×
اقتصادی
شناسه خبر : 48341
تاریخ انتشار : دوشنبه 1399/02/01 ساعت 14:23
افزایش 9 درصدی حمل کالاهای اساسی در ایام کرونا

افزایش 9 درصدی حمل کالاهای اساسی در ایام کرونا

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، از افزایش 9 درصدی جابجایی کالاهای اساسی در اسفند و فروردین نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: مشوق‌های بسیاری برای کامیون‌داران در نظر گرفتیم که می‌توان به دادن سهمیه لاستیک به ازای هر 15 هزار کیلومتر پیمایش اشاره کرد.

غلامحسین دغاغله، اظهار کرد: براساس جدیدترین آمارهای منتشر شده در اسفند ماه سال گذشته و فروردین ماه امسال، بالغ بر ۱۴ میلیون تن انواع کالای اساسی از بنادر مختلف کشور حمل و به مراکز توزیع و انبارهای سراسر کشور ارسال شده است که این میزان نسبت به بازه زمانی مشابه در سال‌های گذشته (اسفند ۹۷ و فروردین ماه ۹۸) یک میلیون تن بیشتر بوده و حدود ۹ درصد افزایش یافته است.

وی همچنین درباره جزئیات مشوق‌های در نظر گرفته شده برای کامیون‌داران ایرانی حامل کالاهای اساسی در دو ماه گذشته گفت: برای رانندگان کامیون حامل کالاهای اساسی با هماهنگی وزارت صنعت، معدن  و تجارت سهمیه تشویقی لاستیک و روغن موتور در همه بنادر  امام خمینی، شهید رجایی، انزلی، بوشهر، امیرآباد و چابهار در نظر گرفته‌ایم که البته سهمیه روغن موتور تنها در چند بندر کشور به رانندگان داده شد اما سهمیه تشویقی لاستیک تاکنون بیش از ۸۰ درصد تخصیص یافته است.

مدیر کل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری  و حمل و  نقل جاده‌ای افزود: با توجه به این که از مدت‌ها قبل برای دادن سهیمه تشویقی لاستیک به قیمت دولتی، سیستم پیمایش و تجهیزات آن فعال شده بود آن را براساس پیمایش یا بارنامه‌های صادر شده به رانندگان می دادیم و مقرر شد در دو ماه گذشته به ازای هر ۱۵ هزار کیلومتر یک جفت لاستیک به آنها داده شود. البته در  این زمینه مسئولیت آن را بر عهده مدیران استانی گذاشتیم و در برخی موارد براساس بارنامه‌های صادر شده این اتفاق صورت گرفته است.

وی ادامه داد: با هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت نفت و شرکت پخش فرآورده‌های نفتی ایران ۳۰ درصد سوخت اضافی برای رانندگان کامیون حامل کالاهای اساسی از مبدا و به مقصد بنادر مذکور در نظرگرفته شد و تقریبا همه این سهمیه تاکنون اختصاص یافته است. همچنین می‌توان به امکان بارگیری کامیونداران تا سقف بیش از دو تن برای کامیون‌های حامل کالای اساسی اشاره کرد چرا که در گذشته اگر  کامیونی در بنادر بیش از سقف مجاز در نظر گرفته شده بارگیری کنند مجبور بود بار خود را تخلیه  کرده و بعد از بارگیری مجدد  در صف باسکول معطل وزن کشی و ترخیص از بنادر شود اما برای تسریع در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی این تصمیم با هماهنگی پلیس راهور اجرایی شد.

دغاغله با اشاره به پرداخت کرایه حمل کالای اساسی با هماهنگی صورت گرفته با شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: در این راستا مقرر شد تا کرایه‌های حمل که پیش از این با فاصله زمانی کوتاه مدت پرداخت می شد بلافاصله و بعد از تحویل بار در مقصد به حساب کامیون داران واریز شود. از سوی دیگر به عنوان مشوق، کرایه‌های حمل در برخی بنادر مانند چابهار که ترددهایش کمتر است به صورت پلکانی افزایش یافت که میانگین آنها به ۱۵ درصد می‌رسد.


خبرگزاری ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد