×
سیاسی
شناسه خبر : 48003
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/27 ساعت 18:34

مراسم سالگرد ارتحال امام(ره) امسال در حرم مطهر ایشان برگزار نمی‌شود

مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره) در سی و یکمین سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب اسلامی در روز 14 خرداد در حرم امام برگزار نمی‌شود.

ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی، دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی که در جمع نمایندگان دستگاه ها و روسای کمیته های اصلی این ستاد سخن می گفت، با اشاره به شیوع کرونا و ضرورت رعایت مقررات و دستورالعمل های بهداشتی افزود: با توصیه یادگار امام آیت‌الله آقای حاج سید حسن خمینی و پس از رایزنی با دفتر مقام معظم رهبری و مشورت با ستاد ملی مقابله با کرونا به این جمع بندی رسیدیم که با ادامه این وضعیت، برنامه بزرگداشت امام در روز چهاردهم خرداد را همانند سال های گذشته در حرم مطهر برگزار نکنیم.

در عین حال هم نباید غافل شویم که ماه خرداد، ماه مناسبت های مرتبط با امام است. اگر اجتماع بزرگی در حرم نمی‌شود ولی تبیین ابعاد شخصیت امام و آثار و سیره عملی او ضرورت روزافزون جامعه ی ما است. محمد علی انصاری یادآور شد: در این ایام که بیشتر افراد جامعه در منازل خود هستند و به رسانه ها توجه دارند، باید ستاد نگاه وسیعتری نسبت به فضای مجازی و رسانه ها خصوصا صداوسیما داشته باشد و اقبال مردم را به رسانه ها یک فرصت مناسب دانسته و خوب عمل کند و کارهای فاخر ارائه دهد؛ در غیر این صورت مورد نقد خواهد بود چرا که در شرایط موجود جامعه، قوت و ضعف کارها در ذهن مردم ماندگارتر است.

وی اظهار داشت: در سالگرد ارتحال امام نباید فضای حزن و اندوه بیشتر را به جامعه القا کنیم بلکه باید با تکیه بر آثار امام، جو اعتماد به خداوند و ایجاد وحدت و آرامش روحی و روانی جامعه را تقویت نماییم. انصاری با بیان این که یادگار امام سفارش کرده اند ستاد بزرگداشت به اندازه مقدورات خود بخشی از بودجه تبلیغی و فرهنگی مراسم را در راستای کمک به امور بهداشت و مقابله با کرونا و مساعدت مردم اختصاص دهد، یادآور شد که اعضای ستاد در جهت عملی شدن این توصیه پیشنهادات خود را ارائه نمایند. اسماعیل نجار نماینده دولت در ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی، حمید انصاری قائم مقام موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام، سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران، مجتبی یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران، نصرت الله لطفی قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام امرودی مدیرعامل سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و مسئولین کمیته های مختلف ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(س) نیز در این جلسه حضور داشتند و در خصوص چگونگی فعالیت فرهنگی برای ترویج افکار و آثار امام خمینی با استفاده از بستر فضای مجازی و رسانه ای بحث و تبادل نظر کردند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دولت ترامپ به دنبال فروش 6.4 میلیارد سلاح به اسرائیل
جشنواره ملی آش ایرانی زنجان برترین های خود را شناخت
بازار طلای جهانی دوباره داغ شد
امین میرزازاده بعد از قهرمانی‌اش : «باز هم طلا می‌گیرم»
اسنپ‌بک و رؤیای برجام‌پلاس
جولانی: چاره‌ای جز توافق امنیتی با اسرائیل نداریم
پرتغال فردا کشور فلسطین را رسما به رسمیت می‌شناسد
حملات توپخانه‌ای رژیم اسرائیل به جنوب سوریه
گام آخر ماشه
پیمان عربستان با پاکستان و امنیت چین
حکم سارق اسید پاش در استان مرکزی صادر شد
حمله به سفارت تل آویو در هلند
واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های 4 تا 7؛ امروز
سایه تهدید آلزایمر بر سر توسعه ایران
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
نوراینفو | قوانین چیدمان منزل؛ اشتباهات و راه‌حل
شیرین‌کننده‌های مصنوعی مغز را پیر می‌کنند
نقش رژیم غذایی در درمان بیماری سلیاک
مشاور امنیت ملی برکنارشده آمریکا پست گرفت
اولیانوف: اروپا همکاری آژانس و ایران را تضعیف کرده است
ادعای رژیم صهیونیستی به ترور یکی از فرماندهان حزب الله
حمله اسرائیل به مرکز رسانه ای یمن برای خاموش کردن صدای حقیقت است
صدرنشینی ایران در رقابت های کشتی فرنگی جهان
واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه
اجازه سازمان ملل به محمود عباس برای مشارکت مجازی در مجمع عمومی
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های هفته چهارم روز جمعه با صدر نشینی گل‌گهر سیرجان
فرانسه روز دوشنبه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
ادعای سنتکام مبنی بر کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه
صداهای مشکوک در مشهد ارتباطی با پدافند هوایی ندارد
ترامپ: پنجشنبه آینده میزبان اردوغان خواهم بود
رأی شورای امنیت؛ بحران‌سازی اروپا، تبعات جهانی خطرناک
دومین نشان طلای کشتی فرنگی جهان بر سینه امین میرزازاده
هند در برابر دو راهی واشنگتن و تهران
خورشید درحال بیدارشدن است
بیانیه مشترک چین و روسیه : تحریم‌های جدید علیه ایران غیرقانونی است
مدال طلای فرخی ستاره مسابقات کشتی فرنگی جهان
حمایت قاطعانه اردوغان از قدس و غزه
سخنان نماینده چین در جلسه شورای امنیت
واکنش غریب آبادی به فعال‌سازی مکانیسم ماشه در شورای امنیت
درب دیپلماسی باز است، اما ایران قواعد بازی را تعیین می‌کند
دست عبدولی به مدال برنز نرسید
پوتین: تولید صنایع دفاعی روسیه در طول عملیات ویژه نظامی در حداکثر ظرفیت قرار دارد
ترامپ از برنامه سفر به چین در اوایل سال آینده خبر داد
مدال نقره احمدی در آوردگاه کشتی قهرمانی جهان
ستایش حزب‌الله از عملیات «الکرامه» علیه نظامیان اسرائیلی
فولاد1-0 خیبر | بلانکو اولین سه امتیاز را برای فولاد آورد+خلاصه بازی
واکنش تل‌آویو به شکست شورای امنیت در تمدید قطعنامه لغو تحریم‌های ایران
واکنش مدیر ورزشگاه تختی به شرایط نامطلوب چمن+فیلم
بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل
دبیرکل حزب موتلفه با خانواده سرلشکر شهید علی شادمانی دیدار کرد
X
آگهی تبلیغاتی