×
سیاسی
شناسه خبر : 48095
تاریخ انتشار : جمعه 1399/01/29 ساعت 10:53
رئیس جمهوری: ارتش مظهر پشتوانه ملت و منافع ملی است

رئیس جمهوری: ارتش مظهر پشتوانه ملت و منافع ملی است

رئیس جمهوری در پیامی به مناسبت روز ارتش با تاکید بر اینکه ارتش ما نه نماد جنگ سالاری که مظهر پشتوانه ملت و منافع ملی است، خاطر نشان کرد: عظمت کار ارتش در مقاطع مختلف در صحنه‌های اجتماعی از کمک به ملت و دولت در جریان سیل، زلزله، بیماری و دیگر بلایای اجتماعی، ضرورت حفظ نیروی جنگ و دفاع در دوران صلح و آرامش را بیش از پیش ثابت می‌کند.

 در پیام حجت‌الاسلام ‌و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران که توسط وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم رژه خدمت با عنوان "مدافعان وطن، یاوران سلامت" قرائت شد آمده است:

در طول حیات بشر همواره دفاع و مقابله در برابر دشمن یکی از زیبائی‌های زندگی انسان‌ها بوده است و امروز این زیبائی را هم در مقابله با دشمن عیان و هم در مقابله با دشمن پنهان، به‌خوبی مشاهده می‌کنیم.
 
امروز سربازان و امیران ارتش و سرداران و سپاهیان در کنار مدافعان سلامت و یاوران حفاظت از جان مردم، با همدلی حماسه می سازند.
 
در این روزهای سخت، ارتش‌های جهان کمتر درگیر جنگ‌ هستند، ولی دشمنی نهان و پنهان به جنگ همه بشر آمده است. این جنگ،جنگی جهانی است اما نه نیمی از جهان با نیمی دیگر؛ که این ویروس پنهان، با همه جهان در جنگ است. اکنون گوئی همه‌ی جهان وطن ماست و ما در همه جای جهان با یک دشمن می‌جنگیم و همین نکته این جنگ را مقدس‌تر ساخته است.
گرچه در این روزهای دفاع از جان انسان در ایران و همه جای جهان، بنا به پروتکل‌های بهداشتی و اجتماعی، امکان نمایش رژه سربازان ایران وجود ندارد، اما شهروندان ایران در خانه و همه فعالان اقتصادی و اجتماعی در محل کار، مانور اقتدار ملی و اجتماعی ((مدافعان وطن)) و ((یاوران سلامت)) را به چشم می بینند و بر ارتش جمهوری اسلامی ایران و بر کادر سلامت درود می فرستند.
 
ارتش چه در جنگ، چه در صلح، چه در جنگ سخت، چه در جنگ نرم، چه در جبهه، چه در خیابان، چه در پادگان و چه در بیمارستان، پاسدار جان ایران است و جان ایران جان همه ایرانیان است. شما در دفاع مقدس در برابر دشمن از ایران دفاع کردید و چپ و راست و فقیر و غنی و روستایی، شهری و پیر و جوان را از هم جدا نساختید، شما ارتش ایران بودید و همواره ارتش ایران می‌مانید.
 
روزی دشمن پیش چشم شما عیان بود و مقابله با دشمن آسان‌تر بود. اکنون دشمن پنهان است و در صف مقدم این جبهه پزشکان و پرستاران ایران در حال جنگند و شما پشتیبان آنان هستید. روزی شما در جبهه بودید و شهروندان پشت جبهه، اکنون کادر بهداشت و درمان در جبهه است و شما پشتیبان آنان در پشت جبهه هستید. مطمئنیم جبهه‌ای که پشتش به ملت و ارتش و نیروهای مسلح باشد حتماً پیروز است.
 
جهان این جنگ را فراموش نخواهد کرد انسانی ترین جنگ تاریخ که در آن همه انسان‌ها و همه ارتش‌ها برای انسان ها می جنگند. این رژه تاریخی از صد رژه مناسبتی برتر و زیباتر است، همه ما صدای پوتین‌ها، نوای سرودها، صدای تکبیرها و جلوه‌ نظم و انضباط اجتماعی را به خاطر خواهیم سپرد. از ارتش نظم و انضباط اجتماعی در فاصله گذاری اجتماعی را می آموزیم. از ارتش جان فدا کردن برای میهن و انسان را می آموزیم، از ارتش جنگیدن برای صلح را می آموزیم از ارتش ایمان به خداوند و خدمت به خلق را می آموزیم.
 
عظمت کار ارتش در مقاطع مختلف در صحنه‌های اجتماعی از کمک به ملت و دولت در جریان سیل، زلزله، بیماری و دیگر بلایای اجتماعی، ضرورت حفظ نیروی جنگ و دفاع در دوران صلح و آرامش را بیش از پیش ثابت می‌کند. ارتش ما نه نماد جنگ سالاری که مظهر پشتوانه ملت و منافع ملی است.

دولت‌ها در این میان می‌آیند و می‌روند تا به ملت‌ها خدمت کنند اما ارتش‌ها می‌مانند و شما در تاریخ می‌مانید، چه پیش چشم ملت رژه بروید چه برای سلامت سربازان رژه نروید. صدای بلند ارتش و ملت بزرگ ایران در روز ۲۹ فروردین ۱۳۵۸که "ارتش فدای ملت -ملت فدای ارتش " بود، جاودانه خواهد ماند.
 
خداوند یار و یاور شما باشد.
 
حسن روحانی
 
رییس جمهوری اسلامی ایران»


خبرگزاری ایسنا
کلید واژگان
ارتشرئیس جمهوری
نظرات

آخرین اخبار
محدودیت‌های تردد در جاده چالوس+جزئیات
22متهم پرونده های ارزی، پشت میله های زندان
هشدار نماینده فلسطین درباره کوچ اجباری فلسطینیان
بخشنامه جدید سازمان اداری و استخدامی برای کارمندان دولت + جزییات و ممنوعیت جدید در ادارات
قیمت جهانی طلا در سراشیبی؛قیمت نفت صعودی شد
پیگیری مطالبات 11 میلیارد دلاری ایران از عراق
سیاری: قدرت ایران برای آمریکا هضم‌ناشدنی است
حملات بامدادی آمریکا به ایران؛ پاسخ موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن، بحرین و کویت
گزارش نیویورک تایمز درباره آتش بس 10 روزه، انحرافی است
هانیه رستمی به فینال تپانچه 10متر جام جهانی صعود کرد
چین و آسه‌آن، خواستار تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا شدند
حمایت سازمان منطقه آزاد قشم از اصناف در شرایط جنگی
اعتراف واشنگتن به توان موشک های ایران در حمله به پایگاه های امریکا
قهرمانان کاتای بانوان معرفی شدند
سه جغرافیا، یک سرنوشت
سی و یکمین المپیاد دانشجویی کشور آغاز شد
4شهید و 7مجروح در دشمن به5 استان
جزئیات جدید از مصوبه مهم دولت برای نیروهای شرکتی اعلام شد
ایران پیشنهاد آتش‌بس موقت ترامپ را رد کرد
عبدالله ویسی سرمربی جدید ذوب‌آهن شد
عراقچی: منشأ هرگونه تجاوز به ایران، هدف مشروع اقدامات دفاعی نیروهای مسلح است
تهدید اصلی جای دیگری است
تاریخ سفر رئیس‌جمهور چین به آمریکا مشخص شد
قطعی برق کرمانشاه جمعه 2 مرداد 1405 اعلام شد+جدول
عراقچی به تهدید تازه ترامپ پاسخ داد
عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای حضور یافت
تعرفه‌های تازه واشنگتن علیه 60 شریک تجاری کلید خورد
تهران در تیرماه 10 روز هوای آلوده را تجربه کرد
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 2 مرداد +جدول پخش
کارشناس عربی: جایگزینی تنگه هرمز و باب‌المندب دهها سال طول می‌کشد
هشدار عراقچی نسبت به توقیف دارایی‌هایی ایران
نگرانی و حیرت اسرائیل از سرعت ایران در بازسازی زیرساخت‌ها
رویترز: اسرائیل نگران توافق هسته‌ای میان آمریکا و عربستان است
هشدار ایران به شورای امنیت : سکوت در برابر تجاوز آمریکا خطرناک است
عقب‌نشینی ترامپ؛ از تهدید به «نابودی زیرساخت» تا «توقیف دارایی»
با این 6 عادت ساده، حال جسم و روانتان را بهتر کنید
در جلسه 2 ساعته فدراسیون والیبال با پیاتزا چه گذشت؟
محکومیت 8 کشور عربی و اسلامی علیه اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی
هشدار یمن به ترامپ؛ تکرار ماجراجویی نظامی با پاسخ سخت روبه‌رو می‌شود
فرود پرحادثه هواپیمای مسافربری در نیجریه + فیلم
ادعای تازه ترامپ درباره ایران: آنها دوست دارند کاری انجام دهند
عراقچی در پاسخ به روبیو: چشم بستن بر واقعیت‌های میدانی، هزینه سنگین‌تری دارد
هشدار تهران به همسایگان؛ اگر ادعای سنتکام دروغ است، رسما تکذیب کنید
سیستان و بلوچستان زیر هجوم باد و گردوخاک
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات هوایی آمریکای متجاوز
تهران و بغداد؛ گام تازه برای تعمیق روابط همه‌جانبه
پیام تسلیت پزشکیان برای درگذشت استاد شیرمحمد اسپندار
معجزه صلح در زندان بندرعباس؛ روایتِ گذشت از طناب دار پس از 27 سال
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟