×
سیاسی
شناسه خبر : 47964
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1399/01/27 ساعت 14:42
مردم باید درباره نظام آینده افغانستان تصمیم بگیرند

سخنگوی طالبان:

مردم باید درباره نظام آینده افغانستان تصمیم بگیرند

سخنگوی طالبان اعلام کرد که مردم افغانستان باید درباره نظام آینده سیاسی این کشور تصمیم بگیرند و آمریکا نیز به توافقنامه قطر عمل کند در غیر اینصورت با آن‌ها وارد جنگ می‌شود.

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان اظهار داشت که این گروه دولت افغانستان را به عنوان یک دولت و یا نظام سیاسی به رسمیت نمی‌شناسد، بنابراین در گفت‌وگوهای بین‌الافغانی ضمن مذاکره با مقامات افغان و دیگر جناح‌های افغان با کسی به عنوان دولت مذاکره نخواهد کرد.

مجاهد درباره موضع طالبان برای نظام آینده سیاسی در افغانستان نیز گفت که برپایی امارت اسلامی و یا نظام جمهوری در افغانستان باید براساس تصمیم مردم باشد و این موضوع در مذاکرات بین‌الافغانی مورد بحث قرار می‌گیرد.

سخنگوی طالبان به «صبح کابل» گفت: چیزی که برای این گروه مهم است نظام اسلامی است و چنین نظامی باید بر افغانستان حاکم باشد.

وی در رابطه با نظر طالبان درباره حقوق بشر و مولفه‌های آزادی خاطرنشان کرد که اگر این آزادی‌ها با قوانین دین اسلام مطابقت داشته باشد و در تضاد با آن قرار نگیرد، طالبان با آن مخالفتی ندارد اما اگر مسایلی باشد که با نظام و قواعد اسلامی تطبیق نداشته باشد این موضوعات باید اصلاح شوند.

سخنگوی طالبان همچنین افزود که این گروه نمی‌خواهد جزیی از دولت افغانستان باشد و در آن ادغام و یا شریک شود و «پس از ایجاد نظام اسلامی تمام افغان‌ها باید جزو این همان نظام شوند و ما نیز نقش خود را خواهیم داشت.»

مجاهد درباره منشوری که اخیراً به عنوان طرح طالبان برای نظامی سیاسی افغانستان در آینده منتشر شده نیز گفت: این منشور ممکن است ساخته اطلاعات کابل باشد و ما به این نام و عنوان هیچ منشوری نداریم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره صلح نیز اظهار داشت: صلح دو بعد دارد، یک بعد خارجی است، نیروهای خارجی در زمانی که گفته‌اند، باید افغانستان را ترک کنند، بحث دوم این است که افغان‌ها باید بدون ایجاد مانع کابل گفت‌وگوها را آغاز کنند.

سخنگوی طالبان درباره احتمال عدم پایبندی واشنگتن به توافقنامه نیز گفت: اگر آمریکایی‌ها طبق توافق‌نامه عمل نکنند با آن‌ها وارد جنگ می‌شویم و جنگ تا برپایی نظام اسلامی ادامه خواهد داشت.

مجاهد درباره زندانیان آزاد شده نیز گفت که بیشتر این زندانیان با فهرست طالبان تطابق دارد و احتمالاً روند آزادی زندانیان نیز ادامه می‌یابد.

وی همچنین غیرنظامی بودن 20 زندانی آزاد شده توسط طالبان را رد کرد و تاکید کرد که این افراد همه از نیروهای امنیتی افغان بودند.

سخنگوی طالبان تصریح کرد که پس از خروج نیروهای آمریکایی این گروه حافظ منافع آمریکا نخواهد بود و اما اجازه تهدید آمریکا و متحدانش از خاک افغانستان را نخواهد داد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
احتمال تاثیر خشکی دریاچه ارومیه در آلودگی هوای تبریز
بهروزآذر: به‌زودی نخستین استاندار زن معرفی می‌شود
اصرار توکیو بر موضع تایوان؛ احتمال تشدید تنش با چین
تعطیلی دفاتر اسناد رسمی تهران در 5 آذر
عارف: فرار مالیاتی دانه‌درشت‌ها باید ریشه‌کن شود
ایران وارد دوره سالمندی شد
مدارس مشهد و خراسان رضوی فردا غیرحضوری شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه4 آذر 1404
عراقچی در لاهه: زورگویی نظامی جای قانون را گرفته است
سردرگمی تل‌آویو از نحوه پاسخ حزب‌الله به ترور «هیثم علی الطبطبائی»
الحاق شناورهای جدید به نیروی دریایی ارتش
مسکو از خنثی‌سازی حمله تروریستی در یک کلیسا خبر داد
زلزله در دستگاه امنیتی اسرائیل ؛ موساد یک افسر بلندپایه را برکنار کرد
روایت تازه از پشت‌پرده تیم ملی در تورنمنت العین
کابل: در زمان مناسب پاسخ حملات پاکستان را خواهیم داد
حمله ماکرون به مسکو: روسیه تنها مانع صلح اوکراین است
افتتاح جشنواره جهانی فیلم فجر با نمایش فیلمی از عباس کیارستمی
گروسی: خواهان تعامل کامل با ایران هستیم
وزیر بهداشت: حوزه سلامت کشور در سطح جهانی قابل افتخار است
واکنش معاون ارتباطات دفتر پزشکیان به طرح موضوع «خط سفید»
شاخص کیفیت هوا در شهرهای بزرگ تا ساعت 12:00 امروز
پایتخت غرق در آلودگی؛ هوای 21 ایستگاه تهران در شرایط قرمز
جهش 52 هزار واحدی شاخص بورس
لاریجانی: هدف تجارت ایران و پاکستان 10 میلیارد دلار است
حقوق 1405 کارمندان دولت مشخص شد + جدول ضریب افزایش
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس خواستار حل مشکل بیمه تکمیلی بازنشستگان شد
2 خوابگاه دانشجویی تهران در وضعیت بحرانی ایمنی قرار دارند
نورنما | اقیانوس دود تهران از پناهگاه توچال
فدراسیون ژیمناستیک پلمب شد
عامل انسانی در آتش‌سوزی جنگل الیت مازندران قطعی شد
کره جنوبی: احتمال درگیری با کره شمالی وجود دارد
تقویت امنیت منطقه با دیپلماسی همسایگی
اختلال در پیام رسان بله
ثبت 54000 مرگ منتسب به آلودگی هوا در ایران
عراقچی عازم هلند شد
هوای تهران قرمز شد
آزادی دکتر وحید عابدینی، استاد دانشگاه اوکلاهمای آمریکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 4 آذر 1404+ جدول
نتایج آزمون کارشناسان رسمی دادگستری منتشر شد+جزئیات ثبت نام
تردد خودروهای پلاک زوج تا ساعت 20:30 در تهران ممنوع
3 کشته در سقوط خودرو به تالاب عینک رشت
رکوردشکنی بیرانوند در لیگ قهرمانان آسیا
تایلند برای مقابله با آلودگی هوا دست به دامان هوش مصنوعی شد
«آزادی» همچنان در دست تعمیر!
آیا مازوت نیروگاه‌ها کم‌سولفور است؟
سفیر ایران در لبنان: رویارویی جریان مقاومت با دشمن ادامه دارد
جزئیات مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک اعلام شد
شوک تحریم‌ها به طبقه متوسط
صدور فیش حقوقی آبان ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی+لینک سامانه
کالابرگ الکترونیک با شیوه جدید به زودی اجرا می‌شود+جزییات و دهک های مشمول
X
آگهی تبلیغاتی