×
سیاسی
شناسه خبر : 47836
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1399/01/26 ساعت 14:09

رسانه دولتی چین:

دموکرات‌ها دروغ ها و جنگ روانی ترامپ را رو می‌کنند

روزنامه دولتی «گلوبال تایمز» چین در گزارشی نوشت که حزب دموکرات آمریکا ضعف و ناکارآمدی دولت ترامپ در مواجه با کرونا را رو می‌کند.

«هو شیجین» سردبیر روزنامه دولتی «گلوبال تایمز» چین در سرمقاله‌ای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را به «شرارت بین‌المللی»، «قصور از تعهد» و «افراط در ملی‌گرایی» متهم کرد.  

هفته‌نامه آمریکایی «نیوزویک» در ادامه به نقل از این مقاله نوشت حزب دموکرات آمریکا به دنبال آن است که ضعف و ناکارآمدی دولت ترامپ در مواجه با همه‌گیری کرونا را به اثبات برساند.

این روزنامه چینی می‌نویسد مخالفت دموکراتها با ترامپ و همچنین خشم آمریکایی‌ها از تعداد قربانیان کرونا در نهایت به جنگ تبلیغاتی واشنگتن علیه چین خاتمه خواهد داد.

در این مقاله با عنوان «ادعاهای عصبی واشنگتن در ارتباط با کووید-۱۹ باطل خواهد شد» تنها یک بار نام ترامپ برده شده، اما بر اساس آن، واشنگتن از سه جهت پکن را در این خصوص هدف حمله قرار داده است.

شیجین می‌نویسد: واشنگتن چین را به مخفی‌کاری درباره شیوع همگانی کرونا و مخفی‌کاری در خصوص تعداد تلفات این کشور متهم می‌کند و در نهایت دعوی خنده‌داری را علیه این کشور آسیایی به راه انداخته است.

دو ادعای نخست از گزارش اطلاعاتی آمریکا به کاخ سفید ناشی می‌شود که اوایل آوریل بین سران سیاسی این کشور دست به دست می‌شد. سناتور «بن ساسه» در یادداشتی برای بلومبرگ در همین خصوص مدعی شد: این ادعا که آمریکا تلفات بیشتری از چین دارد اشتباه است. بدون اظهارنظر درباره اطلاعات طبقه‌بندی شده، واضح است که حزب کمونیست چین دروغ گفته، می‌گوید و به دروغگویی ادامه خواهد داد تا از رژیم خود حمایت کند.» خود ترامپ هم به این مسئله اشاره کرده و مدعی شده بود آماری که چین اعلام می‌کند، بخش کوچکی از آمار واقعی است.

درباره بخش سوم اتهامات آمریکا علیه چین در این مقاله آمده است: دعوی علیه چین دو بخش را شامل می‌شود بخش اول شامل درخواست غرامت چند میلیارد دلاری به آمریکا به دلیل زیان وارده به این کشور در نتیجه همه‌گیری کرونا و بخش دوم درخواست ۲۰ تریلیون دلار از چین با این اتهام است که کرونا سلاحی بیولوژیک ساخته پکن برای هدف قرار دادن آمریکا بوده است.

این روزنامه چینی تاکید می‌کند که آمریکا در هیچ یک از این دو دعوی پیروز نخواهد شد و این اتهامات تلاشی برای پنهان کردن تعداد مبتلایان و تلفات این کشور و منحرف کردن افکار عمومی است.

طبق جدیدترین آمار و ارقام شیوع کرونا، تا روز گذشته (دوشنبه)، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به ۵۸۷ هزار و ۱۵۵ نفر افزایش یافت و قربانیان این ویروس ناشناخته در این کشور به ۲۳ هزار و ۶۴۴ نفر رسید.

بنا به گزارش پایگاه اینترنتی «worldometer»، ایالت نیویورک همچنان با ۱۹۵ هزار و ۶۵۵ مورد ابتلا و ۱۰ هزار و ۵۶ قربانی همچنان کانون همه‌گیری ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا محسوب می شود. پس از آن، نیوجرسی با ۶۴ هزار و ۵۸۴ مورد ابتلا و دو هزار و ۴۴۳ مورد فوتی و ایالت ماساچوست با ۲۶ هزار و ۸۶۷ مورد ابتلا و ۸۴۴ قربانی بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را در آمریکا دارند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان: مرزهای جغرافیایی هرگز توان جدایی دو ملت برادر ایران و عراق را ندارد
قالیباف: اجرای قانون شفافیت را پیگیری می‌کنیم
مادورو دستور استقرار 25 هزار نیرو را صادر کرد
تقابل دوباره ایران و ازبکستان در فینال کافا
حماس: آماده مذاکره فوری هستیم، به شرط تأمین منافع ملت فلسطین
هشدار ملی در بریتانیا؛ آژیر خطر تلفن‌های همراه همزمان به صدا درآمد
دوفوریتی | یک اقرار رسمی برای مصرف بالای الکل در ایران
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد؛ سربازان محیطبان می‌شوند
قدرت‌نمایی اسپانیا و بلژیک با برتری پرگل مقابل رقبای خود
امروز پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
فردا؛ آخرین مهلت انتخاب رشته کنکوری‌ها/اعلام نتایج نهایی در نیمه مهر
صهیونیست‌ها اعتراف کردند؛ ضربه سخت یمنی‌ها به اسرائیل با حمله به فرودگاه رامون
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 17 شهریور
شب ناآرام استانبول در میان تظاهرات ضد دولتی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 17 شهریور1404 + وضعیت استان‌ها
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
X
آگهی تبلیغاتی