×
فرهنگی
شناسه خبر : 48091
تاریخ انتشار : جمعه 1399/01/29 ساعت 10:41
146 هزار و 841 نفر در جهان قربانی کروناویروس

146 هزار و 841 نفر در جهان قربانی کروناویروس

همه گیری بیماری کووید-19 همچنان در جهان ادامه دارد و کشورها با اتخاذ تدابیری همچون بستن مرزها، تمدیدِ محدودیت‌های تردد و حفظ فاصله گذاری اجتماعی در تلاش برای مهار این بیماری هستند.

کروناویروس جدید که عامل بروز بیماری کووید-۱۹ است، اولین بار در ماه دسامبر در چین گزارش شد و در حال حاضر به ۲۱۰ کشور و منطقه از سراسر جهان گسترش پیدا کرده است.

تا لحظه انتشار این خبر شمار کلی مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان دو میلیون و ۱۸۳ هزار و ۱۴۸ نفر است که ۱۴۶ هزار و ۸۴۱ نفر از آن‌ها جان باخته و ۵۴۷ هزار و ۶۷۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

ایالات متحده آمریکا با ۶۷۸ هزار و ۱۴۴ مورد ابتلا و ۳۴ هزار و ۶۴۱ قربانی در صدر فهرست مبتلایان و قربانیان جهانی قرار گرفته است. ۵۷ هزار و ۸۴۴ نفر از مبتلایان این کشور نیز بهبود یافته‌اند.

اسپانیا با افزایش شمار مبتلایان و ثبت ۱۸۴ هزار و ۹۴۸ مورد در رتبه دوم فهرست مبتلایان جهانی کرونا قرار گرفته است. تاکنون ۱۹ هزار و ۳۱۵ نفر از مبتلایان این کشور جان خود را از دست داده و ۷۴ هزار و ۷۹۷ نفر بهبود یافته‌اند.

ایتالیا نیز ۱۶۸ هزار و ۹۴۱ مورد ابتلا را به ثبت رسانده که از این میان ۲۲ هزار و ۱۷۰ نفر جان خود را از دست داده و ۴۰ هزار و ۱۶۴ نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

فرانسه نیز شمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ را ۱۶۵ هزار و ۲۷ نفر اعلام کرده است. از این میان تاکنون ۱۷ هزار و ۹۲۰ نفر جان باخته و ۳۲ هزار و ۸۱۲ نفر بهبود یافته‌اند.

همچنین آلمان تاکنون ابتلای ۱۳۷ هزار و ۶۹۸ نفر را به کروناویروس جدید گزارش کرده است که از این میان ۴۰۵۲ نفر جان خود را از دست داده و ۷۷ هزار نفر بهبود پیدا کرده‌اند.

انگلیس نیز با افزایش شمار مبتلایان جدید به کووید-۱۹ در فهرست جهانی مبتلایان به کروناویروس جدید پیش از چین قرار گرفته است. این کشور تاکنون ابتلای ۱۰۳ هزار و ۹۳ نفر را به این بیماری تایید کرده است که از این میان ۱۳ هزار و ۷۲۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند. شمار بهبودیافتگان این کشور اعلام نشده است.

چین که اعلام کرده شیوع کروناویروس را تا حد زیادی کنترل کرده تاکنون ۸۲ هزار و ۶۹۲ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را گزارش کرده و تعداد قربانیان این بیماری در این کشور به ۴۶۳۲ نفر رسیده است. همچنین تاکنون ۷۷ هزار و ۹۴۴ نفر از بیماران در این کشور بهبود یافته‌اند.

در ایران نیز تاکنون ابتلای ۷۷ هزار و ۹۹۵ نفر تایید شده است که از این میان ۴۸۶۹ نفر جان خود را از دست داده و ۵۲ هزار و ۲۲۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

ترکیه هم که پس از ایران بیشترین شمار مبتلایان را به خود اختصاص داده است، تاکنون ابتلای ۷۴ هزار و ۱۹۳ نفر را به بیماری کووید-۱۹ اعلام کرده که از این میان ۱۶۴۳ نفر جان باخته و ۷۰۸۹ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

همچنین بلژیک با ۳۴ هزار و ۸۰۹ مبتلا و ۴۸۵۷ قربانی، برزیل با ۳۰ هزار و ۶۸۳ مبتلا و ۱۹۴۷ قربانی، کانادا با ۳۰ هزار و ۱۰۶ مبتلا و ۱۱۹۵ قربانی، هلند با ۲۹ هزار و ۲۱۴ مبتلا و ۳۳۱۵ قربانی از دیگر کشورها با میزان شیوع گسترده محسوب می‌شوند.

بنا بر آمارهای سایت "ورلداُمتر"، روسیه با ۲۷ هزار و ۹۳۸ مبتلا و ۲۳۲ قربانی، سوئیس با ۲۶ هزار و ۷۳۲ مبتلا و ۱۲۸۱ قربانی، ، پرتغال با ۱۸ هزار و ۸۴۱ مبتلا و ۶۲۹ قربانی، اتریش با ۱۴ هزار و ۴۷۶ مبتلا و ۴۱۰ قربانی، هند با ۱۳ هزار و ۴۳۰ مبتلا و ۴۴۸ قربانی، ایرلند با ۱۳ هزار و ۲۷۱ مبتلا و ۴۸۶ قربانی، سرزمین‌های اشغالی با ۱۲ هزار و ۷۵۸ مبتلا و ۱۴۲ قربانی، سوئد با ۱۲ هزار و ۵۴۰ مبتلا و ۱۳۳۳ قربانی، پرو با ۱۲ هزار و ۴۹۱ مبتلا و ۲۷۴ قربانی از دیگر کشورها با میزان شیوع بالای کروناویروس جدید هستند.


خبرگزاری ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز دشمن آمریکایی به جزیره لارک؛ سپاه از پاسخ قاطع و تنبیه متجاوز خبر داد
مصرف طولانی‌مدت ملاتونین خطر نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد؟
«یک عمر وقف وحدت مسلمانان»؛ فیلم‌های دیده‌نشده از رهبر شهید انقلاب
وزیر خارجه ایتالیا:روسیه در صورت حمله به اروپا بازنده خواهد بود
حمله موشکی اوکراین به بلگورود
تایید خبر تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به جزیره لارک
طنین صدای ابوعبیده خواب را از چشم اسرائیل ربوده است
اخبار تایید نشده از شنیده‌شدن صدای انفجار در حوالی جزیره لارک
برد استقلال در دربی خاطره‌انگیز پیشکسوتان در کیش
نجات 5 شهروند گرفتار در آتش‌سوزی ساختمان مسکونی کرج
2 تیراندازی جمعی در آمریکا؛ 3 کشته و 18 زخمی
اردوی تیم ملی فوتبال امید تعطیل شد
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا