×
سیاسی
شناسه خبر : 47880
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/26 ساعت 18:28
حملات صهیونیست‌ها به مناطق فلسطینی با هدف گسترش شیوع کرونا

حملات صهیونیست‌ها به مناطق فلسطینی با هدف گسترش شیوع کرونا

منابع فلسطینی از حملات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق فلسطینی و بازداشت ساکنان یا برهم زدن مقررات مربوط به مقابله با کرونا در آنجا به منظور گسترش شیوع آن در میان فلسطینیان خبر داد

نیروهای رژیم اشغالگر با ادامه حملات خود به مناطق مختلف کرانه باختری به بازداشت فلسطینی‌ها یا یورش به پست‌های ایجاد شده در چارچوب تدابیر مقابله با کرونا دست می‌زنند و شهرک نشینان هم حملات دیگری را به منطقه الاغوار انجام دادند. نظامیان صهیونیستی «صهیب نصر جرار» جوان فلسطینی اهل روستای وادبرقین در استان جنین در کرانه باختری را با حمله به خانه پدری او و ترساندن اهالی خانه بازداشت کردند.

او فرزند «نصر جرار» یکی از فرماندهان شهید حماس و برادر «احمد جرار» است که دو سال پیش توسط نظامیان صهیونیستی به دلیل انجام یک عملیات نظامی به شهادت رسید. به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، نظامیان رژیم اشغالگر همچنین پنج شهروند فلسطینی را در نزدیکی شهرک طوره در غرب شهر جنین در شمال کرانه باختری بازداشت کردند. نظامیان رژیم اشغالگر همچنین با یورش به دو پست ایجاد شده در منطقه عین البیضاء و بردله در منطقه اغوار شمالی آن را برچیدند.

این پست‌ها به منظور کنترل عبور و مرور شهروندان و در چارچوب طرح مبارزه با شیوع کرونا ایجاد شده بود. «معتز بشارات» مسئول پرونده الاغوار در استان طوباس با اشاره به حمله نظامیان صهیونیستی به این دو پست و پایین کشیدن پرچم فلسطین و بیرون راندن نیروهای داوطلب مشغول به کار در آنجا، گفت که این برای دهمین بار است که نظامیان اشغالگر به این دو پست حمله می‌کنند.

دولت فلسطین هم تاکید کرد که مقامات رژیم صهیونیستی با ظلم و استبداد علیه فلسطینیان کرانه باختری در تلاش است تا به مصونیت ملی و سلامت شهروندان ضربه بزند و ادعای رژیم اشغالگر درباره اینکه به فلسطینی‌ها برای جلوگیری از شیوع "ویروس کرونا خدمات می‌دهد، رد کرد. بر اساس این گزارش نظامیان رژیم صهیونیستی حتی عمدا به هر طریقی شهرک‌های فلسطینی را با انداختن آب دهان در کوچه و خیابان یا به روی درهای خانه‌ها و مغازه‌ها آلوده می‌کند .

چیزی که هراس ساکنان آنجا را از احتمال آلودگی به ویروس کرونا به همراه داشته به خصوص که گزارش‌ها حاکی از ابتلای ده‌ها نظامی صهیونیست به این بیماری است. از سوی دیگر گروهی از شهرک نشینان به جمعی از شهروندان در منطقه الاغوار سنگ و گاز اشک آور پرتاب کردند. این صهیونیست‌ها که از اعضای گروه تروریستی شبیبه التلال هستند به سمت گروهی از فلسطینیان حمله کردند و دو خودروی آنها را در منطقه الاغوار به آتش کشیدند.

اعضای این گروه تروریستی در حالی که نقاب‌هایی را بر چهره‌های خود زده بودند به سمت شهروندان سنگ و گاز اشک آور پرتاب می‌کردند. ساکنان کرانه باختری و به خصوص افراد مقیم روستاهای نزدیک به شهرکهای صهیونیست نشین بیم آن را دارند که اعضای این گروه تروریستی به کرونا مبتلا بوده باشند و از این طریق قصد انتقال آن را به مناطق فلسطینی داشته باشند .

به خصوص که ارتش رژیم صهیونیستی حدود 20 عضو این گروه را در یکی از تاسیسات نزدیک به محل مورد حمله به دلیل احتمال ابتلای آنها به کرونا در قرنطینه نگاه داشته بود. حملات مشابهی نیز توسط گروه‌های شهرک نشینان به مناطق دیگر کرانه باختری انجام شده است و این علاوه بر حملات به کشاورزان و قطع درختان آنهاست که با پشتیبانی نیروهای ارتش اشغالگر انجام می‌شود. شهرک نشینان و مقامات رژیم اشغالگر با این حملات به دنبال اخراج شهروندان از خانه‌هایشان است تا شهرک‌های خود را در خاک آنها گسترش دهند.

ابراهیم ملحم سخنگوی رسمی دولت فلسطین امروز سه شنبه از ثبت 10 مورد جدید ابتلای به کرونا در مناطق فلسطینی خبر داد و گفت با احتساب این تعداد شمار کل مبتلایان به 284 نفر به علاوه 36 نفر هم از شهر قدس اشغالی رسیده است. ملحم گفت که اکثر موارد جدید مبتلا به کرونا در صفوف کارگرانی است که از داخل سرزمین های اشغالی 48 به کرانه باختری بازگشتند.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات پهپادی نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت واردن
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 31 تیر 1405 + جدول قیمت ها
فوتبال ایرانی علیه آزادی بیان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 تیر 1405+ جدول پخش
ونس و عراقچی دو روایت، یک واقعیت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در لردگان
اقتصادنگار | عرق ریزی شهروندان در تابستان داغ اجاره نشینی
9 مسئول حفاظت آزمون‌های نهایی به دلیل تخلف برکنار شدند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها