×
سیاسی
شناسه خبر : 47880
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/26 ساعت 18:28
حملات صهیونیست‌ها به مناطق فلسطینی با هدف گسترش شیوع کرونا

حملات صهیونیست‌ها به مناطق فلسطینی با هدف گسترش شیوع کرونا

منابع فلسطینی از حملات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق فلسطینی و بازداشت ساکنان یا برهم زدن مقررات مربوط به مقابله با کرونا در آنجا به منظور گسترش شیوع آن در میان فلسطینیان خبر داد

نیروهای رژیم اشغالگر با ادامه حملات خود به مناطق مختلف کرانه باختری به بازداشت فلسطینی‌ها یا یورش به پست‌های ایجاد شده در چارچوب تدابیر مقابله با کرونا دست می‌زنند و شهرک نشینان هم حملات دیگری را به منطقه الاغوار انجام دادند. نظامیان صهیونیستی «صهیب نصر جرار» جوان فلسطینی اهل روستای وادبرقین در استان جنین در کرانه باختری را با حمله به خانه پدری او و ترساندن اهالی خانه بازداشت کردند.

او فرزند «نصر جرار» یکی از فرماندهان شهید حماس و برادر «احمد جرار» است که دو سال پیش توسط نظامیان صهیونیستی به دلیل انجام یک عملیات نظامی به شهادت رسید. به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، نظامیان رژیم اشغالگر همچنین پنج شهروند فلسطینی را در نزدیکی شهرک طوره در غرب شهر جنین در شمال کرانه باختری بازداشت کردند. نظامیان رژیم اشغالگر همچنین با یورش به دو پست ایجاد شده در منطقه عین البیضاء و بردله در منطقه اغوار شمالی آن را برچیدند.

این پست‌ها به منظور کنترل عبور و مرور شهروندان و در چارچوب طرح مبارزه با شیوع کرونا ایجاد شده بود. «معتز بشارات» مسئول پرونده الاغوار در استان طوباس با اشاره به حمله نظامیان صهیونیستی به این دو پست و پایین کشیدن پرچم فلسطین و بیرون راندن نیروهای داوطلب مشغول به کار در آنجا، گفت که این برای دهمین بار است که نظامیان اشغالگر به این دو پست حمله می‌کنند.

دولت فلسطین هم تاکید کرد که مقامات رژیم صهیونیستی با ظلم و استبداد علیه فلسطینیان کرانه باختری در تلاش است تا به مصونیت ملی و سلامت شهروندان ضربه بزند و ادعای رژیم اشغالگر درباره اینکه به فلسطینی‌ها برای جلوگیری از شیوع "ویروس کرونا خدمات می‌دهد، رد کرد. بر اساس این گزارش نظامیان رژیم صهیونیستی حتی عمدا به هر طریقی شهرک‌های فلسطینی را با انداختن آب دهان در کوچه و خیابان یا به روی درهای خانه‌ها و مغازه‌ها آلوده می‌کند .

چیزی که هراس ساکنان آنجا را از احتمال آلودگی به ویروس کرونا به همراه داشته به خصوص که گزارش‌ها حاکی از ابتلای ده‌ها نظامی صهیونیست به این بیماری است. از سوی دیگر گروهی از شهرک نشینان به جمعی از شهروندان در منطقه الاغوار سنگ و گاز اشک آور پرتاب کردند. این صهیونیست‌ها که از اعضای گروه تروریستی شبیبه التلال هستند به سمت گروهی از فلسطینیان حمله کردند و دو خودروی آنها را در منطقه الاغوار به آتش کشیدند.

اعضای این گروه تروریستی در حالی که نقاب‌هایی را بر چهره‌های خود زده بودند به سمت شهروندان سنگ و گاز اشک آور پرتاب می‌کردند. ساکنان کرانه باختری و به خصوص افراد مقیم روستاهای نزدیک به شهرکهای صهیونیست نشین بیم آن را دارند که اعضای این گروه تروریستی به کرونا مبتلا بوده باشند و از این طریق قصد انتقال آن را به مناطق فلسطینی داشته باشند .

به خصوص که ارتش رژیم صهیونیستی حدود 20 عضو این گروه را در یکی از تاسیسات نزدیک به محل مورد حمله به دلیل احتمال ابتلای آنها به کرونا در قرنطینه نگاه داشته بود. حملات مشابهی نیز توسط گروه‌های شهرک نشینان به مناطق دیگر کرانه باختری انجام شده است و این علاوه بر حملات به کشاورزان و قطع درختان آنهاست که با پشتیبانی نیروهای ارتش اشغالگر انجام می‌شود. شهرک نشینان و مقامات رژیم اشغالگر با این حملات به دنبال اخراج شهروندان از خانه‌هایشان است تا شهرک‌های خود را در خاک آنها گسترش دهند.

ابراهیم ملحم سخنگوی رسمی دولت فلسطین امروز سه شنبه از ثبت 10 مورد جدید ابتلای به کرونا در مناطق فلسطینی خبر داد و گفت با احتساب این تعداد شمار کل مبتلایان به 284 نفر به علاوه 36 نفر هم از شهر قدس اشغالی رسیده است. ملحم گفت که اکثر موارد جدید مبتلا به کرونا در صفوف کارگرانی است که از داخل سرزمین های اشغالی 48 به کرانه باختری بازگشتند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
هواشناسی هشدار داد؛ رگبار، تگرگ و باد شدید در چند استان
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ سرنوشت صعود ایران به دست کدام تیم رقم می‌خورد؟
واکنش بحرین به گزارش حملات پهپادی در این کشور
پذیرش وکالت بیش از 20 هزار آسیب‌دیده جنگ تحمیلی اخیر
استقرار 6 بیمارستان صحرایی برای مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
پیش بینی وضعیت جوی تهران و قم در روزهای تشییع پیکر رهبر شهید
گل‌گهر - چادرملو؛ آخرین گام برای کسب سهمیه آسیایی فوتبال ایران
بحران بزرگ زرادخانه آمریکا پس از جنگ با ایران
11 استان ایران با تورم بالای 100 درصد روبه‌رو شدند
رایزنی عمان و مصر درباره امنیت تنگه هرمز
حمله به یک نفتکش در تنگه هرمز
زمان برگزاری نخستین جلسه علنی مجلس اعلام شد
ورود کره جنوبی چین و روسیه به منطقه دفاع هوایی کره جنوبی
پروازهای تهران - دبی از 10 تیرماه از سر گرفته می‌شود
فرمول جدید استخدام دولتی؛ سهم آزمون کتبی 70 درصد شد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 6 تیر 1405 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 تیر 1405 / رشد 4 میلیونی قیمت سکه با اهرم دلار + جدول
نورنما | پیرترین جانور خشکی زی جهان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 تیر 1405
بورس هفته را سبز آغاز کرد
حمل‌ونقل عمومی تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید رایگان شد
شرط جنجالی نتانیاهو برای خروج از لبنان
جزئیات قتل عجیب در آمریکا؛ مرگ مرد لاغراندام زیر وزن سنگین همسرش
چرا واریزی برخی بازنشستگان کمتر از مبلغ خالص پرداختیِ فیش خرداد است؟
آخرین آمار زلزله ونزوئلا؛ تخریب 900 کشته و ده‌ها هزار مفقود
عاشورا؛ فریاد عدالت جاودان
آخرین وضعیت عمارت‌های آسیب‌دیده کردستان در جنگ
بازگشت نفت خلیج فارس به بازار جهانی
طعنه قلعه‌نویی در نشست خبری: مصر با برزیل بازی کرد، ما با تیم جوان تیخوانا بودیم
اعتراض طارمی به فیفا؛ «هیچ‌کس به ما کمک نکرد»
«نزدیک بود بمیریم»؛ روایتی از روح ایرانی
رکود سنگین در بازار مسکن
ستاره آرژانتین نیمکت‌نشین می‌شود
پیش‌بینی ورود نزدیک به 2 میلیون خودرو به تهران در روز مراسم تشییع رهبر شهید
بانک مرکزی: سود بانکی 40 درصدی صحت ندارد
نرخ تورم خرداد ماه اعلام شد
آمار فیفا از برترین‌های ایران در جام جهانی؛ رضاییان صدرنشین شد
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض آشکار تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا
تماشای آنلاین بازی ایران و مصر توسط بیش از 10 میلیون نفر
وعده پرداخت هفتگی مطالبات گندم‌کاران محقق نشد
جامعه‌ای که باید دوباره ساخته شود
جزئیات حمله مسلحانه در کردستان؛ شهادت نیروهای فراجا و زخمی شدن غیرنظامیان
نورنما | ستون های عظیم دود آسمان شهر هیوستون
چرا امارات هشدارحمله موشکی صادر کرد؟
آتش‌بس و سیاست منطقه‌ای امریکا
بازگشت گورخر ایرانی به کویر؛ جمعیت به 55 رأس رسید
منتظر تحقق شروط هستیم
نتانیاهو؛ بازنده بزرگ تفاهم ایران و آمریکا
رئیس کل دادگستری تهران: 14 میلیون پرونده رسیدگی شد
اعلام آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با فساد؛ پیام سرلشکر عبداللهی به قوه قضاییه