×
سیاسی
شناسه خبر : 48388
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/02/02 ساعت 13:35
روانپزشک نروژی: جو بایدن از زوال عقل رنج می‌برد

روانپزشک نروژی: جو بایدن از زوال عقل رنج می‌برد

«فِرِد هِگِن» روانپزشک نروژی با بررسی رفتارها و اظهارات جو بایدن نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در محافل عمومی اعلام کرد که اختلال‌های شناختی بایدن نشان می‌دهد او احتمالا از زوال عقلی رنج می‌برد.

همزمان با تشدید حملات لفظی «دونالد ترامپ» به جو بایدن و تردید‌ها درباره توانایی‌های جسمی و ذهنی او برای انجام وظایف ریاست جمهوری آمریکا، یک روانپزشک نروژی هشدار  داد که بایدن از زوال عقل رنج می‌برد.

به نوشته اسپوتنیک، به گفته این روانپزشک آنچه که از ابتدای آغاز کارزار انتخاباتی بایدن به شکل سریال اشتباهات کوچک شامل فراموشی، بدگویی، گیجی، گاف و پرخاشگری نمایان شده بود، با یک سرعت بسیار زیاد اوضاع بدتر شده است.

فِرِد هِگِن مدیر کلینیک روانپزشکی بیمارستان لاویسنبرگ در شهر اسلو پایتخت نروژ و ستون نویس روزنامه «نتاویسن» است.

او در روزنامه نتاویسن یادداشتی با این عنوان منتشر کرد: «چرا دموکرات‌ها دارند در حمایت از یک نامزد احتمالا دچار زوال عقل با هم متحد می‌شوند؟»

مدیر کلینیک روانپزشکی بیمارستان لاویسنبرگ در این یادداشت تاکید کرده که بایدن معمولا وقتی برای مصاحبه با رسانه‌ها یا سخنرانی عمومی حاضر می‌شود، حداکثر صحبتهایش 10 دقیقه طول می‌کشد و یا از طریق گوشی به او فرمان داده می‌شود و یا اینکه از روی دستگاه تله پرامپتر متن را قرائت می‌کند و اجازه سوال پرسیدن از رسانه‌ها هم داده نمی‌شود.

به گفته این روانپزشک، بایدن 77 ساله در معدود مباحث و مناظرات واقعی که حضور یافته، تمرکزش را از دست داده و اسامی و موضوعات را فراموش کرده است.

هگن نوشت: «البته من شاید قضاوت غلطی از او داشته باشم اما به اعتقادم او شخصی به نظر می‌رسد که به شدت از قبل متاثر از زوال عقلی است و هنوز تا انتخابات ریاست جمهوری زمان زیادی باقی است. اگر شرایط او طی دو سه ماه آینده بدتر شود، چه اتفاقی می‌افتد؟».

از نظر او، در بدترین سناریو این خطر وجود دارد که بایدن قادر به ادای کامل و معنادار جملاتش نباشد یا حتی نتواند فعالیتهای روزمره زندگی خودش را انجام دهد.

وی در ادامه نوشت: «این حرف من یک پروپاگاندای ترسناک نیست. هر کسی که تجربه ای درباره شناخت افراد دارای زوال عقل داشته باشد، به سرعت می‌تواند به چنین نتیجه ای برسد».

روانپزشک نروژی با هشدار درباره وضعیت بایدن افزود: «او مردی است که دموکرات‌ها و دیگر طرفداران جهانی شدن در دنیا به او اعتماد دارند و (در صورت پیروزی بر ترامپ) در کاخ سفید خواهد نشست و به دکمه اتمی(زرادخانه اتمی آمریکا) دسترسی خواهد داشت. در آن صورت دیگر ما از سیاست عقلانی صحبت نخواهیم کرد».

خبرگزاری اسپوتینک در گزارش خود درباره یادداشت این روانپزشک نروژی به سابقه هشدارها درباره زوال عقلی معاون هشت ساله رئیس‌جمهور آمریکا در دولت «باراک اوباما» اشاره کرده است.

پیش از این برخی رسانه‌ها از قبیل «کنسرتیوم نیوز، کانترپانچ و پولیتیکو» گزارشهایی درباره ابتلای بایدن به زوال عقل منتشر کرده بودند.

همچنین رودی جولیانی شهردار اسبق نیویورک و وکیل سابق دونالد ترامپ هم در اظهاراتی مدعی شده بود که بایدن دچار زوال عقل است.

گمانه‌زنی درباره وضعیت عقلی جو بایدن در حالی مطرح شده که با کناره گیری «برنی سندرز» از کارزار مقدماتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری حزب دموکرات انتخاب بایدن به عنوان نامزد این حزب برای رقابت با ترامپ تقریبا قطعی شده است.

از زمان حضور بایدن در کارزار مقدماتی انتخاباتی دمکرات‌ها، گاف‌ها و حواس پرتی‌های او مورد توجه برخی رسانه‌ها قرار گرفته و حتی در یکی از مناظره های نامزدهای این حزب خبرساز شد.

در مناظره اوایل مردادماه سال گذشته حزب دموکرات، «جولیان کاسترو وزیر مسکن آمریکا در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۷ (دولت اوباما) بعد از اظهارات رفت و برگشتی بایدن خطاب به او گفت: آیا حرفهایی که چند دقیقه قبل زدی را فراموش کردی؟

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکایی هم که صفت «جو بایدن خوابالو» را برای او درنظر گرفته است، بارها درباره توانایی جسمی و ذهنی بایدن تردید ایجاد کرده و با اشاره به گاف او در یکی از تجمعات انتخاباتی که در آن گفته بود «من برای انتخابات سنا به آرای شما نیاز دارم»، به تمسخر معاون اوباما پرداخت و گفت: «او اصلا نمی‌داند کجا هست و چه می‌کند».


خبرگزاری فارس
نظرات

آخرین اخبار
مدودف: کارزار آمریکا علیه ایران اختلافات عمیق درون ناتو را تشدید کرده است
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست
آمریکا تحویل 400 موشک تاماهاوک به ژاپن را به تأخیر انداخت
شورای امنیت رای‌گیری درباره تنگه هرمز را به تاخیر انداخت
واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به حمله به «انستیتو پاستور»
اختلال یا قطع خدمات وب آمازون در بحرین پس از حمله ایران
تفیض اختیار ساعت کاری کارمندان به رؤسای دستگاه‌ها و استانداران
افزایش قیمت نفت؛ بازار پر نوسان طلای سیاه
به هر کمک‌ نظامی آینده آمریکا به اسرائیل رای منفی خواهم داد
آخرین وضعیت پل بی یک البرز؛ عملیات بازسازی به زودی آغاز می شود
جاده چالوس یکطرفه شد
حمله به پل شهری مصداق بارز جنایت جنگی است
دشمن در تعرض دانشگاه ها سعی دارد مسیر پیشرفت علمی کشور را مختل کند
رئیس جمهوری برخاسته از عصر پیش از حجر
وضعیت آب و هوا امروز 14 فروردین 1405 +وضعیت استانها
کیفیت هوای پایتخت «قابل قبول» شد
منطق عصر حجر؛ بازتولید نازیسم در قرن بیست‌ویکم
کمک بازار سرمایه برای بازسازی فولاد مبارکه و فولاد خوزستان
معامله‌گری با جنگ؛ نقشه تازه ترامپ برای باج گیری
رونالدو آماده بازگشت؛ شمارش معکوس برای گل هزارم
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 14 فروردین 1405
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 14 فرودین1405 +جدول
ترامپ وزیر دادگستری و دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
ریابکوف از تلاش آمریکا برای تغییر نظام کشورها انتقاد کرد
انهدام دومین جنگنده فوق پیشرفته F35 آمریکا در آسمان ایران
اعمال کارمزد 3.5 درصدی آمازون برای جبران افزایش هزینه سوخت
واکنش عراقچی به گزافه گویی ترامپ
آتش‌سوزی عمدی در کارخانه پهپادسازی همکار با اسرائیل در چک
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره تنگه هرمز به تعویق افتاد
وال استریت ژورنال: کنترل تنگه هرمز پیروز جنگ را مشخص می‌کند
روسیه دومین کشتی حامل نفت را به کوبا ارسال می‌کند
حزب‌الله از حملات بیشتر علیه نظامیان صهیونیست خبر داد
اعتراف بی‌سابقه فعال سیاسی؛ بمباران نتیجه نداد، ایران قوی‌تر شد!
نخست وزیر سابق ژاپن: ترامپ خودشیفته و منفعت طلب است
نجات دو جان با دست‌های خالی آتش نشانان
حمله انتحاری در پاکستان با 20 کشته و زخمی
مشاور سابق پنتاگون: ترامپ برای توافق با ایران مستاصل شده است
2 ژنرال دیگر آمریکایی برکنار شدند
پکن: جنگ علیه ایران ادامه یابد تنگه هرمز هرگز به ثبات نخواهد رسید
جفری ساکس: دو رژیمِ قاتل، جهان را به لبه پرتگاه می‌کشانند
ماکرون: نمی‌توان ترامپ را جدی گرفت
نماینده کنگره: ترامپ بله‌ قربان‌گو می‌خواهد
سی‌ان‌ان در گزارشی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا، ادعاهای ترامپ درخصوص ایران را رد کرد
مقاومت عراق: مردم خود را برای پیروزی بزرگ آماده کنند
محدودیت حمل سلاح شخصی توسط نیروهای نظامی در پایگاه‌ها لغو شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان/انفجار در قم، کرج و تبریز
دیپلمات سابق آمریکا: حمله به پل در ایران احمقانه بود
برکناری احتمالی مدیر اطلاعات ملی تکذیب شد