ۳۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای اقشار و اصناف آسیب دیده از کرونا گفت: با تأمین مالی بنیاد مستضعفان، ۲۰۰ میلیارد تومان در بانک سینا و ۱۰۰ میلیارد تومان در صندوق امداد ولایت سپرده گذاری شده است و این تسهیلات قرض الحسنه برای اصناف و اقشار آسیب پذیر بر اساس سقف تعیین شده اختصاص داده خواهد شد.

به گفته او، سقف تسهیلات برای کسبه و افراد مشمول این تسهیلات، ۵ میلیون تومان بوده و در موارد خاص تا ۱۰ میلیون تومان نیز قابل افزایش است و مسئولیت معرفی این افراد بر عهده اصناف و مسئولان مرتبط است و بنیاد مستضعفان تنها تأمین مالی این تسهیلات را برعهده دارد.

رئیس بنیاد مستضعفان در پاسخ سوال مجری این برنامه درباره پرداخت مالیات توسط شرکت‌های زیر مجموعه بنیاد نیز گفت: بنیاد مستضعفان ساختار شرکتی دارد و شرکت‌های ما نیز از قانون تجارت تبعیت می‌کند؛ لذا باید مالیات پرداخت کند و هیچ شرکتی از بنیاد مستضعفان وجود ندارد که بدهی مالیاتی داشته باشد.

وی تاکید کرد: بنیاد مستضعفان امسال حدود ۱,۳۰۰ میلیارد تومان مالیات سال گذشته را به دولت پرداخت می‌کند و ما به هیچ وجه معوق مالیاتی هم نداریم.

فتاح در مورد برخی اختلافات میان بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران در مورد پلاسکو نیز گفت: اختلافاتی وجود دارد ولی دوستی ما مانع از عمیق شدن این اختلافات است؛ البته شهرداری تهران نکاتی در مورد پارکینگ ساختمان جدید پلاسکو دارد ولی ما علی رغم رأی کمیسیون ماده ۵ که به امضای مهندس هاشمی رفسنجانی هم رسیده و تاکید دارد پلاسکو جدید الزامی برای ساخت پارکینگ ندارد، متقبل شدیم که پارکینگ پروانه را نوسازی کنیم.

وی با بیان اینکه در هفته آینده اسکلت طبقه ۱۶ پلاسکو نیز نصب می‌شود تاکید کرد که احداث ساختمان جدید طبق برنامه ریزی انجام شده در حال پیش روی است.

رئیس بنیاد مستضعفان در پایان این برنامه نیز با اشاره به حضور این بنیاد در بازار سرمایه گفت: در حال حاضر ۳۲ شرکت بنیاد مستضعفان در بورس حضور دارند و ۱۶ شرکت دیگر نیز آماده عرضه سهامشان در بورس هستند و ما قطعاً به دنبال آن هستیم که تمام شرکت‌های بنیاد در بورس عرضه شوند.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار پلیس راه مازندران: جاده‌های کوهستانی لغزنده است
واکنش سخنگوی باشگاه استقلال خوزستان به اتهام جادوگری
تعطیلی مدارس مازندران تا سه‌شنبه تمدید شد
7 کشور اروپایی خواستار استفاده سریع از دارایی‌های روسیه شدند
زمان برگزاری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان اعلام شد
اتصال بیش از 2 هزار روستا به اینترنت پرسرعت در پروژه «ایران دیجیتال»
زاخارووا: مقدمات سفر وزیر امور خارجه ایران به روسیه در حال انجام است
اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت شایعه استعفای برخی از وزرا را تکذیب کرد
باران در تهران تا پنجشنبه
اختصاص 200 لیتر سهمیه مازاد بنزین برای تاکسی‌های اینترنتی
آمار تجرد قطعی در کشور7 برابر شده است
رئیس رژیم صهیونیستی: شهردار نیویورک اسرائیل را علنی تحقیر می‌کند
اختصاص 800 میلیون دلار به اوکراین در بودجه دفاعی آمریکا
نامه نگاری فدراسیون فوتبال با فیفا بابت حاشیه های بازی ایران - مصر
تلاش رونالدو برای پیوستن محمد صلاح به النصر
مدارس اردبیل غیر حضوری شد
امام‌جمعه عالی‌شهر استعفا داد
امیر قطر به عربستان رفت
نورنما | تار عنکبوت غول پیکر
67 هزار لیتر سوخت قاچاق در چابهار کشف شد
تنها راه اصلاح حکمرانی اقتصادی، جا نماندن از اقتصاد دیجیتال است
قیمت طلا و سکه امروزدوشنبه 17 آذر 1404+ جدول
مادورو: ونزوئلا تنها نیست
فصل پنجم جنگ و روایت وارونه آمریکا از شکست
تهران و باکو مسیر گفت‌وگو را برای حل و فصل هرگونه سوء تفاهم انتخاب کردند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه17 آذر1404+ جدول
غریب‌آبادی: خسارت بسیار سنگینی به رژیم صهیونیستی در جنگ وارد کردیم
اعمال جریمه طرح زوج‌وفرد از در منازل؛ ترافیک سنگین در معابر تهران
جهش 31 هزار واحدی شاخص کل و ثبت رکورد تاریخی 3.48 میلیونی
اعتماد ایرانیان خارج، ستون راهبرد سرمایه‌گذاری دولت چهاردهم است
یک کشته و یک مصدوم در حادثه امروز معدن اسفندقه کرمان
اوسمار: پرسپولیس در نیم فصل دوم باید بهتر شروع کند تا به قهرمانی برسد
هوای شهرها گروگان دود مازوت؛ کمبود گاز یا سوء مدیریت؟
افزایش رقم کالابرگ سه دهک اول به 620 هزارتومان
پلیس راهور: طرح زوج و فرد شامل ناوگان عمومی نمی‌شود
زلنسکی مذاکرات با آمریکا را «سازنده» خواند
مدعی ثروت 50 میلیارد دلاری، نتوانست اقساط خرید برج انصاری را بپردازد!
بانک مرکزی: در ایران 5 میلیون نفر در معاملات رمز ارز فعال هستند
زمان جلسه کمیته اخلاق درباره زنوزی مشخص شد
مبلغ عیدی کارگران در سال 1405 اعلام شد+جزییات و نحوه محاسبه
اتفاق عجیب؛ بازی ایران و مصر " در جام جهانی
پروازها از پنج نقطه ایران به شارجه آغاز شد
قزاقستان از برنامه سفر پزشکیان به آستانه خبر داد
برای رصد جذاب‌ترین شهاب‌باران امسال آماده شوید
دیدار عراقچی با الهام علی‌اف در باکو؛ تحکیم روابط ایران و آذربایجان
جزئیات و علت تصادف مرگبار خانواده معاون رئیس جمهور اعلام شد+ پای خودروی دیگری در میان نیست
در یکسال گذشته از پنج مورد سقط جنین بی مورد جلوگیری شد
کاهش 37 درصدی ترافیک تهران با اجرای محدودیت‌های آلودگی هوا
واکنش آیت‌الله فاضل لنکرانی به سخنان سلیمانی اردستانی درباره حضرت زهرا(س)
X
آگهی تبلیغاتی