نورنیوز ـ گروه اجتماعی: در حال حاضر بخش زیادی از دانشجویان در روند تشکیل کلاسهای مجازی به دلایل مختلف دچار مشکل شدهاند، به خصوص دانشجویان دانشگاه آزاد که در مورد دروس عملی بلاتکلیف ماندهاند.
بیشترین شکایت دانشجویان از کلاسهای مجازی، قطع و وصلهای مکرر اینترنت در زمان تشکیل کلاس و نیز سایتهای معرفی شدهای است که برای انجام آموزش مجازی دروس دانشگاهی عمدتا غیرفعال یا کند هستند.
تلاش برای برقراری ارتباط اولیه و ورود به کلاس هم نکته دیگری است که اغلب باعث میشود دانشجویان زمان زیادی از کلاسها را از دست بدهند.
کلاسهایی که با تعداد دانشجویان کمی برگزار میشود، کلاسهای عملی و ریاضی و حساب رشتههای فنی و مهندسی که نیازمند دقت و توجه بیشتری است و گاهی اوقات دسترسی نداشتن بعضی اساتید به اینترنت مناسب، حجم زیاد اطلاعات ارائه شده در زمان کوتاه، نمونههایی از اساسیترین دغدغه این روزهای دانشجویان است.
این مشکلات موجب شده تا اغلب دانشجوها تقریبا نسبت به حضور در کلاسهای مجازی یا بیتفاوت شده، و یا دچار استرس و نگرانی از آینده نامشخص تحصیلیشان شدهاند.
این در حالی است که وزیر ارتباطات دستور ارتقای سرعت اینترنت خانگی به ۱۶ مگابیتبرثانیه را تا پایان اردیبهشت داده اما به اعتقاد برخی دانشجویان، زیرساختها هنوز هم برای بهرهمندی از کلاسهای آنلاین کافی نیست.
اکنون در چنین شرایطی ورود و نظارت جدی وزارت علوم با ارائه راهکارهای جدیدِ آموزشی و پژوهشی مناسب با وضعیت موجود و نیز دیگر مراجع مسئول در این بخش بسیار ضروری است و نگرانی، استرس و دلهره دانشجویان و خانواده آنان را مرتفع خواهد کرد.
نورنیوز