×
سیاسی
شناسه خبر : 48130
تاریخ انتشار :

نیروهای حفتر: نبرد طرابلس را تا چند روز دیگر یکسره می‌کنیم

نیروهای تشکیلات موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی ژنرال خلیفه حفتر که طی روزهای گذشته شکست سنگینی را در ساحل غربی با واگذاری شهرهای آن منطقه به دولت وفاق ملی لیبی متحمل شدند می‌گویند که ظرف فقط چند روز آینده نبرد طرابلس را به نفع خود یکسره می‌کنند.

سرتیپ «خالد المحجوب» یک فرمانده تشکیلات موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر گفت که نیروهای هوایی ارتش ملی لیبی ضرباتی قوی به شبه نظامیانی که از چاد آمده بودند، وارد کرد.

المحجوب در اظهاراتی تلویزیونی دولت وفاق ملی لیبی را وابسته به اخوان المسلمین خواند و گفت:« گروه اخوان پس از ناکامی و تحمل شکست سنگین هم اکنون در صدد جلب شمار بیش‌تری مزدور برای مقابله با ارتش لیبی و گشودن یک خط هوایی برای به خدمت گرفتن مزدوران سوری و مزدوران اردوغان است».

او با اشاره به موفقیت نیروهای حفتر در سرنگونی بیش از پنجاه فروند هواپیمای شناسایی گفت که دولت وفاق ملی لیبی تلاش می‌کند خودروها و هواپیماهای جدیدی از ترکیه بگیرد تا خساراتی را که توسط ارتش ملی لیبی متحمل شده است، جبران کند.

المحجوب با بیان اینکه ارتش ملی لیبی به عمق شهر طرابلس نفوذ کرده است، گفت: «هر لحظه نبرد پایتخت با موفقیت نیروهای ارتش ملی لیبی به پایان خواهد رسید و طی چند روز آینده نبرد یکسره خواهد شد و پیروزی بزرگ را در پی خواهد داشت.

دولت وفاق ملی لیبی مستقر در طرابلس، پایتخت این کشور در غرب، پس از درگیری‌های شدید روز دوشنبه گذشته توانست شبه‌نظامیان شرق لیبی موسوم به «ارتش ملی لیبی» به فرماندهی ژنرال خلیفه حفتر را از شهرهای ساحل غربی لیبی بیرون کند.

از سوی دیگر «احمد المسماری» سخنگوی شبه‌نظامیان شرق لیبی موسوم به ارتش ملی تحت رهبری «خلیفه حفتر» روز پنجشنبه از جنگ تمام عیار با ترکیه در تمامی عرصه های  زمینی، هوایی، دریایی و الکترونیکی خبر داد.

نیروهای شرق لیبی تحت حمایت عربستان، امارات و مصر هستند.

«علی السعیدی» عضو پارلمان تحت سیطره خلیفه حفتر، پیشتر گفته بود که عقب‌نشینی نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی از شهرهای «رقدالین»، «الجمیل» و«العسة» واقع در غرب این کشور به منظور حفط این شهرها و جلوگیری از تخریب آنها صورت گرفته است و نیروهای حفتر به این تجاوزها پاسخ خواهند داد.

از زمان سرنگونی حکومت «معمر قذافی» رهبر سابق لیبی در سال ۲۰۱۱، این کشور تحت کنترل دو دولت موازی در شرق و غرب در آمده است؛ دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» در طرابلس (غرب کشور) که در سطح جهان به رسمیت شناخته شده است و دیگری دولت طُبرُق در شرق لیبی که خلیفه حفتر فرمانده شبه‌نظامیان «ارتش ملی لیبی» را حمایت می‌کند. 

حفتر با حمایت مصر، امارات و عربستان (و همچنین روسیه و چند کشور غربی) از اواخر فروردین ۱۳۹۸ با هدف اشغال پایتخت، عملیات نظامی علیه طرابلس را آغاز کرد اما با مقاومت شدید نیروهای دولت السراج و شبه‌نظامیان متحد با آن مواجه شده و تا به امروز موفق نشده است به داخل شهر نفوذ کند. نیروهای دولت السراج نیز از حمایت ترکیه، قطر و ایتالیا برخوردارند.


خبرگزاری فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
X
آگهی تبلیغاتی