×
سیاسی
شناسه خبر : 47880
تاریخ انتشار :

حملات صهیونیست‌ها به مناطق فلسطینی با هدف گسترش شیوع کرونا

منابع فلسطینی از حملات نظامیان و شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق فلسطینی و بازداشت ساکنان یا برهم زدن مقررات مربوط به مقابله با کرونا در آنجا به منظور گسترش شیوع آن در میان فلسطینیان خبر داد

نیروهای رژیم اشغالگر با ادامه حملات خود به مناطق مختلف کرانه باختری به بازداشت فلسطینی‌ها یا یورش به پست‌های ایجاد شده در چارچوب تدابیر مقابله با کرونا دست می‌زنند و شهرک نشینان هم حملات دیگری را به منطقه الاغوار انجام دادند. نظامیان صهیونیستی «صهیب نصر جرار» جوان فلسطینی اهل روستای وادبرقین در استان جنین در کرانه باختری را با حمله به خانه پدری او و ترساندن اهالی خانه بازداشت کردند.

او فرزند «نصر جرار» یکی از فرماندهان شهید حماس و برادر «احمد جرار» است که دو سال پیش توسط نظامیان صهیونیستی به دلیل انجام یک عملیات نظامی به شهادت رسید. به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، نظامیان رژیم اشغالگر همچنین پنج شهروند فلسطینی را در نزدیکی شهرک طوره در غرب شهر جنین در شمال کرانه باختری بازداشت کردند. نظامیان رژیم اشغالگر همچنین با یورش به دو پست ایجاد شده در منطقه عین البیضاء و بردله در منطقه اغوار شمالی آن را برچیدند.

این پست‌ها به منظور کنترل عبور و مرور شهروندان و در چارچوب طرح مبارزه با شیوع کرونا ایجاد شده بود. «معتز بشارات» مسئول پرونده الاغوار در استان طوباس با اشاره به حمله نظامیان صهیونیستی به این دو پست و پایین کشیدن پرچم فلسطین و بیرون راندن نیروهای داوطلب مشغول به کار در آنجا، گفت که این برای دهمین بار است که نظامیان اشغالگر به این دو پست حمله می‌کنند.

دولت فلسطین هم تاکید کرد که مقامات رژیم صهیونیستی با ظلم و استبداد علیه فلسطینیان کرانه باختری در تلاش است تا به مصونیت ملی و سلامت شهروندان ضربه بزند و ادعای رژیم اشغالگر درباره اینکه به فلسطینی‌ها برای جلوگیری از شیوع "ویروس کرونا خدمات می‌دهد، رد کرد. بر اساس این گزارش نظامیان رژیم صهیونیستی حتی عمدا به هر طریقی شهرک‌های فلسطینی را با انداختن آب دهان در کوچه و خیابان یا به روی درهای خانه‌ها و مغازه‌ها آلوده می‌کند .

چیزی که هراس ساکنان آنجا را از احتمال آلودگی به ویروس کرونا به همراه داشته به خصوص که گزارش‌ها حاکی از ابتلای ده‌ها نظامی صهیونیست به این بیماری است. از سوی دیگر گروهی از شهرک نشینان به جمعی از شهروندان در منطقه الاغوار سنگ و گاز اشک آور پرتاب کردند. این صهیونیست‌ها که از اعضای گروه تروریستی شبیبه التلال هستند به سمت گروهی از فلسطینیان حمله کردند و دو خودروی آنها را در منطقه الاغوار به آتش کشیدند.

اعضای این گروه تروریستی در حالی که نقاب‌هایی را بر چهره‌های خود زده بودند به سمت شهروندان سنگ و گاز اشک آور پرتاب می‌کردند. ساکنان کرانه باختری و به خصوص افراد مقیم روستاهای نزدیک به شهرکهای صهیونیست نشین بیم آن را دارند که اعضای این گروه تروریستی به کرونا مبتلا بوده باشند و از این طریق قصد انتقال آن را به مناطق فلسطینی داشته باشند .

به خصوص که ارتش رژیم صهیونیستی حدود 20 عضو این گروه را در یکی از تاسیسات نزدیک به محل مورد حمله به دلیل احتمال ابتلای آنها به کرونا در قرنطینه نگاه داشته بود. حملات مشابهی نیز توسط گروه‌های شهرک نشینان به مناطق دیگر کرانه باختری انجام شده است و این علاوه بر حملات به کشاورزان و قطع درختان آنهاست که با پشتیبانی نیروهای ارتش اشغالگر انجام می‌شود. شهرک نشینان و مقامات رژیم اشغالگر با این حملات به دنبال اخراج شهروندان از خانه‌هایشان است تا شهرک‌های خود را در خاک آنها گسترش دهند.

ابراهیم ملحم سخنگوی رسمی دولت فلسطین امروز سه شنبه از ثبت 10 مورد جدید ابتلای به کرونا در مناطق فلسطینی خبر داد و گفت با احتساب این تعداد شمار کل مبتلایان به 284 نفر به علاوه 36 نفر هم از شهر قدس اشغالی رسیده است. ملحم گفت که اکثر موارد جدید مبتلا به کرونا در صفوف کارگرانی است که از داخل سرزمین های اشغالی 48 به کرانه باختری بازگشتند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما |آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد شهریور برگزار می‌شود
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
متهم در دادگاه پرونده قتل الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
X
آگهی تبلیغاتی