×
سیاسی
شناسه خبر : 47855
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/26 ساعت 15:58
ترامپ در نشست مربوط به کرونا تنها بر خود تمرکز داشت

واشنگتن‌پست: ‌

ترامپ در نشست مربوط به کرونا تنها بر خود تمرکز داشت

ترامپ در نشست روز گذشته کاخ سفید در مورد ویروس کرونا در پاسخ به خبرنگاران عملکرد ضعیفی داشت و تنها بر قدرت و اختیار خود به عنوان رئیس‌جمهور تمرکز داشت

روزنامه «واشنگتن‌پست» در وب سایت خود گزارشی را درباره خودخواهی ‌«ترامپ» منتشر کرد و نوشت دوشنبه این هفته، در حالی که تلفات ویروس کرونا در آمریکا از مرز 23 هزار نفر گذشته بود، ‌«ترامپ» پشت تریبون رفت و با مردم آمریکا صحبت کرد. ‌«ترامپ» در حالی با مردم آمریکا صحبت می‌کرد، که بیکاری در این کشور مرز 15 میلیون را رد کرده و صفوف طولانی مردم در مراکز تهیه غذا کشیده شده بودند.

«واشنگتن پست» با اشاره به اینکه بیماری همه‌گیر کرونا شیوع گسترده‌ای پیدا کرده و هیچ نشانه‌ای از پسرفت آن نیست نوشت رئیس‌جمهور آمریکا در بحبوحه درگیری با بیماری کرونا، تلویحاً اعلام کرد که نگرانی اساسی ‌«ترامپ» خود اوست و تنها تصویر شخصی او، پوشش رسانه‌ای وی، مخالفان و چاپلوسان او، چه به صورت واقعی و چه فرضی برای او مهم هستند. در نشست خصومت‌آمیزی که دیروز به مدت دو ساعت و نیم برگزار شد، ‌«ترامپ» گفت: «هرچه که ما انجام دادیم درست بوده است.»

این روزنامه آمریکایی در ادامه این گزارش نوشت ‌«ترامپ» در این نشست لیستی از دشمنان را ارائه کرد، هیچ انتقادی را تحمل نکرد و بار‌ها به خبرنگارانی که جرأت می‌کردند دیدگاه او نسبت به رویداد‌ها را به چالش بکشند، انتقاد کرد. ‌«ترامپ» همیشه منیت و خود‌خواهی داشته است، این توانایی غیرطبیعی اوست تا خود را در هر موقعیتی مهم بداند. اما نشستی که درباره ویروس کرونا دیروز در کاخ سفید برگزار شد، تصویر روشنی از رئیس‌جمهور آمریکا را ارائه کرد که ظاهراً قادر نیست بحران بزرگ کنونی را مدیریت کند.

‌«ترامپ» در این نشست درباره مصیبت‌های آمریکا در برهه کنونی بسیار کم صحبت کرد. وی بعد از اینکه اقدام خود برای اعمال محدودیت‌های سفر از چین در اواخر ماه ژانویه را تمجید و درباره «ظلم‌هایی» که رسانه‌ها در حق وی کرده‌اند، گله کرد، با لبخندی به خود بالید و گفت: «من فکر می‌کنم عملکردم خوب است، زیرا به‌رغم هرچه که گفته می‌شود، من رئیس‌جمهور آمریکا هستم.»

به نوشته واشنگتن پست، این نشست خبری زمانی آغاز شد که ‌«ترامپ» به «آنتونی فائوچی»، متخصص ارشد بیماری‌های عفونی، رو کرد و از او خواست تا قبل از اینکه نشست آغاز شود کمی صحبت کند. «آنتونی فائوچی»، در این نشست که تلاش می‌کرد حرف‌های خود درباره ‌«ترامپ» را پس بگیرد، گفت: «من قصد نداشتم به رئیس‌جمهور انتقاد کنم. انتخاب کلماتم اشتباه بود.» وی گفته بود اگر ‌«ترامپ» زودتر عمل می‌کرد، می‌توانست جان بسیاری از آمریکایی‌ها را نجات دهد.

از زمانی که ویروس کرونا در آمریکا گسترش یافته است، کنفرانس‌های خبری ‌«ترامپ» افزایش یافته و بیشتر رنگ و بوی مبارزات انتخاباتی را گرفته‌اند. ‌«ترامپ» در این نشست به جو بایدن انتقاد کرد، وی را «خواب‌آلود» خواند و او را نامزد فرضی دموکرات‌ها خواند.  

‌«ترامپ» در این نشست، ویدئویی تبلیغاتی را پخش کرد که در آن وفاداران به وی، او را تمجید می‌کردند.

بلافاصله بعد از پخش این ویدئو، پالا رید، خبرنگار شبکه سی‌بی‌اس، از او سؤال کرد که چطور دولت وی از فرصتی که در ماه فوریه داشت استفاده نکرد تا کشور را برای ویروس کرونا آماده کند. این خبرنگار گفت: «شما از این فرصت استفاده نکردید تا بیمارستان‌ها را آماده کنید و تعداد آزمایش‌ها برای این بیماری را افزایش دهید.» در این میان ‌«ترامپ» صحبت‌های ‌«ترامپ» را قطع کرد و او را «شرم‌آور» خواند. بعد از اصرار‌های این خبر‌نگار در پاسخ به این پرسش که دولت وی در ماه فوریه چه اقداماتی انجام داد، ‌«ترامپ» گفت: «کار‌های خیلی زیاد، خیلی زیاد.» اما وی به این خبرنگار پشت کرد و هیچ جزئیاتی را ارائه نکرد.

‌«ترامپ» در لحظه‌ای دیگر، که مشتاق بود تسلط خود بر دولتمردان کشور را اثبات کند، این ادعای نادرست را اظهار کرد که «هنگامی که کسی رئیس جمهور آمریکا می‌شود، قدرت کامل را در اختیار دارد.»

«کیتلان کولینز»، خبرنگار سی‌ان‌ان در خصوص این اظهارنظر، خطاب به ‌«ترامپ» گفت: «صحبت شما صحت ندارد. چه کسی به شما این را گفته است؟» ‌«ترامپ» هیچ پاسخی به وی نداد و تنها گفت: «دولتمردان به ما نیازمند هستند». در نهایت نیز با کلمه «کافی است» صحبت‌های او را به طور کامل قطع کرد.

‌«ترامپ» در پایان، این نشست را ترک و باقی بحث‌ها را به معاون خود، مایک پنس و متخصصان بهداشت عمومی سپرد.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حمله موشکی و پهپادی یمن به رژیم صهیونیستی
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(90) « بندرچارک»
فیفا به دنبال تغییر قانون پنالتی
اذعان رسانه عبری درباره شرایط وخیم اجتماعی در اسرائیل
دیدار جولانی با رئیس کنگره جهانی یهودیان
صعود تیم فوتبال نابینایان ایران به فینال جام ملت ها
تصاویر جاسوس مورد وثوق رژیم صهیونیستی که به دار مجازات آویخته شد
سفر سفیر آمریکا در تل آویو به مصر به تعویق افتاد
60 درصد کارگران چند شغله‌ هستند
پزشکیان در مصاحبه با فاکس نیوز: توهم غربی ها درباره ایران غیر واقعی است
اعتراض ایران به اقدام دبیرخانه سازمان ملل
تهرانی‌ها 14.5 درصد کمتر از سال گذشته آب مصرف کردند
کیفیت هوای پایتخت امروز چگونه است ؟
نورویدئو | سیدمقاومت؛ شمع فروزان جبهه آزادی
چرا فارغ‌التحصیلان پرستاری وارد بازار کار نمی‌شوند؟
بیم و امید‌های پساماشه
هم جنگ شد هم اسنپ‌بک؛ حالا چه کنیم؟
شرایط دشوار کشور و مصالح ملی
هشتاد سالگی سازمان ملل متحد نگرش‌ها، روش‌ها و پویش‌ها
کاخ سفید: به توافق برای توقف جنگ غزه نزدیک شده‌ایم
حکم اعدام برای وزیر سابق کشاورزی چین به اتهام فساد مالی
پیش فروش و فروش فوق العاده محصولات ایران‌خودرو بدون حساب وکالتی+ جدول قیمت محصولات
دوفوریتی | خیانت همسران هم پایان تلخ، هم تلخی بی پایان
بقایی: اقدام تروئیکا برای بازگرداندن قطعنامه‌های علیه ایران غیرقانونی است
اولیانوف: اسنپ‌بک فاقد اعتبار است
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
رقابت تسلیحاتی نوین؛ وقتی آمریکا به‌اندازه کل اروپا و آسیا هزینه می‌کند
تیراندازی خونین در کلیسای میشیگان؛ مهاجم یک نظامی سابق جنگ عراق بود
واریز سود سهام عدالت تا پایان هفته + خبر خوش برای جاماندگان
پیش فروش اینترنتی محصولات سایپا ادامه دارد+ جدول قیمت
قبل و بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا این نکات را رعایت کنید
افشاگری موسس تلگرام درباره سانسور سیاسی برای فرانسه
کشف‌ سه داستان تازه از «ویرجینیا وولف»
تصویب قانون محدودیت زمان استفاده از صفحه‌نمایش در ژاپن
چرا «انسان‌های باستانی» جثۀ کوچکی داشتند؟
نوراینفو | راه های پیشگیری از افسردگی پاییزی
«چت جی‌پی‌تی» مسئله ریاضی 2000 ساله را حل کرد
موبایل تاشوی جدید با زوم 100 برابری
برلین: پذیرای مذاکره با ایران هستیم
حماس: تونی بلر جایگاهی در آینده غزه ندارد
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: هرگز تسلیم زور نمی‌شویم
رسانه عبری: بین اسرائیل و ترامپ درباره پایان جنگ غزه اختلاف شدیدی وجود دارد
ارتحال همسر جلیله حضرت آیت‌الله سیستانی
وبگاه آمریکایی: چین به خرید نفت از ایران ادامه خواهد داد
غروب روزهای خوب+فیلم
نامه عراقچی به همتایان سایر کشورها در رد اقدام آمریکا و اروپا
کاروان زمینی یاران صمود راهی آب‌های آزاد شد
جدیدترین موضع ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرانسه: گفت‌وگو با ایران ادامه خواهد داشت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شمال و شرق سوریه
X
آگهی تبلیغاتی